pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.224
Ma samo ignor Branko.Ja napisah da takvu riboliku i odvratnu facu može samo majka da voli , medjutim obrisaše . Mora da ga pogodila istina i da je kmečao kod modova
Meni je na ignore , a biće krsta do dalneg !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma samo ignor Branko.Ja napisah da takvu riboliku i odvratnu facu može samo majka da voli , medjutim obrisaše . Mora da ga pogodila istina i da je kmečao kod modova
Meni je na ignore , a biće krsta do dalneg !
Uh što volim tu pesmu
Skoro go, tko od majke rođen,ma na stranu fizikus, nego vidim da trajno banovan problematičan gospodin raspojasao se
EXTRA glazba. Lajkić
Pokušavam da nađem i jedan post koji je direktna uvreda na poslednjih par str jer si me pozvala, I vidim da su obostrane, tj prozivka je više sa jedne strane, a davljenje i smaranje sa druge. I ni jedan prijavljen post na temi sad.
mislim da ces imati ulogu lepog micePriprema se rijaliti. Krstarica Elita

Ne sećam te se od ranije, danas vidim da možeš da pišeš mormalan post, bez stiha i izmišljenih reči.Vidi, "naporan" sam za nekoliko (ne za tebe), koji imaju neki pik, na mene, još od davnijeh dana.
Vidi pišem hrv da bih na pdf politici ruZZjake nervirao, dizao im tlak.Ne sećam te se od ranije, danas vidim da možeš da pišeš mormalan post, bez stiha i izmišljenih reči.
Možda je ' problem' u stilu pisanja i načinu izražavanja?
Pozdrav i tebi.
Nisam ispratio sve.
Lik je neverovatno naporan i vec je trajno banovan najmanje 2 puta u poslednje 3 godine.
Ne znam zasto @tab503 to dozvoljava jer su
Čovjek pošizio na stihove susjedi.manijaci poput Esada oterali gomilu ljudi sa celog foruma.
Nije samo on problem ,
takvih morončina puna politika
Problem je doslednost krstarice o trajnom banu
I što drži takve sve zarad šerova i klikova dok normalni ljidi zbog takvih se povlače i odlaze ( Šta je sa @Red )
Čovjek ne popušta, riga pogan jezik,On džiber osetio to i jaše li jaše
Ide na ignore kao onaj japageve![]()
Čovjek pošizio na stihove susjedi.
5 x vrijeđa, ničim izazvan.
Rekao sam ti ono što se drugi suzdrzavaju da ti kažu jer neće da se bakcu sa kretenom a meni dosadno.
Izigravas hrvata a živiš decenijama u Nišu što već tvoje mentalno stanje dovodi u upitnu kategoriju.
Većina žena
te vec bacila na ignor listu, deo si oterao a i dalje palamudis ovde i izigravas žrtvu.
ZRCALO...vidiš umjesto da se ispričaš ti i dalje guraš mrzilačko šovinističku agendu.Govna poput tebe su upropastila forum.
ZRCALO...vidiš umjesto da se ispričaš ti i dalje guraš mrzilačko šovinističku agendu.
Ja mogu biti što hoću, ako Ti
NISI pod ugrozbom...
Ovo je slobodna zemlja, demokracije.
Želim Ti svaku sreću, zdravlje, lepotu i voljenu ženu, dug i zdrav život.
Ljp.
Prevedi na srpski ili neku postojeći dijalektika koji može da se razume a ne izmišljeni jezik koji koristiš
ZRCALO=ogledalo.budaletino jedna.
Kapiram, smaranje nije regulisano pravilnikom.Pokušavam da nađem i jedan post koji je direktna uvreda na poslednjih par str jer si me pozvala, I vidim da su obostrane, tj prozivka je više sa jedne strane, a davljenje i smaranje sa druge. I ni jedan prijavljen post na temi sad.
Što se tiče trajnog bana, nisam adresa kao što znaš![]()
ZRCALO=ogledalo.
Vidi se sva tvoja veličina, tvoj personaliti, CV...sam ga podastireš, ničim izazvan.
Jesam li ti nešto ružno rekao, insinuirao.
Nisam ti se obratio, osim gde je susjeda.
Uspeo si u dizanju pritiska!Vidi pišem hrv da bih na pdf politici ruZZjake nervirao, dizao im tlak.
Iz nekog zezanja, fazona...
I da omiljeni strip bio mi je
Alan Ford, printan u ZG.
Odlično proiciranje meke moći i utjecaja.
Idem po RH češće...Istra po par tjedana.
ZG, okolica...
Uspeo si u dizanju pritiska!
Šta bi bilo kada bi svi vrativši se sa odmora pisali na jeziku država gde su letovali?
Ovde ima dosta ljudi koji žive i rade u inostranstvu pa pišu razumljivo i normalno.
Neću te više smarati, radi kako misliš da treba!
Ti nisi licenciran, sertificiran, atestiran da daješ apruvel.Tvoje prisustvo na forumu je uvreda za sve forumase jer su već dobio zasluženi trajni ban. Više puta.
Sve dok se vraćaš na forum zaslužuješ uvrede na račun toga jer se nisi promenio na bolje.
Opet uvrede, ničim izazvane....Misao podrazumeva funkcionalni mozak, nešto što nas Esad nema.
Nije teško biti fin.Javi se kad naučíš srpski, ovo baljezganje ne razumem.
Deficit kućnog odgoja, manira, samokontroliranja...sve o tebi govori.Ako ti je teško da naučíš potraži pomoć u Toponici, imaju idealnu ustanovu za tebe.
Nije teško biti fin.
Deficit kućnog odgoja.