Antisrpska propaganda

Zaebano je ovo i primiti u Srbiju , nije ni cudo sta se desava u Srbiji dolaskom krajisnika i bosanaca i kosovara sa kosova....
Nisu Srbijanci spremni da barataju sa ovakvim sociopatologijama....blentavi su u Srbiji , mekani , iako lukavi...

Sada vec nisu , postali su ostrasceni kao svi oni koji su se doselili u Srbiju...a Srbijanci se odseljavaju iz Srbije, eto kakva ti je sudbina...
Samo sto to uvek ide kako entropija kaze, znaci vratice se to zlo opet u drugom talasu..

A da ne pominjem koliko se razlikuju price leseva bez krvnika, znaci ovo u filmu , i onog sto stoji iza naredjenja i odluka, koje naravno vi ne znate...
To su nekoliko obruca tumacenja od jedne komande pa tumaci je ovaj pa onaj pa treci pa peti , pa onda sprovodi ovaj pa onaj pa treci pa peti , pa izvrsenje bude ovde onako ovde kilavo onde neuspesno..

Sve ispadne ludorija, kao i Banjska, kao najsveziji primer, jel nekome jasno sta je najracionalnije objasnjenje Banjske...dizanje ustanka? ili nesto drugo..

jes a vi iz bosne kojih ima u mnogo vecem broju znate sta je najbolje za nas u srbiji :rotf:

pa svaki dan doplezujete ovde i ne nameravate da se vratite oklem ste dosli...a nas toliko interesujete da dolazimo u hiljadama kod vas i da vam se proseravamo :lol:

kako rece postavljac teme...mi smo u bosni ginuli za vas u srbiji da bi vas spasili od najezde muslimana :hahaha:

Pa koliko vi znate najbolje pokazuje cinjenica ko vam vlada drzavom.

jes a vi iz bosne kojih ima u mnogo vecem broju znate sta je najbolje za nas u srbiji :rotf:

pa svaki dan doplezujete ovde i ne nameravate da se vratite oklem ste dosli...a nas toliko interesujete da dolazimo u hiljadama kod vas i da vam se proseravamo :lol:

kako rece postavljac teme...mi smo u bosni ginuli za vas u srbiji da bi vas spasili od najezde muslimana :hahaha:

Ne, ginuli smo u Bosni da bi opstali i da nam ne desi isto kao i u WW2.

Problem je sto ljudi kao ti, iz pretezno jednonacionalnih sredina ne mozete to shvatite pa izigravate "kosmopolite" tipa "ko nas bre zavadi".

Da li je moguce da je bosanska armija ubijala svoje gradjane? Moguce je da je bilo i tih slucajeva, znamo sta se desilo u kaficu Panda, to se uvek iskoristi kao propaganda, poziv na mrznju.... Ali to sto se desilo u Pandi nije ni za milimetar pomerilo stav naseg naroda prema tom ratu i o nasoj nevinosti, tako da ne mozemo ocekivati da ce nekakav moguci napad armije BiH na svoj narod izbrisati sve one zlocine koje su nasi pocinili po Bosni...
Свако је радио лоше ствари. Знам муслимане који су наебали ни криви ни дужни а знам и Србе једнако. Могло је бити и далеко крвавије знајући нас свију.

Ви сте проћерали муслимане из Србије у Босну а многе и побили. Алија је ваш најаутохтонији Србијанац и најстарији Београђанин.

Сва Посавина, Подриње и око Сарајева, то су све ваши човеци, ваша господа.

Aaaa, zaebi...

Ja necu da budem onaj koji podrzava lazi , nema tu zezanja..
Ovaj film o prijedoru se ne poziva na nepoznate zrtve, nego na konkretne ljude, i tu su i njihovi grobovi...tako da prijedor je tu sasvim druga prica.

Sarajevo za Sarajevo , Srebrenica za Srebrenicu , a Prijedor za Prijedor...
Sloba je prastao krvavo zlato raznim lopovima iz bosne, zato sto je i sam krvozednik bio...a Srbi se uvek prave dupeuvlakaci , uvek ali bas uvek..
Jer uvek dobijas metak u ledja od srba...

