- Poruka
- 72.165
Ljuta paprika.Šta je to ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljuta paprika.Šta je to ?
Moj brat zasadio 7 vrsta, zalivala sam ih dok nije bio tu. Neke bolivijske , ovake onake.Ljuta paprika.
KAtastrofa.Mene je Australijski Maksim pozvao na jednu Turneju,hajde necu da otkrivam kako se zove da ne bih rekla suvise o sebi (upozorili su me na to ) ali slikanje je na Tajlandu tamo gde su me pozvali.Nisam mogla da odem![]()
Uu to je zahebano. Vrv su razlicit nivo. Mada mogu sorte da se prepoznaju.Moj brat zasadio 7 vrsta, zalivala sam ih dok nije bio tu. Neke bolivijske , ovake onake.
Pravim čudom su preživele sa mnom.
E sad, morala sam neko sr**** da napravim pa sam prebacivala neke štapiće kojima je obeležio koja je koja.( Nisam videla).
Jesu, tako mi rekao .Ja sam sada to pomešala a razlog je taj što je jedna jako porasla i ja sam stavila štapić da je kao malo uspravim. Bio je lenj i nije ih presadio , već su za saksiju.Uu to je zahebano. Vrv su razlicit nivo. Mada mogu sorte da se prepoznaju.
Bolivijska duga, skolvil oko 35 000.
Pogledajte prilog 1571588
Scorpion je prejaka, zasadio sma je fore radi, sledece ce biti blaze za slatko ljuti.
A pa treba da se presade i stapic.Jesu, tako mi rekao .Ja sam sada to pomešala a razlog je taj što je jedna jako porasla i ja sam stavila štapić da je kao malo uspravim. Bio je lenj i nije ih presadio , već su za saksiju.
Ja ne jedem ljuto. Vrlo malo.jel se ljubite sjezicima kad jedete to ljuto
Tuširala sm ih u kadi. Ne kapiram ni zašto ih gaji, valjda za gulaš.A pa treba da se presade i stapic.
mozes sosove da pravis, da zaljutis hranu, mozes ovako da je jedes kao klasicnu ljutu, zavisi koliko volis ljuto.Tuširala sm ih u kadi. Ne kapiram ni zašto ih gaji, valjda za gulaš.
Tako mi je rekao. Moje je bilo da prežive , sad su njegova briga.mozes sosove da pravis, da zaljutis hranu, mozes ovako da je jedes kao klasicnu ljutu, zavisi koliko volis ljuto.
Sto ih tusiras u kadi? prsnes samo malo onim za strckanje ako nema kise
Ja volim kad imam zelenila okolo. Ne mora dzungla ali mora neko rastinje, bar malo.Tako mi je rekao. Moje je bilo da prežive , sad su njegova briga.
Kad omatorim gajiću olandredon ili tako nešto. Sad neću.![]()
sa ugrađenom ketrin zitomDobro, voleo bih i mega jahtu da imam.
Pozlacenom, iznad djakuzija iz gruhudi teche pina kolada a u picu ugradjeno za rakicu.sa ugrađenom ketrin zitom
E tu sam te tek prepoznalaDobro, voleo bih i mega jahtu da imam.
A basta nista a? Tu te nisam oborio s nogu?E tu sam te tek prepoznala![]()