Army of Lovers

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moj brat zasadio 7 vrsta, zalivala sam ih dok nije bio tu. Neke bolivijske , ovake onake.
Pravim čudom su preživele sa mnom.
E sad, morala sam neko sr**** da napravim pa sam prebacivala neke štapiće kojima je obeležio koja je koja.( Nisam videla).
Uu to je zahebano. Vrv su razlicit nivo. Mada mogu sorte da se prepoznaju.
Bolivijska duga, skolvil oko 35 000.
1719561256424.png

Scorpion je prejaka, zasadio sma je fore radi, sledece ce biti blaze za slatko ljuti.

Poslednja izmena:
Uu to je zahebano. Vrv su razlicit nivo. Mada mogu sorte da se prepoznaju.
Bolivijska duga, skolvil oko 35 000.
Pogledajte prilog 1571588
Scorpion je prejaka, zasadio sma je fore radi, sledece ce biti blaze za slatko ljuti.
Jesu, tako mi rekao .Ja sam sada to pomešala a razlog je taj što je jedna jako porasla i ja sam stavila štapić da je kao malo uspravim. Bio je lenj i nije ih presadio , već su za saksiju.

Tako mi je rekao. Moje je bilo da prežive , sad su njegova briga.
Kad omatorim gajiću olandredon ili tako nešto. Sad neću.:D
Ja volim kad imam zelenila okolo. Ne mora dzungla ali mora neko rastinje, bar malo.
A tek sto bih dzunglu napravio, uredjenu. Dvoriste, ziva ograda, rastinje svuda okolo, francuski vrt sa zbunicima, oblicima i bojama, fenjeri i razno osvetljenje. Bile bi ulice i trgici. Ulica "Japanskog Javora", "Smorenih svetlecih pecurki", trg ljutih paprika.
A u vrtu velike bastenske stolice, lezajevi, ratan, ⛲ ormaric sa knjigama, znaci ko za ludake kad im daju da provode u prirodi, stafelaj i slikaj! Sta da slikam? Ma samo ti slikaj.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back