Dobro i muslimani ubijaju muslimane u ledja..

Ovo oko Prijedora je mnogo lose napravljena stvar, uopste mi nije jasno sta su hteli , da ima srpska vojska motiva tako sto se lozi na izivljavanje, sta je logika ovih logora...?
Da drze 5000 ljudi i da izgine 800 a ostale da postede, uuuuu koja zaebana racunica, kao humana, ali zaebana..
Ово с леђа има истине више него ишта. Чуо сам у годинама посље рата од Срба (самодекларисани националиста) да су има муслимани бивши непријатељи учинили, а Браћа Србенде нож посред леђа (и то пријатељи :D ) само да себи више намакну.

Човјек је човјеку вук, а Србин Србину 2-3 вука.

Rat u Bosni, naročito takozvana "opsada Sarajeva" ostaće upamćen kao rat sa najviše false flag operacije u istoriji.

"Muslimani ubijali svoju decu i optuživali Srbe"​

https://arhiva.vesti-online.com/Vesti/Ex-YU/90289/Muslimani-ubijali-svoju-decu-i-optuzivali-Srbe

General kanadske vojske, bivši UNPROFOR-ovac, Dejvid Frejzer rekao je na suđenju Radovanu Karadžiću pred Haškim sudom da je bilo slučajeva da su muslimanski snajperisti gađali svoje civile, čak i decu, kako bi Srbi bili okrivljeni.​

.......

Bivsi pripadnik Unprofora Džejms Dejvis u knjizi The Sharp End: A Canadian Soldier's Story opisuje stradanje dece u Sarajevu.

https://www.amazon.ca/Sharp-End-Canadian-Soldiers-Story/dp/1553657535

Original na engleskom:

"The trajectory was calculated and it was determined that the Bosnians had mortared their own children. For public relations purposes. Sure enough, the morning news in the city reported that the UN and their Serb allies had killed these children. We could not believe it. I can't speak for the others, but that morning I would have happily killed any TDF (Muslim) troops I saw. I was growing tired of the whole mess. These people did not care. They were animals."

Prevod:

"Putanja projektila je izračunata i utvrđeno je da su Bosnjaci pobili svoju decu zarad pažnje medija. Jutarnje gradske vesti su tvrdile da su Srbi pobili tu decu i da su im UN saveznici. Nismo verovali. Tog jutra sam lako mogao da ubijem svakog pripadnika vojske bosanskih muslimana. Bio sam umoran od svega. To su bile životinje. "

Ajde, budi dobar tu sa svojim komsijama i bolje ne prebrojavaj, jer u svakom brojanju da imas stida, postideo bi se... To su tvoje komsije, slicniji si sa njima nego sa nama u Sumadiji...Prirodno je tako..Zivite u istoj zemlji, postujte se i negujte dobre odnose, ne izmisljajte razlike..
Ja sam za pomirenje preko istine, među narodima. Što se tiče mene lično, nemam ja problem sa nekim ko je druge vjere, ja sam odrastao u mješovitoj nacionalnoj sredini.

Aaaa, zaebi...

Ja necu da budem onaj koji podrzava lazi , nema tu zezanja..
Ovaj film o prijedoru se ne poziva na nepoznate zrtve, nego na konkretne ljude, i tu su i njihovi grobovi...tako da prijedor je tu sasvim druga prica.

Sarajevo za Sarajevo , Srebrenica za Srebrenicu , a Prijedor za Prijedor...
Sloba je prastao krvavo zlato raznim lopovima iz bosne, zato sto je i sam krvozednik bio...a Srbi se uvek prave dupeuvlakaci , uvek ali bas uvek..
Jer uvek dobijas metak u ledja od srba...

Dobro i muslimani ubijaju muslimane u ledja..

