Apokalipsa 2012 - te, kraj civilizacije...?

Apokalipsa 2012-te, kraj civilizacije...?

• Ukupno glasova
    34
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti nisi Sotona niti to mozes da budes lol

A taj tvoj Bezboznicki svet koji mislis da ce biti, zauvek , grdno se varas ..zato sto opet kazem Bog to nece dopustiti ))

Ne pitaju se ljudi, pita se samo Bog sta ce ciniti sa nama ovde na zemlji..

Svi smo pred Bogom kao prah i trava ..danas jesmo sutra nismo vise tu ...

Bog je vecan i Njegove reci nece proci kroz Vekove ...uvek ce biti jake kao i prvi put kada ih je izgovorio :)

Ljudi prolaze i njihova carstva ..ali Bozje Carstvo stajace do veka i vekova

Nema jace sile u Svemiru od Boga pa da Boga spreci u svome planu )

Sotoni je dao vreme koje mu istice da dokaze neke optuzbe koje je izjavio pred Andjelima tipa '' Da li covek moze vladati nezavisno od Boga" ..zato u Gnevu pokusava sto pre zavesti sto vise ljudi na zemlji ..kao sto je i tebe vidim ..

I vidimo kuda je dovela ta nezavisna vladavina ..Ratovi, glad, Bolesti, Nasilje ..etc.

A to sto govoris o Hriscanstvu ...to Hriscanstvo je odavno otudjeno od Boga i Bog ne snosi odgovornost za dela koji su ljudi ucinili koristeci Njegovo ime

Svi oni bice kaznjeni od Boga na dan Suda ..jer ce se suditi i mrtvima i zivima

Nemaju kuda pobeci od Ruke bozije u taj Dan ..za njih crn a za pravednike Svetao i radostan )))

Mogao bih knjigu da ti napisem ovde ..ali ako do sada nisi shvatio ...poentu ..onda je sve dzabe ;))

Ne lupetaj vise i ne plasi narod. Idi u vatikan pa plasi one tamo, srbe zaobidji.

Svaki covek je sebi bog i bogu ravan, na to se mislilo u 10 bozijih zapovesti:

1. Ja sam Gospod Bog Tvoj; nemoj imati drugih bogova osim mene.
2. Ne pravi sebi idola niti kakva lika; nemoj im se klanjati niti im služiti.
3. Ne uzimaj uzalud imena Gospoda Boga svojega.
4. Sećaj se dana odmora da ga svetkuješ; šest dana radi i svrši sve svoje poslove, a sedmi dan je odmor Gospodu Bogu tvojemu.
5. Poštuj oca svojega i majku svoju, da ti dobro bude i da dugo poživiš na zemlji.
6. Ne ubij.
7. Ne čini preljube.
8. Ne kradi.
9. Ne svedoči lažno na bližnjega svojega.
10. Ne poželi ništa što je tuđe.

Pa svaka ti cast na tumacenju ahahah

Procitaj samo prvu zapovest polako slovo po slovo i videces da ljudi nisu bogovi...
To je bila Laz Sotone u Edemu ..kada je rekao Evi da ce postati kao bogovi ako jedu sa drveta Dobra i Zla

Kao sto vidimo ..nismo postali bogovi..samo smo izgubili Raj i Vecni zivot lol

Da bi neko bio Bog ..mora naj manje biti Besmrtan,

Zatim mora imati natprirodne moci..pomerati planine isusivati mora ..stvarati hranu, upravljati celim svemirom

Stici na mesec za 5 sekunde i takve natprirodne pojave lool

Zato nemojte se zanositi da ste bogovi ..bolje budite ljudi lol

To je nemoguca misija za ljude jos uvek i zauvek

Amin Slepci )

Komšija i ja se smejemo s našeg Olimpa (Tvrđave-Gibraltara dunavskog) vama zanesenjacima , šibicarima i navatavačima...:hahaha::rotf::rotf::mrgreen:

- - - - - - - - - -

Yes,pa da popiju pedalu od Trumpa kao od Putina!

Jeste komšija. Ja im odavno objasnio da ne postoje ni proroci ni proročanstva. Ali ne vredi...

Ja za svojih 40 i nešto godina nisam video nijednog jedinog vidovnjaka, vrača, pogađača, proroka, božjeg čoveka, ili ne znam kakvog već samozvanog šarlatana, koji jede meso, mleko i jaja, pije kafu, puši duvan, pije alkohol, uzima ko zna kakve sve lekove, neretko uživa i u drogama, i laže kao pas, koža mu se raspada od otrovnih isparenja, da mu ne bih dao ni da me izmasira, pa čak se ne bih ni rukovao sa njim, da mi ne prlja kožu i ne remeti auru, da je pogodio bilo šta što će se dogoditi u budućnosti. Nikada. Niko. Nema ih, niti će ih ikada biti. Samo se poturaju "proroci" koji su nešto "pogodili", a to nešto se dogodilo. Čikam nekoga da pogodi bilo šta u budućnosti. Evo, JS recimo već decenijama se brukaju time da hoće da pogode datum Armagedona, koga realno nikada neće ni biti, i uvek promaše. Zašto? Zato što nijedan "prorok" nije sposoban da pogodi bilo šta u budućnosti. Nego kad se nešto dogodi on tvrdi kako je to pogodio.. tra la la...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back