Sannndrina
Aktivan član
- Poruka
- 1.290
Da.Visoko je u muslimanskom djelu Federacije kod Sarajeva.
Dobro da si mi razjasnio, da ne ispadnem glupa u nekom ozbiljnijem društvu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da.Visoko je u muslimanskom djelu Federacije kod Sarajeva.
Kao da je to nešto strašno... Kako @lapsi nema problem s tim...Dobro da si mi razjasnio, da ne ispadnem glupa u nekom ozbiljnijem društvu![]()
![]()
Milorad Dodik jeste nešto najbolje što je Bosna ikad iznedrila.Državnik,filozof,humanista,filantrop i altruista.Šta muslimani danas rade hajkom protiv Draže Mihailovića?
Jugoslovenski muslimani bili su uz Hrvate, najvažnija komponenta ustaškog pokreta. I kao takvi deo Osovine koja je sprovodila Holokaust i druge zločine.
Žele da izjednače srpsku ulogu u 2.s.r. sa svojom, nečasnom. No, ta im se priča u svetu ne prima.
Šta muslimani rade hajkom na Milorada Dodika?
Demonstriraju nezahvalnost. Klevetaju čoveka koji ih je u ratu spasavao sklanjajjući ih svoju kuću. Koji im je pomogao obnovu i izgradnju džamija u RS.
Ti kao da si zaboravio da je BiH iznedrila i mene...Milorad Dodik jeste nešto najbolje što je Bosna ikad iznedrila.Državnik,filozof,humanista,filantrop i altruista.
Mislio sam na takozvane javne ličnosti.Na žalost mnogi nebrušeni dijamanti ostanu zauvek nebrušeni.Ti kao da si zaboravio da je BiH iznedrila i mene...![]()
Šta muslimani danas rade hajkom protiv Draže Mihailovića?
Jugoslovenski muslimani bili su uz Hrvate, najvažnija komponenta ustaškog pokreta. I kao takvi deo Osovine koja je sprovodila Holokaust i druge zločine.
Žele da izjednače srpsku ulogu u 2.s.r. sa svojom, nečasnom. No, ta im se priča u svetu ne prima.
Šta muslimani rade hajkom na Milorada Dodika?
Demonstriraju nezahvalnost. Klevetaju čoveka koji ih je u ratu spasavao sklanjajjući ih svoju kuću. Koji im je pomogao obnovu i izgradnju džamija u RS.
- kuku meni kukavici crnoj sva mi deca na M samo mi Miloš na ŠPronašao sam, evo ti i link vesti, i imaš i snimak tu da vidiš Engleski navijači viču Kosovo Srbija
k1info.rs/sport/time-out/78440/englezi-vikali-kosovo-je-srbija-na-tribinama-video/vest
Pogledajte prilog 1789058
Ti nisi relevantna po ovom pitanju!Ni meni se ne dopada vampirenje nedićevaca, ljotićevaca, dražićevaca i sličnih.
Muka mi je zbog promena imena ulica da ljudi više ne znaju ni u kojoj trenutno žive dok dobro ne razmisle, a da ne pričam da većina nema pojma ko je i čija ta junačina po kojoj je njihova ulica odjednom dobila ime.
Zna se ko su pobednici u Drugom svetskom ratu, antifašisti Partizani i tu se stavlja tačka, svidelo se to nekom ili ne![]()
Imaš nešto protiv ovoga SNS bote ?- kuku meni kukavici crnoj sva mi deca na M samo mi Miloš na Š
- kako to teta Ljudmila?
- pa Šašav eto kako
Alo treba da ti esad kaze nesto sto traje po