Nije tacno da Majanski kalendar "nikad" nije pogresio. Samo je zacudjujuce precizan za narod koji nije znao ni za tocak.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije tacno da Majanski kalendar "nikad" nije pogresio. Samo je zacudjujuce precizan za narod koji nije znao ni za tocak.
If I went to some Mayan-speaking communities and asked people what is going to happen in 2012, they wouldn't have any idea," said Jose Huchim, a Yucatan Mayan archaeologist. "That the world is going to end? They wouldn't believe you. We have real concerns these days, like rain.
На овом су се послу „откривања“ Откривења заједнички удружила пророчанства и тумачења древних православних и нарочито новијих, руских светитеља, сабрана у књизи Русија пред Другим доласком (С. Фомин, Россия перед Вторым Пришествием, Москва 1998), и рад савремених хришћанских посленика на Западу, чија су филмска разобличавања тајних друштава и владара света доступна на интернет галаксији...
Летимичним прегледом интернет галаксије може се свако уверити да свет живи у предапокалиптичкој грозници. На свим језицима све врви од сајтова, чланака, видео клипова, расправа на форумима о катаклизми која је најављена за 21. 12. 2012. годину...
Тако је Џорџ Буш старији објавио почетак стварања НСП управо на дан сунчаног максимума 11. 09. 1990. Тачно 11 година касније, поново на дан сунчаног максимума, срушене су Куле близнакиње у Њујорку – 11. 09. 2001., као чин символичног рушења старог и почетак зидања Новог поретка ..
Сложеном комбинацијом датума изласка Венере и календара Маја добијају се датуми на које су темпирана рушења Кула близнакиња у Њујорку, почетак рата у Ираку, бомбашких акција у Мадриду и Лондону, претњи Бин Ладена Европи и референдум ЕУ у Ирској…
Претпоставља се, дакле, да ће 22. 12. 2012. године бити формирано и уведено ново уређено човечанство састављено од 10 унија, са Светском владом, светском војском (НАТО), могуће светским председником и главним градом Јерусалимом, како је то још 1973. године у Римском клубу зацртано...
Велика је вероватноћа, дакле, да ће од 2012. године свет ући у последњу фазу свога постојања...
Дакле, ако је намера кројача судбине света да већ 2012. НСП има председника онда треба рачунати са јавном миротворачком активношћу антихриста већ од следеће, 2009. године, а полугодишњи рат у коме треба да погине 2/3 човечанства, негде у периоду 2009-2012. година. Онда би у том случају крај света, тј. Други долазак Христов могао бити 2016. године. Уколико је планирано да се од 2012. године отпочне са кампањом за избор председника УН, тј. НСП, онда се све помера за 3-3,5 године...(aaaaaaaaa, dijafragma mi se digla pod bradu)![]()
Претпоставку да је у питању датум рађања антихриста о. Максим је потврдио резултатима сложених рачунања које за основу има поређење Навуходоносора са антихристом, које је овде немогуће изложити, али оставља утисак уверљивости..
Са доласком антихриста везана је обнова храма у Јерусалиму и вероватно проглашавање овог града за престоницу света. Код јудејаца поново влада месијанска грозница каква је владала уочи Оваплоћења Сина Божијег, што потврђују одговарајући сајтови.
Једино се посматрана из овог угла могу објаснити тренутна повезивања свих светских територијалних, економских, имформационих, религијских и контролних система у свету...
Одједном, отвориће се бездан, појавиће се вода, из воде ће неко изронити и њему ће се учинити да је стао иза њега. Осврнуће се и угледаће страшну наказу и од страха ће вриснути. У тај мах у њега ће се уселити демон и он ће од тада постати антихрист.
![]()
Хронологија свега горе реченог нам се чини сасвим вероватном...
Auuuuu ove masine se najvise i plasim...ako je to ona koja treba da simulira veliki prasak....
Ko zna sta moze ona sve da izazove......![]()
Ne sumnjam, samo kazem da je to cista glupost i 'promasena investicija", e na sta se sve trose pare danas kad u svetu dnevno umre 17.000 dece od gladi!
Kakva promašena investicija. Zamisli da su ih umesto besmislenog ubijanja glađu žrtvovali Molohu.![]()
Nije mi ni bila namera da budem duhovit. Zaista mi je dosta da mi se na nos nabijaju nekakva deca koja umiru od gladi po svetu, kao da sam ih pravio ja, a ne kojekakvi dokoni crnci i azijati u pauzama između čučanja pred prodavnicama mešovitom robom i plesanja oko vatre.![]()