BLAJBI
Zaslužan član
- Poruka
- 103.496
Cela Evropa se arapizuje, islamizuje...
A vi vidite samo nesrecnu Bosnu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ameri to rade,ne bi li se dodvorili muslimanima.A bosnjaci ce poceti ponovo da menjaju veru u pravoslavce,ili katolike.jer pored ovih nece moci nikako da dokazu da su muslimani.Jednog dana ce ti koje ameri pomazu,krenuti i kod njih preko bare i to u mnogo vecem broju.Pa nek vide sta ce sa njima.
Ko i zasto naseljava Arape po Bosni? Ispod samo nekoliko clanaka koji govore o ovome. Grade cela naselja sa po 200-300 stambenih jedinica. Prica se o tome da ih zele naseliti 500.000. A svi znamo da bi to za 20 godina znacilo da ih ima 2-3 miliona. Crno se pise Srbima u Bosni...![]()
Nek se siri vjera Muhamedova![]()
Tri državljanina Kuvajta privedeni su danas, jer su pijani isprevrtali inventar u restoranu "Rojal plaza", koji se nalazi u okviru hotela "Palas" u centru Banjaluke, nakon čega je došlo do naguravanja i tuče sa osobljem restorana i Goranom Ćulumom (72) iz Banjaluke, koji je takođe priveden.
Ух, ово је страшно к'о у Хомсу.
Каквом је терору изложен инвентар кафане од пијаних Арапа, то човек не може речима да опише. We'll need a binding UN resolution, stat.
Evropa se neće dugo islamizovati jer je ipak tamo 500.miliona ljudi a vidjeće se uskoro šta će biti.
Evo danas u sred Ciriha na cesti Arapi silovali neku djevojku.
Narod poludio.
Njemci trpe i kuvaju nervozu u sebe ali kad jednom pukne ništa ih više ne može zaustaviti.
Ja sam siguran da će se u ovakvim uslovima roditi novi Hitler a onda će muslimani biti istrebljeni do poslednjega
U to sam siguran.
Njemci trpe i kuvaju nervozu u sebe ali kad jednom pukne ništa ih više ne može zaustaviti.
Ja sam siguran da će se u ovakvim uslovima roditi novi Hitler a onda će muslimani biti istrebljeni do poslednjega
U to sam siguran.
Gospodo, mogu vam reci posto sam bio tamo dovoljno dugo da su Sirijci manje religiozni nego Srbi!
Verovali ili ne!
Prosecna starost Nemaca je 51 god. Ko ce bre da ratuje? Ce jurisati Fritz a 74 i Hans sa 80god?
Davno su bila ova vremena