Apokalipsa 2012 - te, kraj civilizacije...?

Apokalipsa 2012-te, kraj civilizacije...?

• Ukupno glasova
    34
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A da pitamo najvece strucnjake po pitanju smaka/smakova sveta ? Jehovini svedoci imaju najvise iskustva sa karajem sveta , najavljuju ga svakih par godina , za sada bez uspeha , ali se ljudi bar trude , i imaju iskustva u tumacenju "znakova" , pa bi lepo bilo da nam se prikljuci jedan od njihovih strucnjaka i kaze svoje misljenje o konkretnom slucaju .

Још се не примећују знакови апокалипсе. Да ли ће се то десити због техничких разлога или неких других? Ако је из техничких, у то треба уврстити све техничке познате могућности, а ако је из неких других, онда треба навести те друге познате могућности. У недостатку тих података, неозбиљно је постављати датум тог догађаја. За техничке природне могућности, потребно је велико време за то. За техничке проузроковане напредком технике, глобални атомски рат, довољно је неколико сати. А за друге могућности? То је тешко предвидети.

Poslednja izmena:
Још се не примећују знакови апокалипсе. Да ли ће се то десити због техничких разлога или неких других? Ако је из техничких, у то треба уврстити све техничке познате могућности, а ако је из неких других, онда треба навести те друге познате могућности. У недостатку тих података, неозбиљно је постављати датум тог догађаја. За техничке природне могућности, потребно је велико време за то. За техничке проузроковане напредком технике, глобални атомски рат, довољно је неколико сати. А за друге могућности? То је тешко предвидети.

ne bih rekao. priroda je veoma dinamichna, i to je odavno konstatovano. :mrgreen:

ma ima onaj kolajder ili kako se već zove da zakaže i crna rupa ima da se pojavi i sve u klinac xD

Колајдер је највеће дело науке. Ипак има нешто што није логично у њему. Ако би било успешно, онда би морали чекати неколико милијарди година да се то види. А ако не успе, онда само Бог зна шта ће се десити. У ниједном случају не може одмах доћи до црне рупе, нити до биг банга. Ако је "нешто" тако створено онда ће доћи до новог стварања "нечега", ако опит буде успешан, али за колико времена? Ово произлази из логике, под условом да је универс створен бинг бангом, и ми смо настали после неколико десетина милијарди година. Бар се тако може закључити према тој теорији.

Колајдер је највеће дело науке. Ипак има нешто што није логично у њему. Ако би било успешно, онда би морали чекати неколико милијарди година да се то види. А ако не успе, онда само Бог зна шта ће се десити. У ниједном случају не може одмах доћи до црне рупе, нити до биг банга. Ако је "нешто" тако створено онда ће доћи до новог стварања "нечега", ако опит буде успешан, али за колико времена? Ово произлази из логике, под условом да је универс створен бинг бангом, и ми смо настали после неколико десетина милијарди година. Бар се тако може закључити према тој теорији.

znam, ono sam rekao više ironično nego što stvarno mislim tako ;)

a 2012 godina :think: nije nemoguce :mrgreen:

iako prema Bibliji niko ne zna osim Boga datum :)

По мом исправљеном календару ми смо сада тек завршили 2000 година од Христа. То значи да по том наведеном датуму то би се требало десити тек 2020-те. и та разлика дозвољава мало већу могућност, јер је много теже предвидети и прорачунати на тој временској раздаљини.

Sta ce da se dogodi tada 2012?
Sta erupcija vulkana?
Zemljotres?
Nemam reci, verujete nekome ko je ziveo u kamenom dobu, nisu znali za sporet.

Nadam se da su predvideli nastanak Interneta, razvoj racunarstva i informatike kao i mnoge druge tehnoloske stvari koje ce da odrzavaju ceo svet kao jednu celinu.

Znaci nema kraja sveta.
Molim vas da se ne lozite na te Maje.

Sa verom u Jedini Prsten!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back