Arapizacija Bosne

Vrsi se smisleno iseljavanje Bliskog Istoka.
Ako neko tvrdi da ti ljudi idu dobrovoljno sa miliona dolara u nafti, na kojima sede goozicom, onda je taj velika boodala.
Sad razmislite kome odgovara B. Istok istrebljen od stanovnistva ali ne i od nafte.
Eto jopet sam smislila novu teoriju zavere

Ameri to rade,ne bi li se dodvorili muslimanima.A bosnjaci ce poceti ponovo da menjaju veru u pravoslavce,ili katolike.jer pored ovih nece moci nikako da dokazu da su muslimani.Jednog dana ce ti koje ameri pomazu,krenuti i kod njih preko bare i to u mnogo vecem broju.Pa nek vide sta ce sa njima.

Ne rade to Ameri vec jevreji. Prazne Bliski Istok kako bi se lakse sirili.

0,,18712956_401,00.jpg

0,,18712975_303,00.jpg

arapi-sarajevo-ajb-main.jpg

Arapkinje-na-Vrelu-Bosne-foto-Forum-Klix.ba_-610x324.jpg

IMG_1430296262.jpg

“Ujedinjeni Ilidžanski Emirati”: Arapa sve više, kupuju uglavnom srpsku zemlju FOTO

Novinari „Slobodne Bosne“ istraživali su zbog čega je naša zemlja postala jedna od najatraktivnijih destinacija za državljane arapskih zemalja, po kojem osnovu privremeno i stalno borave u BiH i kako su pokupovali cijela naselja u Sarajevu, Ilijašu, Tarčinu, Brezi, Pazariću…

Arapima je u posljednjih godinu dana u Nadosjeku prodato preko 350 dunuma zemlje.

Snježana Janković, koju smo zatekli ispred njene kuće u ovom naselju, kaže da su sve njene komšije, uglavnom Srbi, prodali zemlju, a ona će svoju prodati polovinom septembra, kada očekuje da stigne kupac iz Katara sa kojim je već dogovorila prodaju. Zemlju će prodati za 30 hiljada maraka po dunumu.

Na pitanje zašto prodaje imanje, Snježana odgovara: „Šta da radim, ovdje me više ništa ne veže. Skoro sve moje komšije su prodale svoja imanja: komšije Rakići oko 40 dunuma, Bratići isto toliko, Škrkari oko 40, dvije porodice Jankovića oko 110 dunuma… Komšije sa imanjem prodaju i kuće, šume… Žali Bože što moram, ali nema druge. Prije rata ovdje su živjeli popovi Jokanovići i Milići. Oni su napravili crkvu na Vrelu Bosnie i davno su odselili. Jedino Dušan Janković neće da im proda svoju zemlju.“

Snježana planira da sa porodicom preseli u Srbiju. „Od dobijenog novca kupiću dva stana. Jedan sinu u Beogradu, a drugi na Fruškoj Gori, gdje planiram da živim“, kaže

http://prnjavorski.net/ujedinjeni-i...-sve-vise-kupuju-uglavnom-srpsku-zemlju-foto/

Kuvajćani rasturili restoran u Banjaluci

Tri državljanina Kuvajta privedeni su danas, jer su pijani isprevrtali inventar u restoranu "Rojal plaza", koji se nalazi u okviru hotela "Palas" u centru Banjaluke, nakon čega je došlo do naguravanja i tuče sa osobljem restorana i Goranom Ćulumom (72) iz Banjaluke, koji je takođe priveden.

Kako saznaje Press, cijeli slučaj odigrao se u srijedu oko 10 sati, a osim Ćuluma, policija je privela Kuvajćane Abdulrahema Alrashidija (44), Lojermagida Alrashidija (26) i Naufa Alrashidija (41), koji su u tuči izvukli deblji kraj pa im je u Domu zdravlja u Banjaluci ukazana ljekarska pomoć.

"Policiji je prijavljeno da su tri strana državljanina u restoranu "Rojal plaza" narušavali javni red i mir bezobzirnim ponašanjem, kao i da su fizički napali osoblje restorana. Došlo je do tuče i naguravanja, a potom se u sukob umiješao jedan Banjalučanin, koji je fizički nasrnuo na trojicu stranaca. Svi su pozvani na ispitivanje u Policijsku stanicu Centar, a o svemu je obaviještena i banjalučka kancelarija Službe za poslove sa strancima. Protiv svih učesnika biće sprovedene zakonom propisane mjere, a okolnosti tuče još utvrđujemo", rekla je portparolka CJB Banjaluka, Marija Markanović.

