Kartiikeya
Aktivan član
- Poruka
- 1.785
I ne brini, neću više da se KartiJašim. Ja jesam jadan, ali ne baš toliko, valjda, šta ja znam.
![]()
Pravo da Vi rečem, da sam na tvom mestu i ja bi se ustezao od Kartijašenja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ne brini, neću više da se KartiJašim. Ja jesam jadan, ali ne baš toliko, valjda, šta ja znam.
![]()

O miša mu kokošara,Pa ti si meni sad opisao:bogumile, patarene , pavlikijane, katare, babune. Imena istorodnih "jeretika" koji odgovaraju tvom opisu. E vidiš ti sveti pravoslavni su ih u krvi istrebljivali. Vidiš li kako su demoni letači sveprisutni. Onaj političar ( a mi znamo moralne nekvalitete srpskih političara) Nemanjić, koji je kasnije sebi dao ime Simeon pa mu još dodali sv. bio je veoma ponosan što ih je po Bosni bacao u jame.
Kakav svetac, takva religija, takav i narod, a jel mu dobro. Istrbljivači celovite ljubavi a za rad dogme. Čim ustaneš učini duboku rekapitulaciju da malo dodješ sebi, pardon, meni.

Ja nisam opisao nikave pavijane, kantare, bogoljube i babune... Gde si to pročitao? Možda u svojoj glavi? OPISAO SAM život prvih hrišćanskih zajednica u prvom veku naše ere i to je dokazana istorijska činjenica.
Kad to obaviš, otvoriće ti se nebo i bićeš u miru i harmoniji sa Bogom i ljudima, i sve će ti krenuti od ruke i bićeš srećan i kad si u nevolji.
Bog te voli iako si takav kakav jesi.
Ali, da li ti sam sebe voliš?![]()

Ja nisam pravoslavan, katolik niti pripadam bilo kojoj zvaničnoj verskoj družini. Ali zanima me hrišćanskih misticizam usamljenih monaha jer među njima ima zaista istinskih hrišćana koji čuvaju izvorni Duh Hrista u sebi. A nisam ni Srbin i ne zanima me mračna istorija Srpskih demonskih vladara, kao što me ne zanima ni istorija bilo kojih vladara na ovoj zemlji jer je to istorija zla i prevare, tako da je ova tvoja analiza upućena na pogrešnu adresu. A ponajmanje me zanima da se bavim sadašnjim vladarima. Informišem se samo onoliko kolko mi je potrebno da se zaštitim od njihovih praktičnih poteza, zakona i propisa uperenih protiv ljudske slobode i dostojanstva.
(
Ok onda vesela momcadi...nastavite vase raspravljanje ja se necu uplitati, neka vam je sa srecom.
P.S - Ans je jedini izgleda do kraja psiholoski shvatio stalkerovu igru...
P.P.S - I Ans i dalje mislim da su tvoja pisanja kontrolisana ludost i neka vrsta traganja o.0

E, zbog ovakvih natpisa i iskrenih ljudi kao što je ovaj Napasnikvredi nastavit pisati na ovoj temi. Hahaha, moj post gde sam rekao da ću napustiti pisanje je bio trik, baš me zanimalo kako će "uzvišeni" i "mudri" duhovnici reagovati i pokazati svoje pravo, oholo i gordo (samovažno) lice.
Ali ja nisam lagao, rekao sam da neću pisati jer NEMA normalnih (čiste savesti i uma) učesnika diskusije. Njihov odjek mi je potreban da bih mogao nastaviti pisanje.
Hvala Bogu da su se "normalni" ipak pojavili tako da mogu nastaviti.
Hvala Bogu, jer ako će nas kojekakvi kvazi-vedistički i kvazi-hinduistički mudraci učiti šta je hrišćanstvo, onda je zaista kraj sveta blizu.
Neka idu u Indiju pa nek njih tamo uče svom kvazi-hrišćansko-indijansko-vedsko-šamanskom učenju.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

, pa ne treba ti nikakav izgovor za vraćanje ..., ti si pokretač ove teme, ako se sjećaš ...

