Apokalipsa 2012 - te, kraj civilizacije...?

Apokalipsa 2012-te, kraj civilizacije...?

• Ukupno glasova
    34
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Promijenjena sijalica, gljivce nestale, obicna sijalica i gljivica nece biti kao sto ih nikad ranije nije bilo.

Kazacu ti jos nesti: gljive nastanu iz podloge i nastanu bez spora, stvore se mada ih nikad nije bilo. Evo primjer: u ovom dijelu planete Zemlje u kojem zivim, nikad, ama bas nikad po bastama, parkovima i u sumi nije bilo gljiva.Nikad do jeseni prosle godine nekoliko vrsta.Naucno objasnjenje? Donio vjetar spore? Zasto ih nije donosio za sve dosadasnje godine?

mda...: )

Ne mogu sve da citam sta ste pisali, uglavnom nece biti smaka sveta.

21.12.2012 je zimska kratkodnevnica, koja se javlja svake godine. Medjutim, ono sta se ne desava svake godine to je ono sto ce upravo da se desi na taj dan, verujem u 12 u podne.

Da bih vam lakse objasnio, zamislite sat, zamislite kazaljke na satu. Imate sate, minute, sekunde. Sad dodajte jos jednu kazaljku koja se obrce u krug za svaku sekundu, pa jos jednu koja se obrce za svako pomeranje te sitne kazaljke i tako cete da dodjete do ove zimske kratkodnevnice koja oznacava kraj godine ujedno i pocetak nove. Medjutim tu ima jos brzih kazaljki - dani, obrtanje zemlje oko svoje ose.

Elem, tog 21.12.2012 nasa galaksija ulazi u 12h, sve se kazaljke poklapaju. Da li sat prestaje da radi kad dodje do 12? Ne, krece novi dan, u nasem slucaju nova epoha. Kalendar Maja se tu ne zaustavlja, samo oznacava kraj jedne epohe, a onda opet idemo u krug.

Verujem da ce nova epoha uzdici ljude na jedan skroz drugi nivo, nacin ophodjenja prema prirodi i jedni prema drugima ce da se promeni, napredovacemo kao inteligentna bica u dobrom smeru. Zato i jedva cekam da i taj dan prodje, da zavrsimo vise sa ovim glupostima koja se desavaju svuda po svetu.

Jel pisao jos neko nesto ovako? :)

Poslednja izmena:
Isus : "I izaci ce mnogi lazni proroci i zavesce mnoge"

Ovaj je jedan od njih.. ..Apokalipsa 2011 :)

Isus: "A o tom danu i casu niko ne zna, ni andjeli nebeski, samo OTAC - BOG "

A da, zaboravio sam, posle 21.12.2012 zauvek ostavljamo djavola iza sebe i sve te nove religije odnosno sekte odnosno ideologije (hriscanstvo, islam itd) bice proslost. To je dan kada ce covecanstvo konacno da pobedi antihrista ili hrista za kog se sve vreme pretstavlja i da mu kaze zdravo za sva vremena. ;)

Evo kako izgleda kalendar Maja, najsavrseniji kalendar koji je civilizacija do sad izmislila, verovatno ostatak neke prethodne civilizacije koja je nastanjivala zemlju a koja je zivela u pogresno vreme:

Odnosno, i mi smo ziveli u tom vremenu, ali od tog dana pocinje uzlazna putanja, i dozivecemo da posle 76000 godina upravo mi budemo deo civilizacije koja ulazi u jutro nove epohe.

Ovo sad sto se cuje okolo "smak sveta", antihrist je tu, poplave, razaranja, pozari, ratovi ... Ne sekirajte se, to su samo zvona u ponoc vec pocela da otkucavaju 12. Zle ljude plase poput grmljavine i oni ubedjuju ostale da je to lose i sire strah, ali pravednici uzivaju u njihovim zvucima i smeju se ovima sto se plase. Zvona su morala da se oglase, bez njih ne bi znali da je poceo nov dan.

