Aplauz

... kazes od neke emocije... QUOTE]

jeste, ali već iznad tvog posta kažem "ovde se radi o manifestaciji sreće"
tako da što si se uvatila za to "neke".

... o cemu se radi? O manifestaciji srece?:mrgreen: Woooow :vatromet:

... dlanovi nemaju nikakve veze sa srecom! Ali tapsanje dlanovima imaju veze sa osecajima kao sto je radost, uzbudjenje, odusevljenje ... tapsanje moze da probudi srecan osecaj ali srecan osecaj nije to isto sto i sreca!;):)

da nema u dlane neke čakre..?
koje rade na pljeskanje...

naravno, u dlanovima su male chakrice (na ostalim delovima velike) koje se aktiviraju stenjem i kamenjem a sa Reiki varijantom jos se napune energijom koja se onda razmesta po svim dubodolinama i brdascima tela koje zelimo da enerdzajzujemo. chakrice ne rade na pljeskanje nego na milovanje sa razdaljinom od min cm....a pljeskanje je odraz dovoljne toplote koju isijava sreca. i mnogo sam ozbiljna. danas nisam nadrndana pa mogu da sirim znanja i sitna umenja.

:klap:...divan nachin da se pokaze koliko ti se neshto svidja...a mozesh josh i da vichesh uz to i braaaavvoooo,i da skachesh tapshci,i sve svesno shto neko napisa...usput na dlanovima postoji mnogo tachaka koje su vezane sa pojedinim delovima tela:)

:klap:...divan nachin da se pokaze koliko ti se neshto svidja...a mozesh josh i da vichesh uz to i braaaavvoooo,i da skachesh tapshci,i sve svesno shto neko napisa...usput na dlanovima postoji mnogo tachaka koje su vezane sa pojedinim delovima tela:)

palm_small.jpg

m?

nemam pojma pravo da ti kazem,samo znam da se odlichno osecam kad tapshem...verujem najpre zbog osecanja koje je dovelo do tapshanja,znachi odobravanje radost odushevljenja a verujem i da te tachke na dlanovima odrade svoje:lol:

m..ja se odlično osećam posle masaže stopala, dok mi dlanovi ne znače skoro ništa
da li hoćeš da kažeš da neki ljudi treba da aplaudiraju nogama?

I?
aplauzom znači lupamo uvek istu vezu sa uvek istim organima, kako..?

mislim..aplauz je uglavnom na istu foru

gle...vrhovi prstiju desne nalezu na dlan leve ruke sto ce reci da tacke leve i desne strane mozga udaraju po chakricama srca i pluca (otud ubrzani rad srca i disanja...uzbudjenje koje uzima zalet i napokon za izvesno vreme zamre), dodirne polje secera a definitivno i mesto za adrenalin. ali to je samo blaga stimulacija mozgovne potrebe masaze srca...da bi se ti organi, cije grcenje prati skakanje linije po onom tv-u sto govori da zivot jos uvek pulsira kad dodje do neke kriticne situacije, stimulisali, nije lose zabosti iglichice ili dati shaku nekom da je blago i nezno masira (ali mu prethodno ako je neuk treba iscrtati flomasterom tacke). ravnoteza je naravno nakon toga zagarantovana.

Aplauz je projektovan zagrljaj. Masa ne može da grli govornika, ne bukvalno, obzirom da bi se čoek bunio a i bodigardi bi te najverovatnije utepali pre nego stigneš da mu aminuješ svojim oduševljenjem i poštovanjem.

Kad tapšeš, zapravo sklapaš ruke oko čoveka; odaješ mu rispekt zbog načina na koji te ja ganuo najznačajnijim gestom u ljudskoj vrsti - telesnim kontaktom. Koji je, ovde, simboličan.

Pa tako grliš i svog stranačkog lidera na mitingu, i pevaljku u kafani, i svakog ko ti na bilo koji način učini gušt.

m..ja se odlično osećam posle masaže stopala, dok mi dlanovi ne znače skoro ništa
da li hoćeš da kažeš da neki ljudi treba da aplaudiraju nogama?
:lol:pa mosh i nogama ako ti se tako svidja,mada koliko znam lupamnje i trupkanje nogama je povezano sa nezadovoljstvom i buntom protiv nechega...npr. djaci u shkoli udaraju nogama o pod i lupaju dlanovima o klupe...opshte prihvaceno kao lagodno i prirodno je lupanje dlanom o dlan,ruke su nam za pozrdrav, grljenje pa i poljubac ...bez ruku je to nekako bez veze, e sad sve te lepe stvari radimo rukama pa otud i tapshanje:)

Back