APARATI ZA KUCU

Hvala zlatna ribice, engleski tekst imamo ali nismo baš maheri da razumemo sve. Kako mogu da ti dam da sve prevedeš? Nisam baš toliko bezobrazna.
Uzgred, mašli smo na Net-u da još par kupaca vapi za dobrim prevodom, a naišli smo i na dobar ruski prevod ali Baćuške traže 100 rubalja. Od čega sve ljudi neće napraviti biznis...:rumenko:

Машина за судове је права ствар! Мени је она у рангу веш-машине. Подједнако их волим.
Ту је и мултипрактик. Ако стоји на пулту на дохват руке све је лакше.

Ваљак за пеглање! Кад се извештиш много помаже. Прво се испегла све на ваљак – постељина, пешкири, крпе, дусерице, тренерке, фармерке, мајце... Затим даска и оно мало што је преостало није проблем. А за ваљком хоће да седе и мушкарци. Кад је утакмица – само га лепо замолите и 3/4 посла је готово!
Туто џебо – парочистач, усисивач и пегла. Ма шта да вам кажем, савршено. У конбинацији са пречишћивачем ваздуха – права ствар. Прашине скоро и нема. све је стално чисто! Џогер сам избацила из куће!
Планирам да купим и машину за сушење веша.
Све што може да ради уместо мене или да ми олакша купујем. Немам времена да губим на ситне, напорне и досадне послове. Чекам да се појави робот!

Poslednja izmena:
Ја сам баш била запела да купим ту 2у1. Била ми се покварила ова моја обична, па ко велим сад ћу ја... Међутим, коме год сам се хвалила шта ћу да купим, сви су ме одвраћали. Одједном сам схватила какве ја имам експерте око себе. (При том не мислим на мужа, он је за све, само да не кукам) Испаде да нико није задовољан том варијантом. Те не осуши добро, те смрди веш, те брзо се квари. И тако, и сад ме чека веш у машини да га прострем.
Али, нисам одустала. Купићу машину за сушење којој не треба одвод и ставићу је на терасу која је застакљена.

Robot bi bio prava stvar! Sviđa mi se ta ideja o valjku za peglanje. Ako neko zna gde ima i koliko može da košta neka kaže. Predpostavljam da je to prilično glomazna sprava : ili možda grešim?! :ok:

Ма има то по мало мање ексклузивнијим радњама беле технике. Мој ваљак је велики, али имаш и мање који се стављају на сто. Међутим, мислим да је бољи овај већи, лакше је за пеглање. Мање пута провлачиш ствари јер је већа површина. У сваком случају, он се нешто мало и склапа. Мени стоји у једном ћошку и не заузима пуно места.

И оно што је јако битно: све мора да стоји на дохват руке и да се користи. И живот је заиста лакши.

Volim moju masinu za sudove,jer dok ona pere,mogu da radim sta mi je volja.
Volim multifunkcionalnu rernu,jer pece na tri nivoa istovremeno,i drasticno mi stedi vreme.
Volim mikrotalasnu,jer sam naucila u njoj da kuvam filove za torte,a pravim ih po narudzbini,tako da sada od momenta razbijanja jaja u posudu,do potpuno dekorisane torte,ne prodje vise od 3,5h.
Volim sve ono sto secka,melje,renda,drobi itd.pomocu struje,jer se tako manje umaram.
Trudim se da sto je moguce vise olaksam sebi zivot pomocu tih raznoraznih elektricnih spravica.

Zelim masinu za susenje vesa,valjak za peglanje istog i tuto dzebo...
Bice jednog dana...

unapred se izvinjavam ako je neko ovo vec pitao.kupila sam masinu gorenje za 8 kompleta i sada treba da je prvi put pustim u rad.u uputstvu pise da u spremnik sipam 2 kg soli i dve trecine zapremine te posude vode.ta posuda se ne vadi,nalazi se u podu i ne mogu da znam koliko vode moze da stane.da li je to casa,litra...molim za help.

hvala vam,na kraju sam nazvala servis i rekli su mi da prvo sipam so,pa onda vodu koliko stane.stala je samo jedna casa.valjda je sve ok.mirka,juce je odmah pao svecani rucak,dosli gosti,da se divimo i da imamo sa cime odmah da napunimo masinu.imala sam ranije jednu malu grcku koja stoji na sudoperi,ali ova je carica.

Molim za pomoc!
Kupila sam mulinexovu masinu za mlevenje mesa, medjutim ne znam koga da pitam pa se nadam da ce mi neko od vas pomoci.
Naime, ceo metalni deo kroz koji prolazi meso vibrira u pravilnim krugovima, zavrnula sam koliko moze, tj. do kraja ali ne znam da li tako treba. Pitala sam servis i oni su mi rekli da moram da im donesem da ga testiraju, a ja im bas ne bih ostavljala ako je ispravan. Oni ocigledno ne znaju da li taj deo treba da vibrira ili ne, nego moraju da ga isprobaju.
Ako neko od vas ima masinu molila bih da mi pomognete.
Hvala unapred, pozz

ja imam AEG masinu za susenje vesa, koristim je samo zimi,jer ves lepse mirise kad se susi napolju. troknerica ga bas isusi i nema mirisa, dzaba omeksivac.... stavljam ja lenor maramice, ali nekako, oseti se razlika....

Meni veš ima intenzivniji miris kad se susi u susilici. Možda zavisi od marke, moja je gorenje. I ja je koristim zimi, leti nema potrebe i veš izadje prelep, baršunast, miriše i većina stvari ne mora da se pegla. Ne znam kako, ali npr. čarape ispresuje, kao kad ih tek kupiš.

Back