AkoSretnesTerzu
Zainteresovan član
- Poruka
- 283
I još nešto..i dalje mislim da bi rekapitulaciju trebalo praktikovati obavezno bez nameravanja da vratimo svoju energiju a damo tuđu.to je možda i osnovna ideja Don huanove rekapitulacije ali čini mi se da u takvom nameravanju ne može biti prave ljubavi prema drugim bićima.
Ako mislimo u terminima "moja" energija i "njihova" energija tu ne može biti ljubavi , mislim da ljubav ne poznaje "moje" i "njihovo" .
Napasniče, da li si ozbiljan? Kako si samo "stručno" ispravio starog naguala, šesnaestog iz loze koja svoja znanja prenosi iz pradavnih vremena s kolena na koleno. Često i pod pretnjom gubljenja života svog i najbližih. I nemoj mi zameriti što u tvom ispravku (još jedne teorije koja je došla do tebe preko neta) čitam fino dozirani hrišćanski zilotizam. Lepo je i ljubazno što to fino doziraš ali čemu?
Lepo je i voleti svoju roditeljicu i razumeti njene "vampirske" socijalno-opravdive roditeljske porive. Ali šta ima loše voleti jednako i onaj cvet koji je izabrao da pored asfalta širi svoj ljubičasti miris i postojanje. I kao što uvidjaš njegovu nemogućnost i lepotu tako isto i svojim najbližim treba pustiti da ih pokupi smrt kad već ne beže od nje pravdajući se svačim pa i bogom i ljubavlju. Trudim se da ovakav stav učvrstim i sa decom ( da ih pojedem ) i nije mi lako, to je proces koji traje. Jer šta će im moja ljubav kad smo svi zajedno stoka pojedena i nesvesna. A bog ako je već dobar
neka ih čuva

glup sam ne umem da kažem zato poslušaj tekst molim te 
..........
nazvali smirenost .
. Alaha mi 

.Koliko samo ljudi tvrdi da je pričalo sa anđelima i da im se Isus javljao u snovima.To mora da se proveri obavezno da ne bude neke prevare
E ovo sa srednjim i svim ostalim prstima ti je super fora za prepadanje neorganaca. Takvim nepristojnim ponašanjem mogao si samo njihov revolt da izazoveš i da ih usput počastiš sobom. Drugi, pristojniji način nije manje opasan pošto će svaki neorganac da ti kaže da služi Bogu i time te ne bi slagao, jer zaista na odredjen način i služi, ali suština tvog pitanja ne odgovara suštini njihovog odgovora, pa bi ipak bio obmanut. Kada se pojave, u bilo kom obliku, najdelotvorniji način da ih odagnaš od sebe je da im se nasmeješ u lice, ali onako od srca, bezazleno, kao što bi se nasmejao detetu koje pravi nestašluke.