Arsenal FC

• Začetnik teme Začetnik teme Simmi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li Wenger konacno treba da ode iz Arsenala?

• Ukupno glasova
    1
  • Anketa je zatvorena .
Oće ex Abramovičeva žena da kupi Arsenal. Kao dobila za razvod 300 milki jevreja, pa joj treba nešto da se zabavi jer joj je sa Romanom bilo dosadno u braku.
E pa ne moz to tako!!!!Samo što nije rekla treba mi igračka, a i hoću da se osvetim bivšem mužu. Ako već neko treba da kupi Arsenal(kad-tad to je neminovnost, Mančester je uvek bio bogatiji od nas, pa je prodat), nek ga kupi neko ko voli fudbal i Arsenal!Sumnjam da Irina ima jednu od ove dve osobine.
Mada bio pored svega toga bio extra fazon da bivši supružnici drže dva najveća londonska kluba u svom posedu.

Biće vruće transfer leto na Emiratima.
Venger išao da gleda utakmicu Holandija-Rumunija(kvalifikacije za EURO 2008 ), i najverovatnije posmatrao Babela. Ako je išao zbog njega(verovatno jeste, nema zbog koga drugog) onda je njegov prelazak u Arsenal gotovo 100% siguran. Ne znam nhišta o tom igraču, osim da je iz Ajaksove škole mladih talenata, što govori i više nego što treba.

Drugo, Venger pažljivo prati pregovore Klose-Verder, i ako Klose ne produži ugovor(velike su šanse da to ne produži), mogao bi doći kod nas, i to za "tričavih" 5 miliona(evra, jelte :lol: ).Još se tu interesuju neki timovi(Juve, Mančester), pa bi cena bila veća.
Inače, Venger je odavno obožavalac Kloseovih igara, a na leto je najavio 1-2 pojačanja super,super klase. Možda je to upravo Klose. Ako bi on kojim slučajem došao, morali bi ići ili Baptista ili Adebajor( :D ). Nijedan ni drugi nisu ništa pokazali ove sezone, ne mogu gol sa dva metra pogoditi, ne znaju da igraju glavom, uprkos tome što imaju predispozicije za to(a to je ono što Klose najbolje radi).

P.S. Upravo čitam kako je Žile izjavio da mu se dopada Juventus, i da će Arsenal odlučiti gde će on nastaviti karijeru. On ima ugovor do 2009. godine, a Venger je rekao da Žile nigde ne ide na leto.
Ne, samo to ne!!! Ako treba nek ode bilo ko iz veznog reda, samo on ne.

Kako volim što su sada razni navijači Usapula napalili, a nijedan od njih nije se ni javio, niti je prokomentarisao vaša tri poraza od nas ove sezone(sve ukupno gledano mi smo vama dali 13, a vi nama 7 golova).Ja se evo javljam posle ubedljivog poraza.
Čitam sada na netu, svi hvale Krauča, a pre par meseci samo što ga nisu obesili. Sad je on najbolji igrač na ostrvu :shock: :shock: :shock: I pored toga što smo očajno igrali, i ubedljivo izgubili, žalije mi je što nam je 3 komada dao krakati debil :shock: :cry:

Nije bilo ni za očekivati da ćemo mi opet pobediti. Već smo pobedili tri puta, četvrti put bi bilo previše.
Međutim, ne tražim nikakva opravdanja. Igrači u žutom su bili potpuno nezainteresovani, loši(Baptista ultra-loš), kao da nisu imali motiva da igraju.
Leman je bio još najmanje kriv za golove, Kliši se izgubio, Ebue još nespreman zbog povrede, Ture i Galas netipično loši(pogotovo Ture). Hleb očajan, Diabi nešto pokušavao, ali slabo, Fabregas kao da nije igrao. Jedino je Adebajor nešto pokušavao(pogodio dve stative). Baptista da bude srećan ako bude samo proteran iz Londona. Razlog loše igre - ko zna, kao da im se nije igralo, dok je Usapul želeo da nam se svaki mogući način osveti za 10 golova na Enfildu. Vode 2:0, mi nemoćni, a oni pojačavaju napad!

Sledeću tekmu igramo 7 aprila protiv Vest Hema, valjda će igrači da shvate u kom timu igraju, i kakvi se rezultati očekuju od njih.
Ako na leto ne dođe niko od pominjanih igrača(Klose, Maluda, Riberi, Robinjo, Akinfejev), bojim se da će sledeća sezona biti još gora od ove.

crni lepotan:
nagardno pitanje za navijace Arsenala
Koje petostruki prvak Evrope i najveci engleski klub?
ako pogodite dobijete 4 komada

Nagradno pitanje za navijače Usapula
Ko ima najtalentovaniji mladi tim u Engleskoj i šire?
Ako pogodite, dobićete 6 komada od klinaca na sred Enfilda!
Ah, pardon, već ste ih dobili.