Kad zavrse, antihrist nestaje. Dobicemo konacno oduvek sto smo hteli - volecemo se, a prestacemo da ratujemo. I da, bice nas mnogo, nece biti nikakvog nuklearnog rata. Na nasu srecu, nema vise vremena za tako nesto, prezivesmo najgore. Bar mi srbi. ;)

Poslednja izmena:
Ovo sad sto se cuje okolo "smak sveta", antihrist je tu, poplave, razaranja, pozari, ratovi ... Ne sekirajte se, to su samo zvona u ponoc vec pocela da otkucavaju 12. Zle ljude plase poput grmljavine i oni ubedjuju ostale da je to lose i sire strah, ali pravednici uzivaju u njihovim zvucima i smeju se ovima sto se plase. Zvona su morala da se oglase, bez njih ne bi znali da je poceo nov dan.

Kad zavrse, antihrist nestaje. Dobicemo konacno oduvek sto smo hteli - volecemo se, a prestacemo da ratujemo. I da, bice nas mnogo, nece biti nikakvog nuklearnog rata Na nasu srecu, nema vise vremena za tako nesto. ;)

Sve si u pravu sto kazes..samo Antihrist nije jedna osoba

Samo ime Antihrist govori da su to oni koji se protive Hristu (Isusu) i osporavaju Njegovu vladavinu nad ljudima ..sto je i Bozija volja :)

To mogu biti i Politicari koji zele svoju vlast samo za sebe, a ne umeju niti imaju moci Spasiti Narode na Zemlji

To moze samo Bog ..Pomocu Isusa Hrista Bog ce to i uciniti Uskoro ..ne brini ..

Ne mogu oni zustaviti Ruku Boziju da radi sta Mu je volja..

Zato i treba da se desi Armagedon ...to je Rat Boziji protiv Sotone, njegovih zlih andjela i zlih ljudi koji se protive Bogu i Njegovim pravom da vlada jludima :)

Antihrist je u stvari sam covek sebi bio. Antihrist je bio onaj ko je izmislio hriscanstvo, onaj ko je izmislio islam, onaj ko je izmislio komunizam. Da ga nije izmislio ne bi niko mogao da ga zloupotrebi, a sto se kroz vekove desavalo.

Deset bozjih zapovesti su prezivele i hriscanstvo i sve ostale religije. Covek ce ubiti religije, a nastavice pravednim putem, kako 10 bozjih zapovesti i nalazu. Prestacemo medjusobno da se mrzimo jer je neko musliman, neko hriscanin, a neko pak kao srbi ostao mnogobozac i zato ispasta sve vreme. To je dan kada sve to polako polazi u zaborav, volecemo se jer smo ljudi, necemo se ponasati vise kao zivotinje.

Antihrist je sve vreme bio sa nama, ali ovo je dan koji oznacava njegov kraj.

A gde ti to ucis ..msm ..toga nema u Bibliji

Ja ne govorim o mrznji nikakvoj ..samo kazem ono sto mora biti ..kao sto se i trudnica mora pororditi ..tako mora doci kraj od Boga..a ne od ljudi ;)

To je Bozija volja da se to desi ne moja..ja prstom necu mrdnuti a dogadjace se sve kako je Opisano u Otkrivenju

Zato i treba da se desi Armagedon ...to je Rat Boziji protiv Sotone, njegovih zlih andjela i zlih ljudi koji se protive Bogu i Njegovim pravom da vlada jludima :)

Armagedon se uveliko desava ceo prosli vek i jos uvek se desava. Kako se blizimo 12 u ponoc on je sve jaci. Ali to su zvona u ponoc rekao sam vam vec. Vernici radujte se jer ce nevernici konacno da prestanu da postoje. Ali oni nece nestati u nekom nezamislivom armagedonu, vec ce postati vasi istomisljenici. Bice nas vise i zivot ce da bude lepsi sa njima, a mi necemo da likujemo, nego cemo da se radujemo. Ja kao "nevernik" sto u hrista ne verujem ni trunku, ja sam najveci vernik i meni slicni. Zapamtite moje reci i izdrzite jos samo malo. ;)

