Arapizacija Bosne

Dobro ti je Janko rekao. Arapi su saveznici sa NATO-om. On ih je doveo preko Hrvatske 90-ih. NATO je bombardovao releje VRS,a onda kreće ofanziva mudžahedina na Vozuću.

Nije mi dobro rekao...ti Arapi (pa i Iran) su kratko vreme na našem terenu BILI saveznici sa NATO.

Dakle, on priča o onome što je bilo.

A ja pričam o onome što će biti.

Ti si naivan ako mislis da ce oni samo ostati u Federaciji. Nema nikakvih crvstih granica izmedu Federacije i Srpske. A i sami oblik srpske je takav da je nemoguce kontrolisati sve prelaze.
Oni se sada grupisu u i oko Sarajeva i po Srednjoj Bosni. Ali lako mogu ubaciti teroriste i kamikaze u srpsku. Pogledaj samo kako su razgraniceni srbi i muslimani u Sarajevu.

Kao da su tzv. bošnjaci nešto bolji od Arapa?
Isti je to nivo. Musliman je musliman, zaostao 800 godina za normalnim svetom, nacija i rasa su nebitni.

Pa sto onda drzis Asada na avataru ako je tako.

Radi zasluga.
Sirija 8 godina ratuje protiv unipolarnog sveta i do tada jedinog i neprikosnovenog svetskog policajca, koji je namerio da zemaljsku kuglu stavi pod svoju čizmu.
Bije epsku bitku svih nas.
Svet više nije isti, postaje višepolaran. još nije dobro, ali lakše se diše. .
Za razliku od ostalih zemalja sa muslimanskom većinom, Sirija je sekularna država.

Radi zasluga.
Sirija 8 godina ratuje protiv unipolarnog sveta i do tada jedinog i neprikosnovenog svetskog policajca, koji je namerio da zemaljsku kuglu stavi pod svoju čizmu.
Za razliku od ostalih zemalja sa muslimanskom većinom, Sirija je sekularna država.

Sekularna, ali muslimanska. Dokaz da nije do vere vec do njene intepretacije potpomognuto sa strane.

Radi zasluga.

Trebao si se prijaviti kao dobrovoljac u Siriji. Mogao si nas informisati sa prve linije fronta.

Nemaju oni nikakve koristi od tvog avatara

Kao da su tzv. bošnjaci nešto bolji od Arapa?
Isti je to nivo. Musliman je musliman, zaostao 800 godina za normalnim svetom, nacija i rasa su nebitni.
Tendenciozno receno.Ja sam odrastao sa muslimanima u Zenici.Bili su velika vecina.Nije bilo velike razlike medju muslimanima,Srbima i Hrvatima.Jedino ako ne smatras da smo mi u Bosni svi glupi bosanci iz viceva.Nazalost sva 3 naroda su jako povodljiva i lako manipulativna.Zato smo imali krvav raspad.Krajnje je vrijeme da se proba sa poboljsavanjem odnosa 3 naroda.A to mogu samo oni koji su i posvadjali.Politicari na vlasti.Svjedoci smo poboljsanja odnosa Srba i Madjara.Znaci moze kad se hoce.

Tendenciozno receno.Ja sam odrastao sa muslimanima u Zenici.Bili su velika vecina.Nije bilo velike razlike medju muslimanima,Srbima i Hrvatima.Jedino ako ne smatras da smo mi u Bosni svi glupi bosanci iz viceva.Nazalost sva 3 naroda su jako povodljiva i lako manipulativna.Zato smo imali krvav raspad.Krajnje je vrijeme da se proba sa poboljsavanjem odnosa 3 naroda.A to mogu samo oni koji su i posvadjali.Politicari na vlasti.Svjedoci smo poboljsanja odnosa Srba i Madjara.Znaci moze kad se hoce.

Čist dokaz da sam u pravu.
Tvoje razmišljanje je posledica odrastanja sa muslimanima i svakodnevnog slušanja arlauka sa minareta.
Ja sam rođen đe džamije nema i normalniji sam.

Radi zasluga.
Uzalud se trudiš.Tvrda glava urođena mana.

Back