Mislim da se opet ne razumemo. Ne smeta mi kritika nekog dela. Ne smeta mi kritika molera, i ja nemam nikakav problem sa tim. Zato i naisam hteo da se upustam u raspravu.
Smeta mi kad kritikujete necije misljenje. To da li se ljudima svidja to sto on radi, je njihovo licno, i tu nema rasprave.
kao sto je neko pomenuo, nekim ljudima se svidja turbo-folk i ti tu ne mozes ni na koji nacin da utices. Mislim, ne mozes da utices na njihovu percepciju lepog. Naravno, mozes da utices tako sto bacis eksp.napravu na ruz.tv ali ne na osecaj za lepo
Hmmm.... baš si me zamislio.
Veruj mi da se nikad ne bi borio protiv toga što govoriš. Tu nema pobednika.
Samo protiv jednog nekorektnog stava. (Moler), jer on nameće svoj nekorektni stav, koristeći svoje radove, rad i delo. Na kraju se svelo na to, da više niko ne pominje njegovo delo, sem mene, ako si primetio, nego ljudi počinju da govore o nekim fantazmagoričnim percepcijama, ko Kastaneda!
Kome se svidja turbo-folk, njemu i ne treba kritikovati mišljenje, jer za to nema pomoći. Pri tom ciganina Sinana ne bi stavio pod tu kategoriju. Znaš ono...Korak od sna, bili smo mi...a tiiiii me ostaviiiiii...i tako...I to ti je konceptualnost! Južni vetar. Al čudo da niko to ne spori. Jel shvataš razliku. Iskrenost!!
A Moler to nije! Kad postane iskren, bez molitve, onda ćemo ga čini mi se svi slaviti, maaaaaaaaddddaaaaaaaaaaaaaa.......a možda i nećemo.
I za kraj, nešto što stioji u tvojoj zadnjoj rečenici...ako većina ima pogrešno mišljenje, ne moramo se tome prikloniti!!!
Demokratija jeste vladavina naroda, tj. većine, iz razloga što se odluke donose tako što se utvrdi šta većina misli, ali to ne znači i da su u pravu!!!
Doktore, mogli bi i ruku da obaramo, da vidimo ko je u pravu