Poslednja izmena:
Armagedon se uveliko desava ceo prosli vek i jos uvek se desava. Kako se blizimo 12 u ponoc on je sve jaci. Vernici radujte se jer ce nevernici konacno da prestanu da postoje. Ali oni nece nestati u nekom nezamislivom armagedonu, vec ce postati vasi istomisljenici. Bice nas vise i zivot ce da bude lepsi sa njima, a mi necemo da likujemo, nego cemo da se radujemo. Ja kao "nevernik" sto u hrista ne verujem ni trunku, ja sam najveci vernik i meni slicni. Zapamtite moje reci i izdrzite jos samo malo. ;)

Armagedon nije jos ni poceo ...

tako da bdijte :aha:

a nakon Armagedona ce biti dobro, bez zla... :)

A gde ti to ucis ..msm ..toga nema u Bibliji

Ja ne govorim o mrznji nikakvoj ..samo kazem ono sto mora biti ..kao sto se i trudnica mora pororditi ..tako mora doci kraj od Boga..a ne od ljudi ;)

To je Bozija volja da se to desi ne moja..ja prstom necu mrdnuti a dogadjace se sve kako je Opisano u Otkrivenju

Ovim nas je antihrist u hriscanskom odelu sve vreme plasio. Ne plasi se vise, nece biti armagedona. Ljudi koji veruju da ce biti samo doprinose tome da bude. Srecom mnogo nas je vise koji verujemo u suprotno. ;)

Armagedon rec znaci Brdo od Megida ..na kome su se u proslosti vodile svetske bitke ..zato je i takav naziv ..

Nema to veze sa filmovima...Atomskim bombama..Kometa koje ce lupiti u zemlju..itd..

Jednostavno doci ce Bog i njegovi andjeli odvojice dobrih ljudi od zlih

Unistice zle ..i Stonu vezati na 1000 god. ..dok Isus hrist bude vladao i pretvori celu zemlju u Raj ..

Onda ce biti Pusten Sotona opet na jedno vreme i zavesce opet ljude kao sada

Oni ce pokusati napasti Sveti grad i pravednike

Sicice vatra od Boga i pojesce ih

To je druga smrt

Nakon toga bice zivot kao u raju, mir, ljubav i sve ostale dobre stvari ;))

Nece vise postojati Sotona da vara ljude i navodi na zlo kao sada ;)

Armagedon rec znaci Brdo od Megida ..na kome su se u proslosti vodile svetske bitke ..zato je i takav naziv ..

Nema to veze sa filmovima...Atomskim bombama..Kometa koje ce lupiti u zemlju..itd..

Jednostavno doci ce Bog i njegovi andjeli odvojice dobrih ljudi od zlih

Unistice zle ..i Stonu vezati na 1000 god. ..dok Isus hrist bude vladao i pretvori celu zemlju u Raj ..

Onda ce biti Pusten Sotona opet na jedno vreme i zavesce opet ljude kao sada

Oni ce pokusati napasti Sveti grad i pravednike

Sicice vatra od Boga i pojesce ih

To je druga smrt

Nakon toga bice zivot kao u raju, mir, ljubav i sve ostale dobre stvari ;))

Nece vise postojati Sotona da vara ljude i navodi na zlo kao sada ;)

Nema tih vatri koje mi vec nismo videli dragi moj u zadnjih 100 godina. Moguca je jedino vatra koja bi nas sve obrisala, i nevernike i vernike. Ukoliko bi neko preziveo, preziveli bi i vernici i nevernici. A gde je tu smisao onda?

Ja bih tebi kao nevernik ovog momenta oprostio sve tvoje grehe. Da li ti meni mozes da oprostis samo jednu - to sto sam nevernik? Zasto prizeljkujes da bog kazni nevernike? Biblija te uci da prastas kolko ja znam, ne da se svetis, u tebi je antihrist, ne hrist.

