Antiislamistički trend na zapadu i Balkan

Каква мудрос дасеусереш

И када дође тај Екстремизам у симину кућу ? Јел ти њих призиваш да ти дођу ? ...

Нисти добарни за себекамоли задруге ... :kafa:
Nisi razumeo čoveka, ako su muslimani ekstremniji to imaju manju podršku, a ako imaju manju podršku onda će zapad manje nama smetati da im (muslimanima) vratimo ono što su oni nama radili.

Muslimani na Balkanu su bili jako loši prema Srbima dok ih je zapad podržavao. Pamtimo to! :ok:
Pamtili smo 500 godina, još pet meseci ili pet godina u vr' glave nije nikakav problem. :)

Ја сам радио са Јеврејском заједницом у поступку враћање имовине жртвама холокауста без наследника !

Знам их !

Молим без те непромишљене и крезубе идеализације

Who the f.ck is Allah?
Izgorovorili su Britanci. U masovnim antiislamističkim i antimigrantskim protestima. Nezamislivo kod njih s obzirom na decenije povlađujuće propagande prema muslimanima. A zapalio se i Pariz i mnogo drugih gradova u Evropi.
U Americi, revolt zbog ubistva Čarlija Kirka izvesno će se ispoljiti kroz podršku njegovim porukama i idejama, a mnoge se tiču islama.
Zapad se okreće protiv islamizma.
A to svoju refeksiju svakako će imati i na Balkan na kojem su tamošnji muslimani stekli zvanje prvaka Evrope u podršci Isilu.

4024.jpeg

No, bosanskim i albanskim muslimanima neće biti problem novi nastupajući antagonistički odnos zapada prema islamizmu zbog njihove podrške istom.

Njihov glavni problem biće, kako su se odnosili prema susedima. Da li su zaslužili zaštitu, ili osvetu.

Balkanski muslimani su koristili apsolutno svaku priliku da koriste trendove na zapadu da nanesu štetu Srbima i Srbiji, kao i Makedoniji. Pa i Hrvatima.

Kad su birali da li da prohvate koncept Jugoslavije koji je 1990. nudila Srbija, ili onaj koji je nudila Hrvatska, prihvatili su naravno hrvatsko "rešenje". Podržavali su LSCG i druge separatističke snage u CG. Onda su započeli rat u BiH izvršivši agresiju na legitimnu saveznu vojsku, a onda su prizivali bombardovanje i sankcije Srbije i Srpske.
Podržali bombardovanje Srbije 1999. Podržavaju secesiju Kosmeta, ali ih Dodik onemogućava da ga priznaju.

Zdušno već dugi vremena klevetaju Srbiju da je eksponent malignog ruskog uticaja na Balkanu. I Srpsku, naravno. Prizivajući zapadnjački obračun sa te dve srpske zemlje.

Dakle, ako balkanski muslimani ne prezaju da koriste trendove na zapadu protiv Srba i srpskih država, treba li Srbi da uzvrate kad se trend preokrene, a izgleda da se preokreće...
Do sad je Zapad poniženja i druge štete koje je pričnjivao muslimanima u Palestini kao i agresije i invazije na muslimanske države kao što su agresije na Irak,Avganistan,napadi na Iran i druge muslimanske države,muslimanima kompenzovao ustupcima na Balkanu u BiH i na KiM naravno na srpsku štetu.
Ako i dođe do nekih antiislamskih mera u zapadnim zemljama onda se može očekivati nastavak iste prakse.

Ја сам радио са Јеврејском заједницом у поступку враћање имовине жртвама холокауста без наследника !

Знам их !

Молим без те непромишљене и крезубе идеализације
Super, ali muslimani su decenijama imali podršku zapada i koristili su je protiv Srbije i srpskog naroda.
Šta ćemo s tim?
Trendovi se menjaju, Evropa je na nogama protiv islamizma....
To treba iskoristiti, osim ako su muslimani bili dobri pa nisu zaslužili.
Ti mi reci, jesu li bili dobri? :lol:

Do sad je Zapad poniženja i druge štete koje je pričnjivao muslimanima u Palestini kao i agresije i invazije na muslimanske države kao što su agresije na Irak,Avganistan,napadi na Iran i druge muslimanske države,muslimanima kompenzovao ustupcima na Balkanu u BiH i na KiM naravno na srpsku štetu.
Ako i dođe do nekih antiislamskih mera u zapadnim zemljama onda se može očekivati nastavak iste prakse.
Mislim da ne može doći do toga. Jer zapad sada ima javno mnenje koje je na nogama zbog muslimana na samom zapadu. I ako želi da povlađuje spostvenom javnom mnenju, ne može opet podržavati muslimane na Balkanu.
Osim toga, vidimo po Nemačkoj da policija razbija pendrecima demonstracije sa palestinskim zastavama. U Americi i Engleskoj ističu izraelske zastave dok demonstriraju protiv islamizma.

Нису добри ни једни ни други.

А Израелци нису морални према Србима. лижу се са хрватима и усташама, признали су муслиманско Косово Репубљик. подржали бомбардовање Прешли су преко свега што смо им помагали када су били у далеко горој ситуацији и због којих смо страдали и много друго...итд...

