- Poruka
- 7.955
Sensei 110%Mislim tojest prilično sam ubeđena da je jedan pustio suzu prilikom vraćanja.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sensei 110%Mislim tojest prilično sam ubeđena da je jedan pustio suzu prilikom vraćanja.![]()
Mislim tojest prilično sam ubeđena da je jedan pustio suzu prilikom vraćanja.![]()

Tako brate svuda samo ljubav![]()
Sensei 110%

Da li ti je prošlo kroz mozak da on ne može da interveniše na Ljisu?Umesto da ga banujete zbog ovog ti i tvoje kolege što se prave blesavi, ti mu tu nešto korektno objašnjavaš.
Ajde beži bre
Bitno da si njega manijaka oslovio.
Ja nisam moderator na LjiS-u. I have no power in here.Umesto da ga banujete zbog ovog ti i tvoje kolege što se prave blesavi, ti mu tu nešto korektno objašnjavaš.
Ajde beži bre
Okej. Nisam znao za to pravilo. Izvinjavam se ako te je nešto kod mene uvredilo.I nije ona, nego Lule, kad je neko prisutan ne oslovljava se zamenicom.
Prijavi post koji je neprimeren, nisam sve čitala.Umesto da ga banujete zbog ovog ti i tvoje kolege što se prave blesavi, ti mu tu nešto korektno objašnjavaš.
Ajde beži bre
I nije ona, nego Lule, kad je neko prisutan ne oslovljava se zamenicom.
Verujem da si pročitala ali nema veze. Ako tebi u "tvojoj kući " ne smeta, šta imam ja da ti PRIJAvLjUjEm.Prijavi post koji je neprimeren, nisam sve čitala.
Pa sramota me tvoje sramote i ovog što si napisaoDa li ti je prošlo kroz mozak da on ne može da interveniše na Ljisu?
Da bi videla ko je mod na konretnom forumu, uđi na uvodnu stranicu, recimo ovde
https://forum.krstarica.com/forums/ljubav-i-seks.17/
i negde u gornjem levom uglu ćeš da vidiš ko je moderator tu, a moderatorske privilegiji imaju i superke kao i admini.
Pogledajte prilog 1554509
Uradio je maksimalno što je mogao.
Ja principijalno nisam više mod na Ljisu tako da nisam hteo da se mešam, mada na kraju ipak jesam (nadam se i nikad više).
Molim te nemoj više da me braniš, hvala ti.Ostavi je na miru Jugoslave
PrincipijElno? Branio si trajno banovanog ljigavca, jak ti princip.Ja principijalno nisam više mod na Ljisu tako da nisam hteo da se mešam, mada na kraju ipak jesam (nadam se i nikad više).
Neču ako nećeš.Molim te nemoj više da me braniš, hvala ti.
Rekla mi je da se ne mešam. Ali.
Ta žena je Zlo, rekla mi je da sam kao Kukin krokodil s vekericom!
Nastavlja isto provociranje koje na pr volimnajlepsu nije radioKad je prvi nalog u banu dozvoljeno je pisanje klon nalogom sve dok svojim upisima ne krši pravilnik Krstarice.
Prijaviš moderaciji a ako nisi zadovoljan ishodom obratiš se supermoderatorima ili eventualno administratorima foruma.Nastavlja isto provociranje koje na pr volimnajlepsu nije radio
Ne zanima me samo je ocigledno zasto se 1 od normalnih moderatora povukao s ovog pdfaPrijaviš moderaciji a ako nisi zadovoljan ishodom obratiš se supermoderatorima ili eventualno administratorima foruma.
Nisam u toku o čemu se radi samo objašnjavam protokol.
Na Senseia misliš? I meni je žao što je napustio LjiS jer je odličan moderator i jako dobar čovjek.Ne zanima me samo je ocigledno zasto se 1 od normalnih moderatora povukao s ovog pdfa
Ne ! Obezbedio sam se blagovremenoTo za kriterije vidi sa nekim od supermoderatora, uglavnom da imaš čist "dosije" bez kazni, količinu postova na ptf-u gdje bi bio moderator itd. Zainteresovan si za poziciju?

sa politike da ne pričamJa pišem kako je sad, za taj period kad je strki bila superka ne znam kako su vršili odabir nisam bila tu.Nije tacno bivsi supermoderator mocnadlakavastrvina a je imala bodova pa bolje nemoj o pravilima vise