- Poruka
- 26.908
Pogledajte to nevino lice, pogledajte taj primer FAIRPLAY-a i viteštva samo!! BRAVO HENRY, BRAVO ARSENAL

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne znam sta da vam kazem ljudi,Ali imam veliku ljubav prema ovom klubu,kao da idem na svaku njihovu utakmicu.Vise ih volim nego zvezdu keve mi.Od svoje 8. dine pratim premijer ligu,i u to vreme je arsenal zavodio red u engleskoj,nisam propustao ni jednu tekmu tada na Bk televiziji, pa posle i na rts-u.Pires,ANRI,Ljumberg,Rejes,Tiram,Loren,Leman,Ashli Cole,Berkamp,Cembel.Neverovatan sastav.Anri mi je omiljeni igrac svih vremena.Sta vi mislite o ovom klubu? Vengeru? Sadasnjim igracima? Ja mislim da je njihov najveci preblem neiskustvo,i nekada strah,prevelik pritisak koji ne mogu da podnesu.Pisite![]()
Interesantno,koliko se ti razumijes u Fudbal,dokazao si pravilnim pisanjem imena igracaNe znam sta da vam kazem ljudi,Ali imam veliku ljubav prema ovom klubu,kao da idem na svaku njihovu utakmicu.Vise ih volim nego zvezdu keve mi.Od svoje 8. dine pratim premijer ligu,i u to vreme je arsenal zavodio red u engleskoj,nisam propustao ni jednu tekmu tada na Bk televiziji, pa posle i na rts-u.Pires,ANRI,Ljumberg,Rejes,Tiram,Loren,Leman,Ashli Cole,Berkamp,Cembel.Neverovatan sastav.Anri mi je omiljeni igrac svih vremena.Sta vi mislite o ovom klubu? Vengeru? Sadasnjim igracima? Ja mislim da je njihov najveci preblem neiskustvo,i nekada strah,prevelik pritisak koji ne mogu da podnesu.Pisite![]()

Koji Tiram?
Em ga nije pravilno napisao,em nije vidio Arsenala...

Gdje si Squide...Pa gde si ti...
![]()

Gdje si Squide...
Cestitke na pobjedi...Milan je bio strasan...
Nadam se da cete primit peticu na Emiratesu.![]()

Odavno nisam gledao da je Milan bolje igrao.Hvala...![]()
Arsenal ako misli proci,mora biti bolji od DeportivaNadaj se...![]()

Odavno nisam gledao da je Milan bolje igrao.
Arsenal ako misli proci,mora biti bolji od Deportiva![]()

Em ga nije pravilno napisao,em nije vidio Arsenala...
Ne kontam sta si htio reci...Ti si ga video.Ja pisem po vuku sine.