Zdravo ,zdravo....zanima me da li neko moze da mi prevede recenicu na arapski?
"Kakve su ti misli,takav ti je zivot"
Jako mi je bitan prevod ove recenice!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zdravo ,zdravo....zanima me da li neko moze da mi prevede recenicu na arapski?
![]()
Nijedan strani jezik nije tezak ako postoji volja.Da li neko sa foruma uci arapski jezik?
Da li je taj jezik tezak!?
Imam razloga zasto pitam i veoma mi je vazno!?
![]()
da li biste mogli da mi desifrujete nesto napisano na arapskom? Unapred zahvaljujem
da li biste mogli da mi desifrujete nesto napisano na arapskom? Unapred zahvaljujem
Ja sam se odmah navikla da pisem s desne na levu stranu, i to mi je jako zanimljivo. Vidim da ovde nekoliko vas uci arapski jezik, pa bih dodala da sam i ja pocela da ucim arapsko pismo online. Odnosno, posto jos uvek ucim citanje i pisanje, kada to zavrsim, pocecu sa gramatikom. I da, rekla bih i da nije toliko tesko kao sto izgleda.Ja sam se odmah navikla da pisem s desne na levu stranu, i to mi je jako zanimljivo.
![]()
Ja vec govorim arapski.![]()

A jesi li studirala ili sta vec? Ja sam tek zavrsila prvu godinu Gimnazije, i volela bih da ga studiram na Filoloskom fakultetu u Beogradu (mada, mozda cu nesto drugo ako promenim misljenje, ali ne verujem). I zato me zanima je li tezak, generalno.![]()
ما كنت أفكر هذا هو حياتك
hmmm ova recenica mi deluje kao da nema konteksta....to su u stvari dve recenice koje nisu odvojene tackom ako se ne varam??? do bi znacilo...nisam mislio to ti je zivot
ja bih recenicu preveo na dva nacina , a sve se svodi na istu filozofsku izreku:
حياتك من صنع افكارك

А ја сам рекао да знам арапски 100%![]()
meni je to maternji, tako da ne znam![]()
Savet : Koristite proste reci i vise puta ponovite...Sa Srpskog na Arapski i obrnuto jeR google nece uvek prevesti ono sto ste vi napisali razlog mozda zbog padeza ili zbog zaguljenosti recenice google mi bas pomaze za komunikaciju sa drugim svetom