Kartiikeya
Aktivan član
- Poruka
- 1.785
Recite vi meni šta se radi, pa ću ja da vidim dal da se primičem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Priliku da ti se prikrdem da kroz pukotinu tvoje savrsenosti usetam u tvoju auru da nezno pomilujem tvoju napacenu dusicu, i kazem ti,mili moj decace vreme je da orastes.![]()

Karti...ne daj da te zavede. Da odraste ume svako. Osim toga, svet odraslih je užasno dosadan.Odrasli znaju samo jednu jedinu igricu: ‚‚Ringe, ringe raaaaja.....došo čika Paja, pa pojeo jaaaaja.‚‚ i sve tako u krug, do iznemoglosti. Smoooor!![]()

Odrasti se moze visestruko,moze fizick moze intelektualno moze mentalno moze emocionalno moze astralno.Odrasti duso moja znaci da svoju pinalnu zlezdu dovedes do potpune funkcionalnosti,budjenje izi pubertetskih snova promasenih ljubavi,i prestanak potrebe da se traze utehe na izvorima besmisla.Odrasti znaci progledati videti Sunce u svoj negovoj divoti a ne ubedjivati druge da se oslepe da navide surovu stvarost.
U raspukloj dusi tvojoj smestih se kradom dok je andjeo cuvar tvoj spavao uspavan retkim grobljanskim travama,tada si izgubila deciji dah koj uzaludn trazis,izkliznuo je iz tebe kao
vrapcic iz gnezda nestalo je dete u tebi a odrasti namozes bez tvoje izgubljene polovine galaktickog tela.
Eto, kao što rekoh...odrasli su baš dosadni...uvek se toliko trude da glume strogoću i u toj silnoj muci im se dešava da pobrkaju lončiće pa više ne znaju šta se u kome nalazi. Deca znaju da anđeli čuvari nikada ne spavaju, već prosto dopuštaju da se stvari dogode za dobrobit svojih štićenika. I da odrasli bolje vide od dece ne bi im bili potrebni đozluci.
Dečije čulo vida je 
I da malo više gledaš
m znala bi da se u moju raspuklu dušu opijenu mirisom retkih grobljanskih trava smestila ‚‚moja izgubljena polovina galaktičkog tela‚‚...a ne TI. Zahvaljujući Tebi i travkama moje srce je progledalo.

Priliku da ti se prikrdem da kroz pukotinu tvoje savrsenosti usetam u tvoju auru da nezno pomilujem tvoju napacenu dusicu, i kazem ti,mili moj decace vreme je da orastes.![]()

Karti...ne daj da te zavede. Da odraste ume svako. Osim toga, svet odraslih je užasno dosadan.Odrasli znaju samo jednu jedinu igricu: ‚‚Ringe, ringe raaaaja.....došo čika Paja, pa pojeo jaaaaja.‚‚ i sve tako u krug, do iznemoglosti. Smoooor!![]()

Ih, ta nemojte kasti!I da malo više gledaš
m znala bi da se u moju raspuklu dušu opijenu mirisom retkih
![]()
Odrasti se moze visestruko,moze fizick moze intelektualno moze mentalno moze emocionalno moze astralno.Odrasti duso moja znaci da svoju pinalnu zlezdu dovedes do potpune funkcionalnosti,budjenje izi pubertetskih snova promasenih ljubavi,i prestanak potrebe da se traze utehe na izvorima besmisla.Odrasti znaci progledati videti Sunce u svoj negovoj divoti a ne ubedjivati druge da se oslepe da navide surovu stvarost.
U raspukloj dusi tvojoj smestih se kradom dok je andjeo cuvar tvoj spavao uspavan retkim grobljanskim travama,tada si izgubila deciji dah koj uzaludn trazis,izkliznuo je iz tebe kao
vrapcic iz gnezda nestalo je dete u tebi a odrasti namozes bez tvoje izgubljene polovine galaktickog tela.

Ko se ne raduje malom poklonu, neće se radovati ni velikom. Uostalom, svako poklanja ono što ima. Ja volim da poklanjam i to mi je dovoljno. A da li će neko to doživeti kao dar iz bunara ili iz okeana to već ne zavisi od mene.U mojoj prošlosti nema ničega što bih želela da zaboravim, niti me budućnost brine. I šta fali uprošćenoj sadašnjosti? Ih, kad bih samo umela da je još više uprostim...Kupi si negde mačku, pa je mazi i pazi![]()
Ma Đole je car.Delfin u okeanu emocija..
![]()
Pokloni su vrlo opasni,sa svakim poklonom uvaljujes i deo svoje karme onom ko ga prima.Zato je i logicno da TI volis da delis poklone na tvoju zalost morat ces jos puno toga podeliti klincima virtualnih ulica i usedelicama pogleda boje novca.

U hrišćanstvu delfin je simbol iskupljenja. Takođe nosioc mrtvih u zagrobni život...
A i savremena nauka ima ideju da delfinima dodeli status - ne-ljudskih ličnosti.

A ovo tvoje je pak tipična logika (čitaj: demagogija) škrtice .![]()
![]()