Ovo oko Prijedora je mnogo lose napravljena stvar, uopste mi nije jasno sta su hteli , da ima srpska vojska motiva tako sto se lozi na izivljavanje, sta je logika ovih logora...?
Da drze 5000 ljudi i da izgine 800 a ostale da postede, uuuuu koja zaebana racunica, kao humana, ali zaebana..
Ja blage veze nemam šta si ti sa ovim htio da kažeš a vjerujem ni 99% forumaša sa teme. :neutral:

Zoran Čegar, Hrvat, predratni policijski funkcioner, ratni komadant u Armiji BIH u izjavama za posleratne medije:

https://depo.ba/clanak/35722/nasi-z...-i-govorili-da-su-ih-ubili-srpski-snajperisti

Naši zločinci su po Sarajevu silovali djevojčice, bacali ih na ulicu i govorili da su ih ubili srpski snajperisti!​

Spomenuli ste da je u Sarajevu bilo većih zločina od onog u Dobrovoljačkoj. O kojim zločinima govorite?

"Imamo mi naše ratne zločince. Po gradu su ubijali ljude bez obzira na nacionalnost, silovali djevojčice, iživljavali se nad njima, pa su ih bacali na ulicu i govorili da ih je ubio srpski snajperista. Imamo mi naše koji su nas ubijali. Zašto njih ne zatvore? Zato što je bila takva politika. Nek se krene redom, ja sam za to da se sve raščisti."

Kad govori "naši zločinci" Čegar misli na takozvanu "Armiju BiH" za koju je ratovao.

I umjesto da budeš zahvalan ti ovde ujedaš ruku koja te hrani i brani.

Arhivski članak iz 1992 iz britanskog dnevnog lista Independent o tome da je istraga UN utvrdila da su muslimani pobili svoj narod zarad propagande i podrške Zapada :

Muslims 'slaughter their own people': Bosnia bread queue massacre was propaganda ploy, UN told​

https://www.independent.co.uk/news/...acre-was-propaganda-ploy-un-told-1541801.html

Bilo je ovakvih članaka po stranim medijima u toku rata, ali sve je gušeno strahovitom propagandom.

Zoran Čegar, jedan od komandanata iz tzv. arbih u svom intervjuu govori o pucnjima snajperista iznad restorana Marijin Dvor na demonstrante ispred Skupštine BiH kada su ubijene Olaga Sučić i Suada Dilberović.
Za taj zločin su ekspresno proglašeni krivim Karadžićevi tjelohranitelji iz hotela Holidej In, međutim Čegar tvrdi da oni nisu snajperima pucali na demonstrante tada već da je pucao neko sa prozora iznad restorana Marijin Dvor i da su tu nađene čahure od snajpera kao i da svjedoci tvrde da je sve djelo nekog iz SDA.

Ја сам из ускочки и граничарски крајева. Ми смо се тукли са муслиманима дуго и предуго, многе су главе пале и многе фамилије нзавијене у црно. Али рекао би кроз приче старији, био је неки однос поштовања противника са обе стране.

Тако да ми пада на памет при истрагама прошлости, било је људи који су били страшни ратници, али су се укаљали пљачком, убиством и слично. Њихова имена никад не уђоше у пјесму и причу. Други, исто добри ратници али добри и људи, уђоше у причу и пјесму и осташе запамћени.

Zoran Čegar, jedan od komandanata iz tzv. arbih u svom intervjuu govori o pucnjima snajperista iznad restorana Marijin Dvor na demonstrante ispred Skupštine BiH kada su ubijene Olaga Sučić i Suada Dilberović.
Za taj zločin su ekspresno proglašeni krivim Karadžićevi tjelohranitelji iz hotela Holidej In, međutim Čegar tvrdi da oni nisu snajperima pucali na demonstrante tada već da je pucao neko sa prozora iznad restorana Marijin Dvor i da su tu nađene čahure od snajpera kao i da svjedoci tvrde da je sve djelo nekog iz SDA.

Pucali su ljudi Juke Prazine, eto ko je pucao.

Obraćanje generala Majkla Rouza novinarima u Goraždu i objašnjavanje situacije u tom gradu razotkriva mehanizam muslimanske propagande u ratu. Stranim novinarima su prikazivali popaljene srpske kuće iz kojih su isterali goraždanske Srbe i tvrdili da su to kuće koje su uništene srpskim granatiranjem:

Back