Zoranaa789w
Zainteresovan član
- Poruka
- 111
jjjjjooojjj objasni i meni. nemam onaj smajI DA NE MISLIS DA TE ZEZAMИ ја сам имао док ми није објашљено.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jjjjjooojjj objasni i meni. nemam onaj smajI DA NE MISLIS DA TE ZEZAMИ ја сам имао док ми није објашљено.
To je sitno.....bas sitno....veci problem je sto je mnogo otkucaja, to probas sama da smiris, a sestro preko dubokih udisaja ili preko 2+2 pa predjes na 4+4 disanja, a i vremenom ces prestati da se plasis kad vidis da ti ne uzrokuje neku stetu...nekad mi se desi da u minuti preskoci 2 puta a nekad 5 6 puta u danu nekad 1 kako kad
DA LI ZNAS MOZDA RAZLIKU IZMEDJU IZOLOVANIH VES I EKSTOPICNIH RAZLIKUkao sto sam napisao u ovom duzem postu,ja sam imao srece sto mi se to desilo u ambulanti.I ti moras da trazis od izabranog doktora da te posalje u hitnu,a ne da ti zakazuje pregled,kada se tebi to ne desava.U hitnoj bi to otkrili.
To je preskok , tj neka aritmija udara...neka prekomora ili komora otkucala vise ili se juri ima i to kad drugaciji ritam ima neka pretkomora od ostatka , pa se stizu svaki 9 otkucaj.......to jeste promena, ali i sa tim se zivi dugo , jer je srce evolutivno istestirano posteno....TAcno nekad osetim da jako lupi,nekad kao zatreperi,nekad kao vise otkucaja... to sve sekund dva
To je sitno.....bas sitno....veci problem je sto je mnogo otkucaja, to probas sama da smiris, a sestro preko dubokih udisaja ili preko 2+2 pa predjes na 4+4 disanja, a i vremenom ces prestati da se plasis kad vidis da ti ne uzrokuje neku stetu...
Ono sto ja ne radim je da ti kazem nije nista...to ne radim, ali nije ni fora da mislis da kad se desi izostanak da ce to da traje toliko da ce srce ostati bez kiseonika...
Када сам ја патио од честих екстрасистола, имао сам исти страх. А чуо сам да код застоја рада срца недостаје дах, проблем са дисањем. Као резултат тог штетног знања почео сам да обраћам пажњу на дисање. Сазнао сам да се у просеку удахне 11 пута у минути, и почео то да контролишем. Ушао сам у зачарани круг, почео сам да свесно дишем уместо да се то дешава спонтано, онако како је потребно организму. Ужас.jjjjjooojjj objasni i meni. nemam onaj smajI DA NE MISLIS DA TE ZEZAM
Ne staje to tako lako , to bi se videlo na ekg kao razliciti i ne uobicajeni nivoi predudara i onih impulsica koje vidis na ekg...MA JOK ,SAMO MISLIM DA CE MI SRCE STATI IZNENADA,JER MI SVAKI DAN PRESKACE,KAZEM NA HOLETRU JE BILO 39 VES I 6 SVES NEKAD MISLIM DA BUDE I OKO 100NA DAN
koliko si ti imaoКада сам ја патио од честих екстрасистола, имао сам исти страх. А чуо сам да код застоја рада срца недостаје дах, проблем са дисањем. Као резултат тог штетног знања почео сам да обраћам пажњу на дисање. Сазнао сам да се у просеку удахне 11 пута у минути, и почео то да контролишем. Ушао сам у зачарани круг, почео сам да свесно дишем уместо да се то дешава спонтано, онако како је потребно организму. Ужас.
Pa ne moze ritmicno disanje da ti nanese stetu , ti osetis da li ti fali kiseonika ili ne.....pa promenis ritam , ubrzas....samo pratis ritam srca....Када сам ја патио од честих екстрасистола, имао сам исти страх. А чуо сам да код застоја рада срца недостаје дах, проблем са дисањем. Као резултат тог штетног знања почео сам да обраћам пажњу на дисање. Сазнао сам да се у просеку удахне 11 пута у минути, и почео то да контролишем. Ушао сам у зачарани круг, почео сам да свесно дишем уместо да се то дешава спонтано, онако како је потребно организму. Ужас.
to ne znam....mislim mogu da pitam ai, on ce mi objasniti , ali to ne zelim da radim kad i ti to mozes da radis...da li neko mze da mi objasni sta je bigeminija i trigenimija
To sa bogom ide ovako kko sebe cuva i bog ga cuva.....LJUDI HVALA VAM SVIMA STVARNO,NEKA VAS BOG SVE CUVA.
strasno mi je samo iscekujem sledeci preskok sa strahom od najgoreg mogucefNe staje to tako lako , to bi se videlo na ekg kao razliciti i ne uobicajeni nivoi predudara i onih impulsica koje vidis na ekg...
jel me sad zezas iliEto vidis odmah si blize resenju , imas zgradu ili kucu i imas krug oko kuce...kad ti je dosadno ili se uplasis da imas aritmiju ti nabacis nesto i prosetas krug, oko zgrada ili kuca, pa ces tako resiti tri problema...prvo aritmija se normalizuje setnjom, , drugo pritisak se spusta setnjom ,, ako je ishemija a i ako nije....trece kretanje ti resava problem kicme ako je to problem , i resava ti problem gojaznosti mic po mic....a koliko puta ces obici tih 10 min oko kvarta ili 7 minuta, to je po tome koliko ti je dosadno , kad god ti dodje da napravis pauzu od 5 min , ti cap jaknu i setnja mini oko kvarta....i to radi bolje nego 1h setnje...to radi kao dogadjaj, a ovo kao intermezzo...
