Army of Lovers

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gde ste ljudi ?
Koja žena je primamila muškarca u krevet posle ovog bolnog poraza na EP (Srbija) ?
Pitam za druga ;)
1719386655019.jpeg

@Baad_Boy
Da nas premestim ovde.
A valjda idem. :) Niti znam gde, niti znam kada. Cekam da muz zavrsi projekte. Tako nam je svake godine. Navikla sam se. A onda u 7 dana organizujemo smestaj i let.

Nemam nekih specijalnih zelja osim Kube, ali tamo mozemo tek od kraja novembra zbog njihovog leta, a to nam je tek tesko organizovati, pa ce morati da priceka.

Lepo.

Ja napunio dzep, dao otkaz, i hteo da odem do cg primorja. Ali necu jos mesec dana. Osim ako se ne iznerviram. Bio na olimpu tasmajdanu i adi... dosadi voda... ali isao bih na tajland... uuuf ne pitaj

Zadnji put kad sam pozdravio dame sa velkim grudima, nestalo je struje i direktor nas poslao kućama. Kako bi valjalo da se sad to ponovi. Molim pozdravljene dame da opet reaguju. Voli Vas vaš Ljubota

Lepo.

Ja napunio dzep, dao otkaz, i hteo da odem do cg primorja. Ali necu jos mesec dana. Osim ako se ne iznerviram. Bio na olimpu tasmajdanu i adi... dosadi voda... ali isao bih na tajland... uuuf ne pitaj
Mene je Australijski Maksim pozvao na jednu Turneju,hajde necu da otkrivam kako se zove da ne bih rekla suvise o sebi (upozorili su me na to ) ali slikanje je na Tajlandu tamo gde su me pozvali.Nisam mogla da odem:sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back