Да, али у овом случају ипак треба написати наслове.Slike govore vise od reci.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да, али у овом случају ипак треба написати наслове.Slike govore vise od reci.![]()
А који је то језик? Ја сам у неколико књига наишао на баш такав податак: арабицом је писан српски језик.Hajde, potrazicu kod mene, ako mi nije ostalo kod kuce, skeniracu ti i postaviti ovde. Iance, da znas da se arabicom nije pisao srpski, nego jezik bosanskohercegovackih muslimana.![]()
А који је то језик? Ја сам у неколико књига наишао на баш такав податак: арабицом је писан српски језик.
Какве сад то везе има?
За латиничко слово Ћ су направили као да је настало од слова Ц. И нисам приметио да се због тога неко бунио.
Аналогија је истоветна - небулозе су неминовне. Зашто би сада код арабице српскога језика било другачије?
Ти понуди исправну слику па ћемо ургирати да је поставе на овом престижном сајту.
Најлашки начин да разоткријеш како се на овој теми постављају лажне информације постићи ћеш тако што ћеш дати свој "предлог" словног састава којим су писали Срби мухамеданског обреда.
Mozda ova slova i jesu iz arabice, ali nemaju vrednost tih slova.
Ја сам на истом становништу као и ти. Ја људима говорим како слова ŠĐŽČĆ немају вредност латиничних слова - већ само вредност изведених латиничних слова - а они мене посматрају као сеоску луду.