antikris .

antikrist ce biti ...

• sam sotona .

• vrsta elijena .

• pravi isus krist .

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

ravana2

Domaćin
Banovan
Poruka
4.865
nisam znao da li da ovo postavim na religiju ili na ovaj forum ali za sada neka bude tu . dakle sta znamo o antikristu osim sto se njegovo ime moze prevesti na dva nacina . kao onaj koji je protiv krista i kao onaj koji je na zemlji umjesto krista ? znamo da ce imati konja zelenka i da ce zavesti cijeli svijet . znamo i da ce vladati sedam godina pa onda dolazi isus . dakle da li je rijec o jos jednoj teoriji urote u kojoj sudjeluju elijeni ili je rijec samo o vijerskim nebulozama ?

nisam u mogucnosti da kucam duze, a i nema sta duziti, rec je o ovom drugom
p. s. fina rec, mene su kao malu zvali antihrist, ne zato sto sam bila protiv hrista vec je jednostavno islo uz mene

Antihrist ce biti covek u kome ce biti sam Satana (knez ovoga sveta). Djavo ce se useliti u njega jos kao deteta.
Dok ne dodje na vlast, bice vrlo prijatan, fin, galantan, pokazace se kao i milostiv da bi prevario narod. Kasnije ce pokazati svoje strasno lice i cinice veliko zlo na Zemlji.

Neki kazu da se vec rodio Antihrist, da je tu vec medju ljudima, i da je to Maitreya "world teacher" u prevodu "svetski ucitelj".
Ako nije taj, onda je neko drugi koji je vec rodjen sanse su 99%, jer ubrzo svetu predstoje strasni dogadjaji.

nisam znao da li da ovo postavim na religiju ili na ovaj forum ali za sada neka bude tu . dakle sta znamo o antikristu osim sto se njegovo ime moze prevesti na dva nacina . kao onaj koji je protiv krista i kao onaj koji je na zemlji umjesto krista ? znamo da ce imati konja zelenka i da ce zavesti cijeli svijet . znamo i da ce vladati sedam godina pa onda dolazi isus . dakle da li je rijec o jos jednoj teoriji urote u kojoj sudjeluju elijeni ili je rijec samo o vijerskim nebulozama ?
Ti si kao onaj mačor sa LjiS-a, imaš više tema nego postova.

opet ti sa nebulozama .... od informacija sa prethodnih tema otvaras nove :roll:
Antihrist umesto hrista?? Samo ime ti kaze , anti=protiv .... Kakvog zelenka pobogu? Ako mislis na njegov prikaz medju ostalim jahacima , jahace ne belom konju ( sad da ti ne objasnjavam zasto bas beli) . Izmedju ostalog antihrist se opisuje kao covek koji propagira svetski mir , neke odlike su i da je slep na jedno oko ( otuda ono all seeing eye) i da hramlje na jednu nogu ( posto mu je jareca) ... ali mislim da si ti tek provalio opcciju pool pa otvaras bzvz teme .

Sotona (satana) na jednom jeziku,ne secam se tacno kojem,znaci Načitani....znaci on ce biti neko sa velikom mudroscu i sposobnoscu da manipulise masama...e sad..
Nisam siguran da masama moze efikasno da se manipulise kao nekad,jer ljudi su se nagledali svacega,i nisu prosti..cak ni religija vise nije u mogucnosti da manipulise ljudima i govori sta ljudi da rade,kao nekad..ljudi prosto ce pre da poslusaju sebe nego nekog tamo "koji zna bolje",a to "necije" misljenje ce "samo" uzeti u obzir...
Tako da...ako tako neki dodje,nek' dodje...ima Djavolski da se pomuci da osvoji svet..na kraju ce reci sebi "sto nisam dosao par veka ranije,kad ljudi bili prosti" :ok:

Ova tema nema veze sa vezom,kad ce ljudi shvatiti da bog nije stvorio ljude,da religija ne postoji,prvo mnogo toga se krije od samih ljudi,a da ne pricam o ovakvim temama.Moze se samo nagadjati,jer bog,djavo,raj,pakao ne postoje.
Ne znam zasto trosim reci ovde,ali vi ljudi sve sto zelite da cujete u to verujete,umesto da otvorie oci i da sagledate stvari kakve zaista jesu...

imaš ti neki dokaz za to što veliš?

Ova tema nema veze sa vezom,kad ce ljudi shvatiti da bog nije stvorio ljude,da religija ne postoji,prvo mnogo toga se krije od samih ljudi,a da ne pricam o ovakvim temama.Moze se samo nagadjati,jer bog,djavo,raj,pakao ne postoje.
Ne znam zasto trosim reci ovde,ali vi ljudi sve sto zelite da cujete u to verujete,umesto da otvorie oci i da sagledate stvari kakve zaista jesu...
A mi smo stvoreni od majmuna? :D zezam se,ne verujem ja u te gluposti..al recicu ti u sta verujem.. Bog je stvorio zivot..zivot nije stvoren radi coveka...covek je stvoren od stvorenja koji je predstavljen kao Bog,jer je imao tu mudrost da ubedi coveka u to.. Drugim recima,covek je izrod...stvoren uz pomoc "bogova" koji nisu ovde vise,jer ih vise briga za nas..
Zivi brate zivot kad ti je dat,boli te za sve...imas mozak,usreci se njime,jer ti je "slucajno" dat..iskoristi ga za nesto tebi vredno..

A mi smo stvoreni od majmuna? :D zezam se,ne verujem ja u te gluposti..al recicu ti u sta verujem.. Bog je stvorio zivot..zivot nije stvoren radi coveka...covek je stvoren od stvorenja koji je predstavljen kao Bog,jer je imao tu mudrost da ubedi coveka u to.. Drugim recima,covek je izrod...stvoren uz pomoc "bogova" koji nisu ovde vise,jer ih vise briga za nas..
Zivi brate zivot kad ti je dat,boli te za sve...imas mozak,usreci se njime,jer ti je "slucajno" dat..iskoristi ga za nesto tebi vredno..

Pa?
To mozemo i mi danas. Mozemo da pomeramo kamenje tesko nekoliko tona, mozemo da gledamo zvezde i sve to bez teleskopa i savremene tehnologije.
U stvari, to mozemo JOS BOLJE uz pomoc savremene tehnologije. Dakle, ako mi mozemo BOLJE, kako su oni postigli vise od nas?

Realno po meni je Antihrist svi ljudi na planeti koji su nemoralni i ne postuju bozije zakone.To je Antihrist jer jednostavno rec "Anti" govori sve.. Isus ce unistiti antihrista,sve nemoralne i uzece sebi samo ciste,ali danas njih malo ima,pa on strpljivo ceka..

Realno po meni je Antihrist svi ljudi na planeti koji su nemoralni i ne postuju bozije zakone.To je Antihrist jer jednostavno rec "Anti" govori sve.. Isus ce unistiti antihrista,sve nemoralne i uzece sebi samo ciste,ali danas njih malo ima,pa on strpljivo ceka..

a ti si postujes sve bozije zakone ?
vec si takvim razmisljanjem prekrsio onu "ne sudi da ti ne bi bilo sudjeno" ;)

Da li covek uopste moze da shvati pojam Boga?
S' tim u vezi da li moze da shvati i pojam Satane? Hrista i Antihrista?

Mi sve te sile stavljamo u 3 dimenzije i pokusavamo da ih sagledamo... Nemoguce...

Da li je moguce da su Bog i Satana lice i nalicje istog novcica?
Jedno bez drugog gubi smisao...

Back