- Poruka
- 72.135
Pa i 7 za uvar jbmu misaMeni ne daju posle ovoga, samo 7 dana i neću za tako kratko, ali čim prije avgust , septembar kadgod
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i 7 za uvar jbmu misaMeni ne daju posle ovoga, samo 7 dana i neću za tako kratko, ali čim prije avgust , septembar kadgod
Oću na dugačkoPa i 7 za uvar jbmu misa

el bi mi malo poslušala plutaE to nije do nas.I meni strpaju stetoskop u torbicu u koju ga je nemoguće vratiti. Nosim ga u torbi ili rancu slobodnog i kad krenem da tražim novčanik obavezno izvlačim neki kraj stetoskopa. Nosim ga sa sobom jer sam ga sama kupila jer mi ustanova nije ni to obezbedila za rad.
Ako bi voleo , dael bi mi malo poslušala pluta![]()
Ako bi voleo , da![]()

Jbg. Ima li sansi za produzene vikende ovo ono?Oću na dugačko![]()
jednom sam upoznao jednu dominu - radi pri zdravlju i fetis joj bio pacijent doktorka fazon.el bi mi malo poslušala pluta![]()
jednom sam upoznao jednu dominu - radi pri zdravlju i fetis joj bio pacijent doktorka fazon.

Ima ako promeni smenu verovatno sto je nekad tesko izvestiJbg. Ima li sansi za produzene vikende ovo ono?
Ovaj moj je sad napaljen ko majmunLepo je kada covek ima neki fetis..
Mozda cu i ja jednom otkriti koji je moj![]()
znači njegov fetiš- trudniceOvaj moj je sad napaljen ko majmun
A i meni prija bas
Ma jokznači njegov fetiš- trudnice![]()
Pa ne znam jel to ide tako, u smislu da probas ovo ono i provalis e to je moj fetis ili kink. Pre je ili ti se vrzma po glavi otkako znas za sebe. No, nije iskljuceno.Lepo je kada covek ima neki fetis..
Nijw valjda profesorka i student, veliki klise.Lepo je kada covek ima neki fetis..
Ma ne... uopšte nijeNijw valjda profesorka i student, veliki klise.
Ne vidim poentu, moze da ih samara i rkce iglom i na poslu?jednom sam upoznao jednu dominu - radi pri zdravlju i fetis joj bio pacijent doktorka fazon.
ne kapiraš. na poslu ne mogu da se iebu.Ne vidim poentu, moze da ih samara i rkce iglom i na poslu?
Oh sweet summer childne kapiraš. na poslu ne mogu da se iebu.
Pa ne bas. Ova je domina i naginje ka sadizmu. Nego nisam hteo celu pricu da ispricam. U glavnom je neka vrsta kontra nege u pitanju, posto je smaraju pacijenti. Pa ima trip da daje neke inekcije (valjda pseudo ili bezbedne koktelcice) od kojih mozes dobiti bolove, da ti ne da da ides u wc i td. I da uziva kako kukas.Ne vidim poentu, moze da ih samara i rkce iglom i na poslu?
Too weird for me ma man.Pa ne bas. Ova je domina i naginje ka sadizmu. Nego nisam hteo celu pricu da ispricam. U glavnom je neka vrsta kontra nege u pitanju, posto je smaraju pacijenti. Pa ima trip da daje neke inekcije (valjda pseudo ili bezbedne koktelcice) od kojih mozes dobiti bolove, da ti ne da da ides u wc i td. I da uziva kako kukas.
You see the point now ma man?