Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam sta da odgovorim jer nemam pojma ko je taj lik, svakako nisi vredan guglanja.mislim da ces imati ulogu lepog mice![]()
najbolji su likovi koji se tako folirajuNe znam sta da odgovorim jer nemam pojma ko je taj lik, svakako nisi vredan guglanja.
Evo vam jos jedan klik za budzet. Znam da tvom bicu i okruzenju zvuci nemoguce, ali tako je.najbolji su likovi koji se tako foliraju![]()
lose se vadis.Evo vam jos jedan klik za budzet. Znam da tvom bicu i okruzenju zvuci nemoguce, ali tako je.
On je tvoja preslika od sinoć. Možda si ti on.Evo vam jos jedan klik za budzet. Znam da tvom bicu i okruzenju zvuci nemoguce, ali tako je.
ma on pokusava da se igra sa ozbiljnim momcima ali ne ide..decaci su za nizu liguOn je tvoja preslika od sinoć. Možda si ti on.
Nikog na LJiS nisam prijavio.ma on pokusava da se igra sa ozbiljnim momcima ali ne ide..decaci su za nizu ligu![]()

Ona je moja prekrasna MUZA, najljepša inspiracija....dijamant nebrušeni.
Можда зато што је наш Есад Хрват који глуми НишлијуNe razumem zašto čovek iritira stihovima, izmišljenim jezikom i akcentima kada ' uživo' deluje sasvim o.k.?
Како можемо да знамо да је он заиста Драган Крстић Крста? Једино да се сними и окачи. Можда и песмицу неку да нам отпева успут . . . на хрватском. Шта га спречава?
Nadam se da je samo ban da nije napustila@pikax, srecan ti prvi ban!

Svetozare ne treba tu puno biti pronicljivМожда зато што је наш Есад Хрват који глуми НишлијуКако можемо да знамо да је он заиста Драган Крстић Крста? Једино да се сними и окачи. Можда и песмицу неку да нам отпева успут . . . на хрватском. Шта га спречава?