Super, ali muslimani su decenijama imali podršku zapada i koristili su je protiv Srbije i srpskog naroda.
Šta ćemo s tim?
Trendovi se menjaju, Evropa je na nogama protiv islamizma....
To treba iskoristiti, osim ako su muslimani bili dobri pa nisu zaslužili.
Ti mi reci, jesu li bili dobri? :lol:
Evropljani Srbe ne opažaju kao svoje.Ovaj prostor vide kao prostor gde bi rado smestili višak svojih muslimana.

Нису добри ни једни ни други.

А Израелци нису морални према Србима. лижу се са хрватима и усташама, признали су муслиманско Косово Репубљик. подржали бомбардовање Прешли су преко свега што смо им помагали када су били у далеко горој ситуацији и због којих смо страдали и много друго...итд...
Ok, ali oni su daleko. Albanski i slovenski muslimani koji decenijama rade prptov srpskih interesa uz podršku zapada su nam na dohvat ruke. Moraju se jednom utvrditi međe i da vrate ono što su uzeli.

Neće više bit Mystica i tite,od Srba da ih štite.
Ali on i ostali islamofili ne mogu da se sete nijedne jedine stvari na osnovu koje mogu da kažu da su muslimani bili dobri prema Srbima. :lol:

Pa evo ja se mogu setiti da su odže u Crnoj Gori podržavale litije.

To je plus.

Mada to je kompenzovao Adnan Čirgić koji je osmislio "crnogorski" jezik i proterivao Njegoša iz škola. Tako da...

Svejedno, u uslovima velikih socijalnih pokreta protiv muslimanske imigracije u zapadnim zemljama, teško da će se vodti politika podrške Bošnjama i Albancima.
Naprotiv,upravo suprotno.Može se očekivati mnogo veća podrška velikomuslimanima i velikošiptarima u BiH i na KiM,Bujanovcu i Preševu
Kad su priznali KiM kao suverenu državu onda je jedan istaknuti političar u Americi dal šef republikanaca ili demokrata u Kongresu ili Senatu ne mogu da se setim a nije ni važno,tražio od američke diplomatije i medija da upoznaju muslimane širom sveta sa informacijom je KiM druga država na evropskom tlu koja svoje postojanje može zahvatili Amerikancima i zapadnjacima.Ćak je izrečno spomenuo talibane u Avganistanu kao faktor koji posebno treba upoznati sa tom činjenicom.
To sa migrantima je strogo unutrašnje pitanje bez ikakvih implikacija po bilo šta.

Naprotiv,upravo suprotno.Može se očekivati mnogo veća podrška velikomuslimanima i velikošiptarima u BiH i na KiM,Bujanovcu i Preševu
Kad su priznali KiM kao suverenu državu onda je jedan istaknuti političar u Americi dal šef republikanaca ili demokrata u Kongresu ili Senatu ne mogu da se setim a nije ni važno,tražio od američke diplomatije i medija da upoznaju muslimane širom sveta sa informacijom je KiM druga država na evropskom tlu koja svoje postojanje može zahvatili Amerikancima i zapadnjacima.Ćak je izrečno spomenuo talibane u Avganistanu kao faktor koji posebno treba upoznati sa tom činjenicom.
To sa migrantima je strogo unutrašnje pitanje bez ikakvih implikacija po bilo šta.
Dozvoli da sam ja veći eksperat od tebe...

Zapad ipak voli i da manipuliše...
Učinili su sve da izgubimo rat u BiH, i na kraju naš poraz izgleda ovako... :lol:

map-of-ethnic-groups-in-bosnia-and-herzegovina.jpg

Muslimani u BiH sami ne veruju, uprkos svoj podršci, da se mogu trajno osloniti na zapad. Za Albance ne znam.

Ali on i ostali islamofili ne mogu da se sete nijedne jedine stvari na osnovu koje mogu da kažu da su muslimani bili dobri prema Srbima. :lol:

Pa evo ja se mogu setiti da su odže u Crnoj Gori podržavale litije.

To je plus.

Mada to je kompenzovao Adnan Čirgić koji je osmislio "crnogorski" jezik i proterivao Njegoša iz škola. Tako da...
Pa čega će se sjetit kad su svakog okupatora dočekali raširenih ruku,jedva dočekavši da mijenjaju međe i zabiju Srbima nož u leđa.
Podržavali su litije u CG ne bi li se Srbi pobili međusobno.To i danas priželjkuju u Srbiji.

Pa čega će se sjetit kad su svakog okupatora dočekali raširenih ruku,jedva dočekavši da mijenjaju međe i zabiju Srbima nož u leđa.
Podržavali su litije u CG ne bi li se Srbi pobili međusobno.To i danas priželjkuju u Srbiji.
I sad su se dosetili, Bakir ih vodi u Briks, sve ćemo da im zaboravimo i Kinezi i Rusi i mi... Kao da smo mi veverice. :D

Učinili su sve da izgubimo rat u BiH, i na kraju naš poraz izgleda ovako... :lol:

Muslimani u BiH sami ne veruju, uprkos svoj podršci, da se mogu trajno osloniti na zapad. Za Albance ne znam.

A što su Croati ovako raštrkani na 5 tačkica?

Uzeti im ovo priobalje pa neka se spoje na ovom zelenom gore što pravi trouglić i lepo da budu jedni uz druge, a nama poplaveti to bivše crveno i eto nam i mora :andjeo:

Msm vama al' to je k'o nama :whistling:

Uvek san te slušao ali ovaj put ću da postupim pametno.

Back