Exaybachay
Gost
- Poruka
- 4.333
Lepo, prijatelju, veliš, a ima nas još koji bi želeli razmenu praktičnih iskustava.
Tensegrity je vrlo bitan, nezamenljiv. Ako nemaš Kastanedinu knjigu "Magija pokreta" nabavi. Serije za Drobljenje, Mešanje, Prikupljanje i Udisanje energije za spoznaju svrhe su najvažnije za početnika i za njegov "normalan" razvoj. Tek kada se one nauče i rade "tečno" treba polako krenuti sa učenjem Westwood serija. Sve ostale serije zahtevaju povećan oprez. To je moj stav i ja stojim iza njega.
Što se tiče rekapitulacije evo ti moj davnašnji post:
http://forum.krstarica.com/threads/138414&page=34
O Traganju ne mogu da pričam...
Freedomseeker-u,mislim da si u pravu ...treba vezbati samo prvi cd(za one koji tako vezbaju)...te vezbe su laganeze,covek se oseca lako,poletno posle njih ...one druge su mi nekako shlj ...a i one chakmulke imaju neke depesivne i otupele face ..
Da li neko zna gde mogu na netu da downloadujem Prelazak carobnjaka ?
Hvala unapred ...

tragam spekulišem naravno
Prihvatam izvorno učenje o traganju petorazreno spekulisanje o istom, nema šanse. Zato sam i naveo par onih citata koji su kao i slika “jedan citat vredi više od 1.000 spekulacija” pa ti samo i dalje spekuliraj.

ne mogu ni zamisliti ….

- ljubav je poželjna uvek, ali bliskost nije uvek! Taman posla da je traći na aspekt transcendentalnog koji se lako dodeljuje i demonima, takva vrsta oslobođenja, iako to jeste oslobođenje od materijalnog, nije ni poželjna ni prihvatljiva za onoga ko ima viši transcendentalni ukus i sklonost. Samo ti spekuliši. 

pod uslovom da nisi već “naučen”)