PrincessAndjela
Domaćin
- Poruka
- 4.300
Hvala Zoko!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MOLIM VAS ZA POMOC!Marshmallow fondan
pola kg belog marshhmallow-a
1 kg secera u prahu
3 velike kasike vode
malo biljne masti (Crisco)
Marshmallow potopiti u vodu i staviti u mikrotalasnu. Potrebno je da se ne otope u potpunosti ali da budu vruci i lepljivi (oko 30 sec. na 600W). U ovu smesu dodate pola kg secera u prahu i dobro promesate a onda dodati i drugu polovinu i mesite prvo u nekom sudu za mesenje a onda na foliji za fondan (ili mushemi, bitno je da se ne lepi). Ukoliko je masa lepljiva namazati ruke biljnom mascu. Mesiti dok se ne dobije glatka masa kada je umesite uvijte je u prozirnu foliju da se ne bi susila.
mozda si stavila mnogo vode ili masnoce,mozda da ostavis da se malo prohladi,ali u principu,kad god je nesto lepljivo dodas secer u prahu.
neka me iskusniji isprave ako gresim,ali ja tako radim
A gde mogu da se nadju bele penaste bombone?Wanja08, ja poslednjih meseci pravim ovaj fondan, samo bez biljne masti.
Koristim ga i za oblaganje i figurice, prezadovoljna sam i bas se isplati.
probaj u hipermarketima,u Rodicu,Merkatoru i sl
Secer u prahu je secer kao i taj "obican' samo sto je finije samleven.I da,jedna caka je veoma bitna,dodaje mu se skrob da se ne zgrudva,i taj skrob je izgleda jedino zasluzan za tu lepu masu koju dobijes dodajuci secer u prahu a ne obican secer.![]()