Nezvanično saznajemo da su pijani Kuvajćani izazvali incident kada su počeli da prevrću inventar u restoranu. Osoblje je uspjelo da ih otjera u hodnik, a onda se u sukob umiješao Ćulum i nasrnuo na turiste. Iako je bilo jutro, u policiji saznajemo da je Abdulrahem Alrashidi od alkohola jedva stajao nanogama i po dolasku u policiju mu je pozlilo, zbog čega je prevezen do Službe hitne medicinske pomoći.

http://www.rtvbn.com/373926/Kuvajcani-rasturili-restoran-u-Banjaluci

Evo poceli su praviti sranja i po Srpskoj. U sred Banja Luke! Osilili su se. Ovo je samo primer da se oni nece zaustaviti u Federaciji. Ova trojica su bila pijana i nisu imali snage za nesto vise. Ali kako su juce uletili tri pijana tako ce sutra uletiti 3 kamikaze. Kazem vam da se crno pise Srbima u Bosni. Pored ustasa i pasa sad im se na kosti navaljuju i fanatizovani arapi

Ko i zasto naseljava Arape po Bosni? Ispod samo nekoliko clanaka koji govore o ovome. Grade cela naselja sa po 200-300 stambenih jedinica. Prica se o tome da ih zele naseliti 500.000. A svi znamo da bi to za 20 godina znacilo da ih ima 2-3 miliona. Crno se pise Srbima u Bosni...:roll:

Срби су имали прилику да једном за сва времена ставе тачку на то.
Свака се школа плаћа.
Некад неоспориво Српска Босна , данас остали само окрајци.

Tri državljanina Kuvajta privedeni su danas, jer su pijani isprevrtali inventar u restoranu "Rojal plaza", koji se nalazi u okviru hotela "Palas" u centru Banjaluke, nakon čega je došlo do naguravanja i tuče sa osobljem restorana i Goranom Ćulumom (72) iz Banjaluke, koji je takođe priveden.

Ух, ово је страшно к'о у Хомсу.

Каквом је терору изложен инвентар кафане од пијаних Арапа, то човек не може речима да опише. We'll need a binding UN resolution, stat.

Cela Evropa se arapizuje, islamizuje...

A vi vidite samo nesrecnu Bosnu...

Evropa se neće dugo islamizovati jer je ipak tamo 500.miliona ljudi a vidjeće se uskoro šta će biti.
Evo danas u sred Ciriha na cesti Arapi silovali neku djevojku.
Narod poludio.
Njemci trpe i kuvaju nervozu u sebe ali kad jednom pukne ništa ih više ne može zaustaviti.
Ja sam siguran da će se u ovakvim uslovima roditi novi Hitler a onda će muslimani biti istrebljeni do poslednjega
U to sam siguran.

Poslednja izmena:
Evropa se neće dugo islamizovati jer je ipak tamo 500.miliona ljudi a vidjeće se uskoro šta će biti.
Evo danas u sred Ciriha na cesti Arapi silovali neku djevojku.
Narod poludio.
Njemci trpe i kuvaju nervozu u sebe ali kad jednom pukne ništa ih više ne može zaustaviti.
Ja sam siguran da će se u ovakvim uslovima roditi novi Hitler a onda će muslimani biti istrebljeni do poslednjega
U to sam siguran.

To sa silovanjima su - namestaljke.

A narod se odmah prima....

Tim nesretnicima koji su dosli u brodovima koji se svaki cas mogu prevrnuti i koji su presli hiljade kilometara peske i koji nisu navikli na hladnocu - SAMO JE STALO DA SILUJU!

Begaj bre!

U moje vreme su stotine i hiljade Sirijaca studirali u N. Sadu, pa nikada nikoga nisu silovali....

Sad odjednom poceli da siluju: sve je to rad tajnih sluzbi da se spreci nesretnicima ulazak u neke drzave, a nece to jasno da kazu.

A narod glup pa veruje.....

Gospodo, mogu vam reci posto sam bio tamo dovoljno dugo da su Sirijci manje religiozni nego Srbi!

Verovali ili ne!

Не вјерујемо.
То је "вјероватно" таман ко да неко рече, "Сви Срби су тачно 1,78 цм високи, и нико није нижи и нико ни је виши".

Не море то тако.

- - - - - - - - - -

Prosecna starost Nemaca je 51 god. Ko ce bre da ratuje? Ce jurisati Fritz a 74 i Hans sa 80god?
Davno su bila ova vremena

А Фричев и Хансов унук су у хомосексуалној вези.

Нијесу ни Њемци одавно што су некад били. Али имају још увијек ОРГАНИЗАЦИЈУ и ОРГАНИЗОВАЊЕ усађене у генетском коду.

Back