.. u sličnoj situaciji nekoć bi (dok si bio moderator na Galaksiji) il cepnuo post koji ti se ne dopada
, il bi demostrativno napustio raspravu 

Znam za Jasminu, a o monahu Kalistu samo pročitah knjigu.
A hatha yoga je samo osmi deo aštanga (ašta - znači 8, a anga znači deo, grana ud, znači osmostruka, osmostepena, yoga) yoge, treći od osam stupnjeva. Ona je definitivno najači oblik mistike, ali nije za ovo doba, to je proces iz ranijih doba, za njegovo usavršavanje treba između 40.000 - 60.000 godina !![]()
Zaljubljujemo se samo ako nam je ljubav uzvraćena. Ako više ne volimo, odsečemo glavu i stavimo drugu. Naša "ljubav" je samo histerija. Mi nismo osećajna bića, mi smo bez srca. Mislio sam da umem da volim. Don Huan mi je rekao: "Kako bi i mogao? Nikad te nisu naučili da voliš. Naučili su te da zavodiš, zavidiš, mrziš. Ti čak ne voliš ni samog sebe - inače ne bi takve stvari radio svom telu. Nemaš muda da voliš kao čarobnjak. Da li bi mogao da voliš zauvek, i posle smrti? Bez ikakve podrške - ništa zauzvrat? Da li možeš da voliš bez investicija, potpuno nerezonski? Nikada nećeš saznati kako izgleda voleti na taj način, neumoljivo. Hoćeš li stvarno da umreš, a da to ne saznaš?"

Cougar woman" (cougar: kuguar, velika mačka poznata i kao puma, panter, planinski lav, crveni tigar; spada u red divljih životinja koje su na granici istrebljenja; ova velika usamljena mačka ultimativni je predator koji svoj plen progoni i napada iz zasede) - žena na svom seksualnom vrhuncu koja više voli da lovi nego da bude ulovljena.
Plen ovih žena obično su muškarci mlađi od 25 jer one više vole one koji još uvek imaju kosu. Kuguarke obično pojedu svoj plen i onda nastavljaju da love jer je upravo to uloga u kojoj uživaju. Tako ih definišu u nekim novijim rečnicima, dok sociolozi o tome imaju malo ozbiljnije mišljenje.![]()

Hekate:
vidim ipak si se naljutila![]()
Što čovek više pokušava da prigrabi sebi i tako uveća svoju vrednost to je dalje od istine.
Zato ja pokušavam da ne grabim mada imam jaku želju za tim.
Ali biti čovek sa minimumom energije to je već nešto.
Probaj![]()

Čovek bez energije ne može biti dobar ni sebi, a samim tim ni drugima.
E ovako se ljubi![]()
.
)!!!
Дакако д аје мрачно, а секс зависи какав. Акоје за потомство онда је сасвим ОК, а ако је какав разврат, перверзија или просто блуд, онда не да је мрачан нег је мркли мрак.![]()
1. Nisam se ič naljutila, verovao ili ne.
2. Zar i ti svojom ubedjenošću u delotvornost ne delanja upravo ne pokušavaš da utoliš jaku želju za grabljenjem istine?
3. Čovek sa minimumom energije nije čovek, već krpa.Čovek bez energije ne može biti dobar ni sebi, a samim tim ni drugima.
![]()

želim da se otarasim ostataka želje za grabljenjem koje još uvek osećam u sebi.
to je još u fazi ispitivanja 