Zar nije lepse da nas bude vise a da svi zivimo u ljubavi i sreci nego da ostanes jedini na ovoj planeti jer su svi ostali "nevernici"?

Poslednja izmena:
Ovim nas je antihrist u hriscanskom odelu sve vreme plasio. Ne plasi se vise, nece biti armagedona. Ljudi koji veruju da ce biti samo doprinose tome da bude. Srecom mnogo nas je vise koji verujemo u suprotno. ;)

Ne trbas se plasiti Armagedona ..zato sto posle toga dolazi Spasenje za dobre ljude...Bog ce zastititi svoj narod i vernike u tome danu ..

Osim ako ti nisi cist u dusi pa se plasis Suda Bozjeg ..to je druga stvar i tvoj problem ....

Bog ce suditi po pravdi a ne sta mu kazu politicari i ljudi ;))

Poslednja izmena:
Nema tih vatri koje mi vec nismo videli draga moja ili dragi moj u zadnjih 100 godina. Moguca je jedino vatra koja bi nas sve obrisala, i nevernike i vernike. A gde je tu smisao onda?

Ja bih tebi kao nevernik ovog momenta oprostio sve tvoje grehe. Da li ti meni mozes da oprostis samo jednu - to sto sam nevernik? Zasto prizeljkujes da bog kazni nevernike? Biblija te uci da prastas kolko ja znam, ne da se svetis, u tebi je antihrist, ne hrist.

Zar nije lepse da nas bude vise a da svi zivimo u ljubavi i sreci nego da ostanes jedina na ovoj planeti jer su svi ostali "nevernici"?

Opet ti pricas isto //hmm

Ne kazem da ce svi biti unisteni.... samo ZLI LJUDI!! kapiras ???

A sto se tice oprostaja...nemem ja vlast da tebi oprastam nista ..posto nisi zgresio prema meni nista... a oprosticu ti ako trebam lol ))

Ovde se ja ne pitam nista nego BOG ..on je taj koji Oprasta i sudi ..

Zato nemoj mi postavljati ta trik-sotonska pitanja ..ja ti lepo objasnjavam sta ce biti , a ti veruj ili neveruj ;)

Izbor je tvoj ;))

Poslednja izmena:
Ako je sotona onaj sto ne veruje u hrista, smatraj me za sotonu.

Hriscanstvo nas je sve vreme drzalo u strahu. Ko tebe kamenom, ti njega hlebom - vernike je pretvorilo u robove, ponizne sluge oholih koji su ih mucili i zverski ubijali za vreme hriscanstva i u ime njegovo. To isto su i ostale nove religije radile, a ljudi su patili, ziveli u strahu od crkve i od boga kojim ih je crkva plasila, a u stvari potcinjavala.

Tome dolazi kraj. Ljudi ce poci novim putem, nauka ce se razviti, bice hrane za sve, spoznacemo svest i ziveti u blagostanju bez mrznje medju sobom. Smejacemo se u kakve su gluposti ljudi verovali i na koje nacine ih je sacica drzala pod kontrolom.

Zaboravite religije, uzmite 10 bozjih zapovesti samo, to vam je dosta da zivite pravedno. Sve ostalo je laz.

Poslednja izmena:
Bez poniznih, da li bi oholi mogli da postoje? Ne. Ako je jedan oholi suvise jak, dva nek skoce na njega. Koji god skoci na nekog, on postaje ohol i treba da dobije zasluzenu kaznu, ne ko tebe kamenom ti njega hlebom. Ne. To je pretvaranje ljudi u robove. Gde pise u 10 bozjih zapovesti to da ne smes da se branis? Gde?

