Army of Lovers

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Što jede naopačke ????
Pa znas koja je moja teorija. Tamo pre vek i po je neka gospodja imala izobilje hrane i zivela u nekoj kucerini/dvorcu u indiji i onda ne bi znala sta ce s hranom. Pa onda bi izasla i hranila gladnu decu i odrasle bacajuci im komade hleba kao golupcicima a onda joj i to dosadilo pa je izmisla taj bonton. U fazonu, grasak se ne jede kad si gladan nego prepun, pa se igras malo s hranom. Utovaras kamioncic brm brm pa ide u tuneeeel. Mljac. A fa fafafa faa fa fa

Pa znas koja je moja teorija. Tamo pre vek i po je neka gospodja imala izobilje hrane i zivela u nekoj kucerini/dvorcu u indiji i onda ne bi znala sta ce s hranom. Pa onda bi izasla i hranila gladnu decu i odrasle bacajuci im komade hleba kao golupcicima a onda joj i to dosadilo pa je izmisla taj bonton. U fazonu, grasak se ne jede kad si gladan nego prepun, pa se igras malo s hranom. Utovaras kamioncic brm brm pa ide u tuneeeel. Mljac. A fa fafafa faa fa fa
Ali pazi koliko je teže i koliko treba uložiti napor da nožem naređaš po viljušci naopačke. Ja npr. jedem grašak kašikom ili viljuškom ali normalno.

Nego Piksi, kad si tu a ima i jos ovde medicinara, hoce li mi neko objasniti ovo u vezi proizvodjaca meraca pritiska i torbica mu.
Koja je fora? Sto prave torbice duplo manje od meraca? Jel to poput rukopisa na receptu? Neka fora za koju mi ne bi trebali da znamo?
E to nije do nas.I meni strpaju stetoskop u torbicu u koju ga je nemoguće vratiti. Nosim ga u torbi ili rancu slobodnog i kad krenem da tražim novčanik obavezno izvlačim neki kraj stetoskopa. Nosim ga sa sobom jer sam ga sama kupila jer mi ustanova nije ni to obezbedila za rad.

Dodaj i neku tortu ili pečenje. Moramo da uđemo dublje u problematiku i da putujemo kroz vreme. Do tad, jel sam ti rekla da sam se ošišala? I jel si završila sve ispite?
Nisam. Imam još.Prošle nedelje sam prespavala da nadoknadim san i sad mora još žešće. Dva sam prošla.
Pa neću više u životu uzeti knjigu u ruke!!!

E to nije do nas.I meni strpaju stetoskop u torbicu u koju ga je nemoguće vratiti. Nosim ga u torbi ili rancu slobodnog i kad krenem da tražim novčanik obavezno izvlačim neki kraj stetoskopa. Nosim ga sa sobom jer sam ga sama kupila jer mi ustanova nije ni to obezbedila za rad.
Ma ne kazem da je do vas, reko da nemate mozda neku informaciju. Koji idijot to dizajnira i koji tok je misli.
Aha, ovo je gabarit steoskop, pumpica, ono za oko ruke, aha, napravicemo da moze samo pumpica da stane. Cestitke, svaka cast genije.

Ma ne kazem da je do vas, reko da nemate mozda neku informaciju. Koji idijot to dizajnira i koji tok je misli.
Aha, ovo je gabarit steoskop, pumpica, ono za oko ruke, aha, napravicemo da moze samo pumpica da stane. Cestitke, svaka cast genije.
Ne znam. Ali jeste strašno debilno. Sećam se kad su naši pravili da su bile te torbice komotne, odgovarale su.

Crkla sam. Nisam ozbiljna, tojest kao da volim da se mučim. Neću na vreme. Čekam nemogući trenutak i onda moram da trčim. Samo me mozak izdao nije, radna navika 0. Ne volim se zbog toga.
Ja sam to radila sa medenjacima. Kao, idealno je da danas zamesim, sutra pečem, tri dana šaram, jedan pakujem i idući isporučim. I onda ja danas sedim, gledam seriju, idem na kafu, čitam, spremam, sutra već kasnim jedan dan, na kraju stižem na vreme, ali jedva, polomim se.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back