- Poruka
- 4.865
eto ako je vjerovati prorocanstvima biti ce dobar jer ce ga ljudi voljeti a ljudi vole dobre ljude . dakle to je sve vjerska propaganda protiv politickih protivnika . antikrist ce biti dusa od covjeka .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Biti ce dobar ovako kao. A to dobro ce biti u vidu para, kola, sve dzabe samo me vol'te.
ljudi su ionako prodane duse , dakle nista novo .
Bice dobar tako da ce sve koji ne budu hteli da ga vole naterati da to cine...
Natera ce ih ekonomskim putem pa do ubijanja...
Off 13:15 I bi joj dano da dade duh ikoni zverinoj, da progovori ikona zverina, i da učini da se pobiju koji se god ne poklone ikoni zverinoj.
Off 13:16 I učini sve, male i velike, bogate i siromašne, slobodnjake i robove, te im dade žig na desnoj ruci njihovoj ili na čelima njihovim,
Off 13:17 Da niko ne može ni kupiti ni prodati, osim ko ima žig, ili ime zveri, ili broj imena njenog.
eto ako je vjerovati prorocanstvima biti ce dobar jer ce ga ljudi voljeti a ljudi vole dobre ljude . dakle to je sve vjerska propaganda protiv politickih protivnika . antikrist ce biti dusa od covjeka .
Sasvim logicna pretpostavka za posao koji bi trebao da odradi... A ima nesto jos zanimljivije sto sam procitao u knjizi Ispovest palog andjela... Tamo djavo dobro pita, kako cemo ga mi prepoznati sudnjeg dana?
Posto nama pune glavu da je on monstrum sa jarecim nogama, rogovima i repom, a on je zapravo najlepsi od svih andjela... Tako kada te posle smrti odvede neki andjeo neces ni znati da si u rukama samog djavola![]()
Taj deo je bukvalna kopija zevsa kad proteruje nekakvu zmiju (zaboravio sam ime) dodat u vreme kada se strahom od pakla kontrolisala masa.... Procitaj stare verzije biblije, sto starije to ispravnijeал поружне од мржње, ниси читао?
порука - не ваља много мрзети бићеш ружан
Taj deo je bukvalna kopija zevsa kad proteruje nekakvu zmiju (zaboravio sam ime) dodat u vreme kada se strahom od pakla kontrolisala masa.... Procitaj stare verzije biblije, sto starije to ispravnije![]()
SRBIJA VEC SVE NA ZALOST CINI DA SE POKLONI ANTIHRISTU.
PRAKTICNO SE VEC POKLONILA ILI BAREM POKAZALA DA CE:
http://vesti.krstarica.com/vesti-dana/u-cairu-odrzano-bdenje-sa-kardinalom-skolom/
од кад је настало хришћанство стално били неки антихристи, па и сада их имаш
први на списку је био нерон![]()
Ovaj antihrist je onaj o kome govri Otrkivenje i o kome govori naslov ove teme...
Pravoslvni hriscani su oduvek znali da je papa taj.
Medjutim ovi moderni ne zele vise to da znaju.
A kako bi kada idu tim pravcem da mu se poklone.
Uskoro ce doci cas antihristov, sve ide u tom pravcu i priprema se put.