E to vam je dragi moji prokletstvo srba. Mi smo na ohole uvek skakali, a nikad oholi nismo bili. I dobro je sto nismo. I nastavite da slavite slave slobodno, zbog njih smo takvi kakvi smo, a uskoro ce ceo svet to da prizna. Bicete ponosni sto vas vatikan i islam nikad nisu pokorili i sto ste igrom slucaja vi jedni od sacice preteklih srba. ;)

Poslednja izmena:
Ako je sotona onaj sto ne veruje u hrista, smatraj me za sotonu.

Hriscanstvo nas je sve vreme drzalo u strahu. Ko tebe kamenom, ti njega hlebom - vernike je pretvorilo u robove, ponizne sluge oholih koji su ih mucili i zverski ubijali za vreme hriscanstva i u ime njegovo. To isto su i ostale nove religije radile, a ljudi su patili, ziveli u strahu od crkve i od boga kojim ih je crkva plasila, a u stvari potcinjavala.

Tome dolazi kraj. Ljudi ce poci novim putem, nauka ce se razviti, bice hrane za sve, spoznacemo svest i ziveti u blagostanju bez mrznje medju sobom. Smejacemo se u kakve su gluposti ljudi verovali i na koje nacine ih je sacica drzala pod kontrolom.

Zaboravite religije, uzmite 10 bozjih zapovesti samo, to vam je dosta da zivite pravedno. Sve ostalo je laz.

Ti nisi Sotona niti to mozes da budes lol

A taj tvoj Bezboznicki svet koji mislis da ce biti, zauvek , grdno se varas ..zato sto opet kazem Bog to nece dopustiti ))

Ne pitaju se ljudi, pita se samo Bog sta ce ciniti sa nama ovde na zemlji..

Svi smo pred Bogom kao prah i trava ..danas jesmo sutra nismo vise tu ...

Bog je vecan i Njegove reci nece proci kroz Vekove ...uvek ce biti jake kao i prvi put kada ih je izgovorio :)

Ljudi prolaze i njihova carstva ..ali Bozje Carstvo stajace do veka i vekova

Nema jace sile u Svemiru od Boga pa da Boga spreci u svome planu )

Sotoni je dao vreme koje mu istice da dokaze neke optuzbe koje je izjavio pred Andjelima tipa '' Da li covek moze vladati nezavisno od Boga" ..zato u Gnevu pokusava sto pre zavesti sto vise ljudi na zemlji ..kao sto je i tebe vidim ..

I vidimo kuda je dovela ta nezavisna vladavina ..Ratovi, glad, Bolesti, Nasilje ..etc.

A to sto govoris o Hriscanstvu ...to Hriscanstvo je odavno otudjeno od Boga i Bog ne snosi odgovornost za dela koji su ljudi ucinili koristeci Njegovo ime

Svi oni bice kaznjeni od Boga na dan Suda ..jer ce se suditi i mrtvima i zivima

Nemaju kuda pobeci od Ruke bozije u taj Dan ..za njih crn a za pravednike Svetao i radostan )))

Mogao bih knjigu da ti napisem ovde ..ali ako do sada nisi shvatio ...poentu ..onda je sve dzabe ;))

Svaki covek je sebi bog i bogu ravan, na to se mislilo u 10 bozijih zapovesti:

1. Ja sam Gospod Bog Tvoj; nemoj imati drugih bogova osim mene.
2. Ne pravi sebi idola niti kakva lika; nemoj im se klanjati niti im služiti.
3. Ne uzimaj uzalud imena Gospoda Boga svojega.
4. Sećaj se dana odmora da ga svetkuješ; šest dana radi i svrši sve svoje poslove, a sedmi dan je odmor Gospodu Bogu tvojemu.
5. Poštuj oca svojega i majku svoju, da ti dobro bude i da dugo poživiš na zemlji.
6. Ne ubij.
7. Ne čini preljube.
8. Ne kradi.
9. Ne svedoči lažno na bližnjega svojega.
10. Ne poželi ništa što je tuđe.

btw
Korkanj me je naucio da jedino srbi stoje ispred boga, muslimani klece, katolici sede u klupicama, a SRBI stoje jer su bogu ravni. ;)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back