68Mustang428CJ:
Alex menjaj avatar

Nemam nameru, bar ne još neko vreme(dok ne nađem bolji)

Pokopase vas povrede. Ne osporavam kvalitet Liverpula,ali da nije bilo ovolikih povreda mislim da bi ih opet dobili. A sto se pojedinih igraca tice, mislim da ce Wenger definitivno jednom da poludi i da ih otera iz kluba. A verujem da ce Arsen da dovede neko aktuelno pojacanje, jer iako imate jedan od najtalentovanijih mladih timova u Evropi ipak vam treba neki iskusniji igrac.
Mada,znajuci Wengera mozda se nakloni onoj dekicinoj teoriji:"Ako dobro igras, imas dovoljno godina".

Izvesni Stan Krenke je juče kupio 9,99% akcija Arsenala. Radi se o američkom milijarderu(bogatstvo oko 2 milijarde)i najavio je da na nije stao na tome. On je vlasnik Kolorado Rapidsa(fudbalski tim), Denver Nagitsa(NBA tim) i Kolorado Avalanša(ako sam dobro napisao na srpskom) (hokejaški tim), što govori da ima iskustva što se tiče ulaganja u sport.
Iako sam protiv prodaje Arsenala, to će kad-tad biti neminovnost. Jednom će morati i to da se desi, pogotovo kad su Mančester, Ćelzi i Liverpul već prodati i imaju gazde milijardere.

Sve i da taj lik kupi Arsenal, ne verujem da bi imao neka velika ulaganja, jer bi dobio nov stadion, odličnu mladu akademiju, odličnog trenera i super talentovan prvi tim. Mogao bi jedino da obezbedi novac za transfere(sumnjam da bi ga Venger mnogo trošio), ili da smanji cene karata,(koje su među skupljima u ligi).

Arsenal vs West Ham United 0:1

Sada Arsenal nema potrebe da brine za 3 mesto posto se tamo nalazi Liverpool sa 5 bodova prednosti, vec treba da cuvaju 4 mesto jer je Bolton 5 i ima samo 2 poena manje... ako ovako nastave da ''cepaju'' protivnike izvisice za Ligu sampiona...

ivanae:
Arsenal vs West Ham United 0:1

Sada Arsenal nema potrebe da brine za 3 mesto posto se tamo nalazi Liverpool sa 5 bodova prednosti, vec treba da cuvaju 4 mesto jer je Bolton 5 i ima samo 2 poena manje... ako ovako nastave da ''cepaju'' protivnike izvisice za Ligu sampiona...

ko bi rekao da su i dotle dosli oni tako supertalentovani :p :grin: ;)

Alex jel si gledao utakmicu posto ja nisam da mi kazes kako ste igrali ? Nesto skripi ozbiljno kod vas - bas ste nanizali neke bezveze rezultate.Mada iskreno i Chelsea ima krizu i daleko je od one igre koju je imao prosle godine.

Nisam gledao, jer sam bio na igralištu i igrao fudbal sa društvom. Međutim, redovno sam proveravao rezultat na mobilnom, i kad sa video, smorio sam se.Ništa me nije htelo :sad:
Kako smo igrali ne znam(sigurno lepo :mad: ), ali ako te zanima, naći ću negde, pa ti prepričati, ili prekopirati, pa čitaj. Znam samo da je gol dao Bobi Zamora(onaj lik što liči na kornjaču, bar meni liči)

Nije bitno to da li smo 3. ili 4.(jer nema razlike sem nekog prestiža), već to što smo samo dva boda daleko od 5. mesta i kupa UEFA!!!
Ja ne znam kako oni misle da se vade protiv Njukastla, ako nisu mogli protiv Vest Hema, koji se bori za opstanak!!!

Arsenal West Ham
Shots (on Goal) 30(15) 6(5)
Corner Kicks 14 1
Time of Possession 64% 36%
Saves 5 17

Jbt. 30 šuteva na gol, a nijedan postignut. 2-3 stative(nisam siguran), 1 prečka, zilion odbrana golmana Vest Hema...

Tijeri Anri kaže da mu je dosadilo da više ponavlja kako će ostati u Arsenalu, jer je to rekao nebrojeno mnogo puta. Iako su mediji pre nedelju dana po ko zna koji put povezivali Anrija sa odlaskom u Barselonu, prvo je Arsen Venger demantovao te izmišljotine, a danas se oglasio i sam Tijeri:"Ne znam šta više da kažem ili uradim. Možda treba da obučem majicu na kojoj piše da ostajem u Arsenalu i šetam po Londonu, to je jedino što još mogu da uradim. A siguran sam da bi onda odštampali nešto drugo na majicama. Ne znam koliko puta treba da dođem i ponovim da ostajem u Arsenalu, dosadno je. Da li oni žele da čuju to ponovo? Mislim da oni znaju da sam lojalan i šta sam uradio za klub od kako sam stigao, nisam samo pričao. Ako svi žele da pričaju, mogu samo doći i reći da ostajem. Šef je pre par dana ponovio da ostajem i ne znam šta da dodam na to. Mogu samo da ponovim jednu stvar mnogo puta i ponovo će neki ljudi komentarisati i pričati ono što žele da pričaju" kaže kapiten.

Venger izjavio da bi bio zadovoljan kad bi u sledeću sezonu ušao sa ovim istim timom. Pre mesec dana najavio dovođenje do dva zvučna pojačanja :roll:

Al mene taj čovek ume da izludi ponekad.

Back