Apokalipsa 2012 - te, kraj civilizacije...?

Apokalipsa 2012-te, kraj civilizacije...?

• Ukupno glasova
    34
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hahhahahahhahhaa...pazi, meni se tvoja verzija puno vise svidja
jedini je problem sto mi...crveni mravi vise nismo...u poziciji...
no, tko zna...ako se onaj jevrejski revolucionar stvarno vrati...ko sto neki tripuju da je...obeco...:lol:
Će se vrati garant. VIdeo sam mu telo netruležno. Nije to bez vraga ili ko je već nadležan za netruležnost. z:lol:

Će se vrati garant. VIdeo sam mu telo netruležno. Nije to bez vraga ili ko je već nadležan za netruležnost. z:lol:

Ma nisi zazi. Nisi bre mogao da mu vidiš telo netruležno jer ga nije ostavio nigde na zemlji.
Dotični je sa sve fizičkim telom odlepršao gore na nebo. A opet pak ne mogu da budem ni siguran da nisi a to stoga jer je dotični možda samo stvorio iluziju njegovim učenicima da ga kao vide kako se uzdiže na nebo onako u telu fizičkom.

:lol:

Ja sam mislio na ovoga:

lenjin.JPG

Ma nisi zazi. Nisi bre mogao da mu vidiš telo netruležno jer ga nije ostavio nigde na zemlji.
Dotični je sa sve fizičkim telom odlepršao gore na nebo. A opet pak ne mogu da budem ni siguran da nisi a to stoga jer je dotični možda samo stvorio iluziju njegovim učenicima da ga kao vide kako se uzdiže na nebo onako u telu fizičkom.

ovaj...imas pogresnog coeka : )

e, jbga sad...ne ide to tako...
vis sta kaze Besmrtna...apokalipse ce biti...kad i ako je bude...
bolje ti pazari hrcke... dok ne bude kasno... :lol:

e besmrtna, sta ce ona da radi posle apokalipse. kome ce kuckati na vrata i koga ce uznemiravati, koga ce naucavati.....? mislim da ni ona ne zeli apokalipsu i da bi joj nakon toga bilo dosadno. :lol:

e besmrtna, sta ce ona da radi posle apokalipse. kome ce kuckati na vrata i koga ce uznemiravati, koga ce naucavati.....? mislim da ni ona ne zeli apokalipsu i da bi joj nakon toga bilo dosadno. :lol:

vrlo vjerojatno...mada, njoj je... stosta obecano ako sam ja to dobro skontala...
u zamjenu za predano dilovanje kichasto ilustriranih cashopisa, brosura i knjizica...
tj. ko je nama kriv sto ne znamo tako... mudro odabrat...karijeru... :lol:

nema problema osim u tvom srcu :)

Jer iz srca izlaze zle misli, ubistva, preljube, blud, krađe, lažna svedočanstva, klevete. (Matej 15:19)

:aha:

aham...a ti si...ovlasteni distributer istine i nadlezni inspektor za pitanja tudjih srca i misli...
kanda i o bahatosti ima stavka...ako je u vasem izdanju niste prigodno izbacili
slobodno si upishi jedan veliki debeli...minus : )

aham...a ti si...ovlasteni distributer istine i nadlezni inspektor za pitanja tudjih srca i misli...
kanda i o bahatosti ima stavka...ako je u vasem izdanju niste prigodno izbacili
slobodno si upishi jedan veliki debeli...minus : )

Od kada je Biblija bahata ??? :aha:

a ovo u vezi srca je logicki sled dogadjaja.... izvini sto primecujem ...

tvoje ponasanje je pre bahato :malav:

ti si samo bahata ( pa imas projekciju ) i da dodam ljubomorna :)

aham...a na sta sam tocno ljubomorna, Boze ti?
na..."besplatnu" literaturu za citanje u wc-u koju dilash?
e, zivimo u eri besplatnih kataloga...
i svi su, ukljucujuci i onaj o alatima, sadrzajniji od Kule strazare...z:mrgreen:

e, sad...to tvoje "sve ste zlocesti osim mene...jer ja tako kazem..."
jest bahatost i to ona najgora...da imas sest godina bilo bi simpa, al
ovako...prematora si da budes toliko infantilna...z:lol:

aham...a na sta sam tocno ljubomorna, Boze ti?
na..."besplatnu" literaturu za citanje u wc-u koju dilash?
e, zivimo u eri besplatnih kataloga...
i svi su, ukljucujuci i onaj o alatima, sadrzajniji od Kule strazare...z:mrgreen:

bla bla l:

eto znala sam da si takva a i vise od toga :lol:

ne primaj se tako lako :aha:

a tvoja bahatost se vidi iz aviona...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back