Da si se držao, kao što očigledno nisi, askeze, (celibata, pre svega) tamne sile te ne bi mogle ni dotaći (jer je askeza oklop koji te štiti od njih). Nego si ti išao sanjati o tome kako u mističnom snu pojebati komšinice koji nisi mogao pojebati na javi, pa su te te mračne sile mogle s tobom mlatiti ko s marionetom. A Huan i Henaro su sasvim jasno i nedvosmisleno kazali da sanjanje i upuštanje u seks nikako ne idu zajedno. Sad ti je kriv đavo i Kastaneda, krvi sebe! Ne bi ti đavo ništa mogao nauditi da mu se ti nisi usled svojih slabosti i lakomislenosti prepustio.
Naravno da postoje trikovi demonskih podlaca, al postoje i kojekakve lude koje se samo sprdaju... Kako god okreneš, ma kako demoni bili inteligentni (a jesu kud i kamo inetligentiji od ljudi) i ma koliko imali više iskustva u funkcionisanju materijalnog sveta, jer im život traje hiljadama godina, oni ljudima ne mogu ništa ako se oni drže askeze, a pre svega ako se drže Boga. Akotoga nema, ima da ih demoni okreću u petoparcu, jer su ljudi u odnosu na njih ko mala deca, plitke pameti,kratkovidi, i oskudnog iskustva.
Ta tvoja priča i ubeđivanje više liči na ispiranje mozga nego ono njeno blesanje. Drž se ti askeze pa te takve stvari neće ni dotaći.
A Hteo sam da isterujem demona iz Kariikeya
To što bih bio nežan dok pokušavam taj zaludni posao malo smanjuje sramotu neznanja i guranja ali mala je uteha. Ako
tvoj ego zaista vjeruje u takvo što, to je očigledan znak da NE ZNA da istinski PROBUĐEN čovjek nikada ne vidi demone u bilo kome, pogotovo ne u drugim ljudima (jer ZNA da je SveJedno) ...
Viđenje
demona u “sebi” ili “drugima” je odraz nečije duhovne nezrelosti, i zato “moć” “viđenja” demona u drugim ljudima mogu imati samo oni što još uvijek budni spavaju, ili oni koji su tek na putu da se probude ....
. Sad i ovde. I bez Hrista i Tadeja i sa njima sve jedno. imam razlog 

anaročito u toj banci nikome ništa dobro nije doneo.
mislim da sam bliže pravom primeru 
He, he, he...e pa baš su dobri!
, hvala.Živeli su oni do XIV veka na prostorima Bosne i bili su isti kao prve hrišćanske zajednice. Da su ostali don Huan mi ne bi trebao, možda. Psuješ a takvi su bili i oni koji su ih istrebili pa se sa tim ponosili vidim ponos i u tvom psovanju. Ne želiš da oštrinu svojih tvrdih stavova uskladiš. Kod tebe promene nema dogmašu. U redu, ti si u harmoniji s bogom. Otvorilo ti se nebo. A Isus može slobodno da olabavi eksere za moje grehe sam ću ih okajati. Toliko o mojoj ljubavi. Još da ti je mogućnost anatemisanja a?![]()
Aleluja, od sad ću se klanjati samo don Huanu, ponovo... 

Komedija se završila.
), hteli bi "jednim dupetom na dve stolice". I zato nisu nigde, žive haotično, neznaju ni šta hoće ni šta neće.
U yogi se veruje da se plodovi yoge ne mogu ubrati ako se ne pridržavamo moralnih principa pa su zato ti principi i stavljeni na prvo mesto. Inače, moralni principi svih tradicija sveta su isti ili slični pa su tako ovi navedeni principi yoge vrlo slični Hrišćanskim "Božjim zapovestima".
Jedan se zove verbalni, drugi poluverbalni, a treći mentalni. Verbalni ili čujni je najniži, a nečujni najviši. Glasno ponavljanje je verbalni način; kod poluverbalnog načina, čovek samo pokreće usne, ali se zvuk ne čuje. Bezglasno ponavljanje mantre, praćeno razmišljanjem o njenom smislu, zove se mentalno ponavljanje i ono je najviše. Mudraci su govorili da postoje dve vrste pročišćenja: spoljno i unutrašnje. Čišćenje tela vodom, zemljom ili drugim materijama, jeste spoljno pročišćenje, na primer kupanje. Pročišćenje duha pomoću istinoljubivosti i drugih vrlina, zove se unutrašnje pročišćenje.
Što se tiče drugog znamo, detaljno si nam obrazložio svoj stav. A reci nam sad, zbog čega je po tebi groblje mračno?