Veruj mi niti me je interesovalo,niti sam se raspitivao,kakve su razlike.DA LI ZNAS MOZDA RAZLIKU IZMEDJU IZOLOVANIH VES I EKSTOPICNIH RAZLIKU
Zivota mi mog ,ssd kad si to spomenuo nekad kjad preskoci osecam preskok kao da neka jeza prodje,nekad u grlu kao da zastane ,a nekad kad lupi kao u usima,sacuvaj bo,e13 redovnih full otkucaja pa jedan zbunjeni , tj tikataka , a ostali su tik tik tik tik , pa taj 13ti ili 14ti je tikatikatak...neusaglaseni...ili prazno , mada je retko da je bas prazno....obicno je zbunjen pa prigusen pa je onda kao necujan , ali nije EKG neuocljiv....tako da postoji...
Usput nije isto gde osecas, na grudima izmedju dva grudna rebra ili na vratnoj zili levog vrata ili desnog vrata ili na ruci , ....ima osoba i trenutaka kojima se cini da imaju dva srca...jedan ritam osecaju na vratu , a drugi izmedju dva rebra na grudima a ono u usima to ne racunam...to moze da bude nevezano sa srcem...
Имао сам их повремено али нисам на то обраћао пажњу. А онда сам се угојио са 75кг на 120 и једне ноћи је почело, на сваки минут по једна до јутра, када сам отишао код лекара. Измерио ми је притисак 160/130. Па онда сва могућа испитивања, и ништа нису нашли. Онда сам добио позив за војску и тамо сам ослабио 40 кг. Све се вратило на повремена екстрасистоле уз лекове за притисак и бетаблокатор.koliko si ti imao
"Bigeminija je oblik aritmije u kojima se normalni otkucaji srca smenjuju sa nepravilnim radom srca, koje se često opisuje kao preskakanje srca. Bigeminije su vid ventikularnih ekstrasistola ili preuranjene kontrakcije komora. Prevremeni srčani otkucaji najčešće nastaju pod uticajem nadražaja ektopičnog centra u komorama. U akutnim napadima ventikularnih ekstrasistola, svaka druga preuranjena komorska kontrakcija označava se kao bigeminija. Pojedini pacijenti skoro da nemaju nikakve simptome, dok su kod nekih mogući ozbiljni zdravstveni problemi."da li neko mze da mi objasni sta je bigeminija i trigenimija
Jeza prodje i kad pogledas kroz prozor a na visem spratu si ili gledas film a glumac skace preko 1,5m a to mozes i ti ali je na visini , preseku ti se noge, a to se zove strah...Zivota mi mog ,ssd kad si to spomenuo nekad kjad preskoci osecam preskok kao da neka jeza prodje,nekad u grlu kao da zastane ,a nekad kad lupi kao u usima,sacuvaj bo,e
sva se izgubim,pa pocnem da placem od nemoci jer znam da ce opet krenuti a ja nemam pojma uzrok...Jeza prodje i kad pogledas kroz prozor a na visem spratu si ili gledas film a glumac skace preko 1,5m a to mozes i ti ali je na visini , preseku ti se noge, a to se zove strah...
sve sto opisujes je sitno ali jeste neregularnost....a ono sto ti pise za 130 je neregularnost ali nije sitno ...tako da princip kod zdravlja je ispravljas krupno a ne sitno , pa ako moze onda sitno kad je reseno krupno...tako ti ide, nemoj da te lazu da ide drugacije....ja otisao kod urologa , a on video da me salje kardiolog i rekao , sinko nemam ja ovde sta da radim, zavrsavaj ti posao kod kardiologa, ovo je sitnica sto je kod mene....
Kilaza je uzrok i namirnice koje sprecavaju protok krvisva se izgubim,pa pocnem da placem od nemoci jer znam da ce opet krenuti a ja nemam pojma uzrok...
ja sam sama sa detetom jakos se plasim ne daj boye da se onesvestim ili mi se desi nesto sts cu sa njime,jako mi je tesko zbog toga sto mi se to desavasva se izgubim,pa pocnem da placem od nemoci jer znam da ce opet krenuti a ja nemam pojma uzrok...
ja sam pre 5 godine imala 68 kg ugojila sam se 32kg ,imala sam i pre ekstrasistole ali nisu biole ceste trcala sam po sat vremena,voyzila rolere sad ,strah me da zivim ljudi moji.Kilaza je uzrok i namirnice koje sprecavaju protok krvi