Европска комисија: прослава Дана победе над фашизмом у Москви је руска пропаганда

Naravno da jesmo. Svi Srbi su na zapadu a oni koji planiraju, isto idu na zapad. Niko na istok.

E sad je druga stvar što je Vučić nekako ubedio sendvičare da je naša budućnost nalik istočnim despotijama gde su diktature, represija, tajkunstvo, korupcija i gulag. Kad ti je ispran mozak, nisi sav svoj ;)
Kao što Vučić nije u pravu tako u ovoj priči nisi ni ti.

ne znam sta je prblem, kome smeta taj party ?
sad su besne zapadnoevropkse birokrate jer Moskva organizuje zurku na dan pobede mos mislit
pa jos i ucenjuju ,a do juce su se i sami tamo isli na party
nije fer da party-ja nema ako se nekom ne ide i besan je , pusti druge da se zezaju
Ti si izgleda rođen drogian.

Svi koji su za to krivi su osuđeni, i od strane sveta, i od strane same Nemačke.

Za razliku od njih, Rusi nikada nisu osudili sopstvene zločine i distancirali se od njih.

U Nemačkoj danas za isticanje naci simbola ideš na robiju, a šta misliš šta bi dobio u Rusiji da veličaš staljinizam?
Staljinizam i naciam su neuporediv pojam čak ni u ludilu.

"Прославу 9. маја видимо као део руске пропаганде и покушаја да оправда своју инвазију на Украјину
a pre invazije sta je bila ta parada?
msm do koje godine je eu dozvoljavala da se slavi pobeda nad fasizmom? eu misli da je to dan poraza, u tom grmu lezi zec, amerika i rusija porazile europu, i men' izgleda da ce opet

Hvala ti puno na pojašnjenju, nisam imao pojma o tome...znaš, ja sam bio aktivni pripadnik bivše JNA . Znam kome i zašto sam dao zakletvu a to nije Beograd, Ćosić, Milošević, SPC, SANU...i lažnom trabunjanju o očuvanju YU.
Stavio sam se na raspolaganje MORH-u i GS HV i sudjelovao između ostalog i u VRO Oluja. Moje pristupanje nema veze ni sa jednom političkom opcijom, niti sa bilo kojim/čijim likom i djelom.
Ja sam to napravio radi svoga digniteta i dostojanstva u odbrani sebe, svoje obitelji i svoje Domovine. Oprosti ali izvini, moj zavičaj, moja rodna Lika neće biti u sastavu ničega drugoga osim HR(igrom slučaja ;)).

Eto, da mi ti nisi sada pojasnio da...braniti sebe, obitelj, Domovinu znači zamjenu teza i nečiji progon..ja bih cijelo vrije ostao u dubokoj zabludi. Hvala od srca još jednom
Nema šta da ti neko pojašnjava trebao si sam da vidiš da stekao hrvati koristili zločin kao pravdu.

rusi nisu izmislili drugi svetski rat!

oni su ga čak i započeli kada su 1939 zajedno sa nacističkom njemačkom napali i okupirali poljsku!
Slusaj oval ustaski brainless nelogican iskaz:
"Rusi nisu izmislili drugi svetski rat!, oni su ga čak i započeli kada su 1939......

:hahaha:

SSSR a ne Rusija. Znaś li koliko je država činilo SSSR? A apsolutni diktator, onaj koji je odlučivao o svemu, Staljin, nije ni bio Rus.
kao da je lenjin bio rus...otpadak njemačke obavještajne službe...nešto kao danas opozicija u republici srpskoj

nisi trebo da bezis sa casova istorije u skoli
tesko. Nikada nisam bezao od svojih obaveza. Steta sto nisi imao priliku da se skolujes i steknes neko obrazovanje. Verovatno bi danas imao siri izbor biranja poslova, ali si prinudjen da za malu nadoknadu zastupas proustasko siptarske stavove. Niko te ne osudjuje , nemoj pogresno da shvatis. Posao je posao, nema potrebe ni da se stidis toga . Nije ni lako biti potomak ratnih zlocinaca , verovatno najvecis u istoriji covecanstva.

