- Poruka
- 12.391
Da spadnem na neku šund emisiju na šund televiziji, otfikarila bih jaja sebi da sam muško 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
On je iz takta izveo @snowtrooper a ja čoveka NIKADA nisam videla da je napisao nešto grubo ili nervozno , baš je pozitiva
pa ovaj Esad smara da je to neverovatno ja ovo u životu nisam videlaZvala si me?
pa ovaj Esad smara da je to neverovatno ja ovo u životu nisam videla
Priprema se rijaliti. Krstarica ElitaNe znam zasto @tab503 to dozvoljava jer su manijaci poput Esada oterali gomilu ljudi sa celog foruma.
Ti si me vrijeđao i psovaoNisam ispratio sve.
Lik je neverovatno naporan i vec je trajno banovan najmanje 2 puta u poslednje 3 godine.
Ne znam zasto @tab503 to dozvoljava jer su manijaci poput Esada oterali gomilu ljudi sa celog foruma.
Ti si me vrijeđao i psovao
NIČIM IZAZVAN...
Jer sam pisao pjesme tvojoj susjedi.
U koju si smrtno NESRETNO zaljubljen.
Bez herca da joj to kažeš.
Ali, ja tebi NIŠTA ZAO, LOŠE, NISAM učinio...ni tagovao, lajkovao...ništa.Prevedi to na srpski a ne na izmisljeni jezik i dijalekt.
Ja znam da si ti super.Nisam ispratio sve.
Lik je neverovatno naporan i vec je trajno banovan najmanje 2 puta u poslednje 3 godine.
Ne znam zasto @tab503 to dozvoljava jer su manijaci poput Esada oterali gomilu ljudi sa celog foruma.