tesko. Nikada nisam bezao od svojih obaveza. Steta sto nisi imao priliku da se skolujes i steknes neko obrazovanje. Verovatno bi danas imao siri izbor biranja poslova, ali si prinudjen da za malu nadoknadu zastupas proustasko siptarske stavove. Niko te ne osudjuje , nemoj pogresno da shvatis. Posao je posao, nema potrebe ni da se stidis toga . Nije ni lako biti potomak ratnih zlocinaca , verovatno najvecis u istoriji covecanstva.
eto kako ne znas nista, lobiranje za pomahnitale ustasko siptarske stavove i sirenje njihovih ideja po internetu je dobro placen posao, redovna primanja, bonusi, privatno zdravstveno.....

ti sigurno ne uzmas ni priblizno toliko para od rusa i cetnika

eto kako ne znas nista, lobiranje za pomahnitale ustasko siptarske stavove i sirenje njihovih ideja po internetu je dobro placen posao, redovna primanja, bonusi, privatno zdravstveno.....

ti sigurno ne uzmas ni priblizno toliko para od rusa i cetnika
Izvinjavam se . Nisam znao da ste sada dobrostojeci. Eto, nikada ne bih rekao da su ljudi kao vi bez skole tolioo dobro placeni. Svaka vam cast. Uspeli ste da se dobro udomite , to je za svaku pohvalu.
Jedina razlika izmedju vas i mene je sto ja svoje vreme trosim samomoljno. Bez para. Sve sto radim van svog redovnog posla radim bez nadoknade iskljucivo iz licnih ubedjenja i stavova. Nije mi potrebno da mi neko plati da bih nesto ovde sirio ili zastupao svoje misljenje ili stav. Za mene bi bilo ponizavajuce da me neko placa da sirim propagandu koja se kosi sa zdravim razumom i da reklamiram ideje i pravce koji su naneli stetu covecanstvu. Boriti se za pravdu i istinu je bolji izbor naspram onoga koji ste vi napravili. Ali covek mora da jede pa vas ni ne osudjujem. Spojili ste lepo i korisno. Imate patolosku mrznju prema srbima i rusima o iskoristili ste priliku da unovcite to jer druga opcija vam je bila da radite kao fizicki radnik gde nije potrebno puno angazovanja mozdanih kapaciteta.
Nije lose za 3 godine, prakticno ste usli u 4 godinu, znaci da zaokruzimo na 10 godina.
Jel planirate da kupite i vi S klasu sa siberom?

Izvinjavam se . Nisam znao da ste sada dobrostojeci. Eto, nikada ne bih rekao da su ljudi kao vi bez skole tolioo dobro placeni. Svaka vam cast. Uspeli ste da se dobro udomite , to je za svaku pohvalu.
Jedina razlika izmedju vas i mene je sto ja svoje vreme trosim samo oljno. Bez para. Sve sto radim van svog redovnog posla radim bez nadoknade iskljucivo iz licnih ubedjenja i stavova. Nije mi potrebno da mi neko plati da bih nesto ovde sirio. Za mene bi bilo ponozavajuve da me neko placa da sirim propagandu koja se kosi sa zdravim razumom i da reklamiram ideje i pravce koji su naneli stetu covecanstvu. Boriti se za pravdu i istinu je bolji izbor naspram onoga koji ste vi napravili. Ali covek mora da jede pa vas ni ne osudjujem. Spojili ste lepo i korisno. Imate patolosku mrznju prema srbima i rusima o iskoristili ste priliku da unovcite to jer druga opcija vam je bila da radite kao fizicki radnik gde nije potrebno puno angazovanja mozdanih kapaciteta.
Nije lose za 3 godine, prakticno ste usli u 4 godinu, znaci da zaokruzimo na 10 godina.
Jel planirate da kupite i vi S klasu sa siberom?
eto vidis da nisi trebo da bezis sa casova u skoli, i sad se mucis ovde da siris tudju propagandu za sendvic

Back