Antihrist je pred vratima

funny-pictures-basement-cat-vs-ceiling-cat_cat.jpg

Pa Anglikanska crkva ima zaredjene žene sveštenike, Elizabeta je njen vrhovni poglavar,i jel englezi englezi išta gube na muškosti , ne daj bože da će se neko sa ostrvljanima uhvati u koštac :cool:
Elizabeta ne samo da je vrhovni poglavar te crkve, nego je i druga najmocnija osoba sveta, i nalazi se na samom vrhu Iluminata. Kontrolise masone i ostale koji su ispod nje. Zena koja je vrsila satanisticke rituale za nju, i u koju su ulazila demonska bica na Elizabetinim satanistickim ritualima, je svedocila da je jako okrutna, kao i cela njena porodica.

btw kada se slikala sa Bushom (koji su dalji rodjaci), Bush je jos jednom pokazao satanisticki pozdrav:

http://1.***************/_HuV_NHMdPd0/RurQknh-SUI/AAAAAAAAAVg/EQjp8VBzXuM/s320/bush+queen+satan.jpg

2490123950_537a6780a5.jpg

Poslednja izmena:
Što si ograničen kao moja terasa i opterećen nekom nabedjenom muškom nadmoćnošću.
Pravo je čudo koliki si ženomrzac.

Pa Anglikanska crkva ima zaredjene žene sveštenike, Elizabeta je njen vrhovni poglavar,i jel englezi englezi išta gube na muškosti , ne daj bože da će se neko sa ostrvljanima uhvati u koštac :cool:

Ja volim zensko samo ako je zensko.

Anglikanci? To i jesu antihristi u Antihristovoj crkvi.

Elizabeta ne samo da je vrhovni poglavar te crkve, nego je i druga najmocnija osoba sveta, i nalazi se na samom vrhu Iluminata. Kontrolise masone i ostale koji su ispod nje. ]

Konačno da neko pametan pomene Illuminate,Illuminati su ti koji kontrolišu sve.Oni su zlo zla.
Nikakvi masoni i satanisti.
A svi ti masonski i satanistički pozdravi,pa to je tako napravljeno,mora neko da se gura napred i bude okrivljen za sve a to su prvo satanisti a zatim masoni.
Mada su sami satanisti rekli u fazonu koristite naše simbole i pozdrave nije nas briga.

Konačno da neko pametan pomene Illuminate,Illuminati su ti koji kontrolišu sve.Oni su zlo zla.
A svi ti masonski i satanistički pozdravi,pa to je tako napravljeno,mora neko da se gura napred i bude okrivljen za sve a to su prvo satanisti a zatim masoni.
Mada su sami satanisti rekli u fazonu koristite naše simbole i pozdrave nije nas briga.

Iliminati su vrh vrhova masonstva i papizma.

Ja svo vreme kada spominjem vladare iz senke na ovoj temi mislim na njih.

Pa Iluminati su satanisti, ali pazi ne mislim ja na ove sataniste, klince sektase i kompaniju. To nema veze sa ovim satanizmom. Iluminati su gnosticni satanisti to je nesto skroz drugo, nema veze sa onim sto se uglavno podrazumeva pod satanizam. Od Iluminata potice sav satanizam i kanibalizam, to je onaj pravi satanizam sa ljudskim zrtvovanjem kroz istoriju. A masoni su samo njihovo orudje, produzena ruka Iluminata. I kada kazem Iluminati podrazumevam porodice nastale u Vavilonu, a Bavarski Iluminati su takodje bili njihova produzena ruka.

Sve o satanističkim ritualima žrtvovanja ljudi i dece koji se masovno odigravaju svuda u svetu, od najranije istorije do danas, vrlo detaljno, sa svim imenima ljudi i mesta, teorijom i praksom.
http://www.ivantic.net/Dejvid%20Ajk%20i%20zavere/satanizam.pdf

Elizabeta ne samo da je vrhovni poglavar te crkve, nego je i druga najmocnija osoba sveta, i nalazi se na samom vrhu Iluminata.

Upravo tako,a danas na čelu tih Iluminata(koji se inače svrstavaju u ne regularne) se nalazi Mihail Gorbačov, čovek koji je spojio istocnu i zapadnu Nemacku, učestvovao u kreaciji ujedinjene Evrope i dao zeleno svetlo za rat na prostoru Jugoslavije.

Ja svo vreme kada spominjem vladare iz senke na ovoj temi mislim na njih.

Pa Iluminati su satanisti, ali pazi ne mislim ja na ove sataniste, klince sektase i kompaniju. To nema veze sa ovim satanizmom. Iluminati su gnosticni satanisti to je nesto skroz drugo, nema veze sa onim sto se uglavno podrazumeva pod satanizam. Od Iluminata potice sav satanizam i kanibalizam, to je onaj pravi satanizam sa ljudskim zrtvovanjem kroz istoriju. A masoni su samo njihovo orudje, produzena ruka Iluminata. I kada kazem Iluminati podrazumevam porodice nastale u Vavilonu, a Bavarski Iluminati su takodje bili njihova produzena ruka.

Sve o satanističkim ritualima žrtvovanja ljudi i dece koji se masovno odigravaju svuda u svetu, od najranije istorije do danas, vrlo detaljno, sa svim imenima ljudi i mesta, teorijom i praksom.
http://www.ivantic.net/Dejvid%20Ajk%20i%20zavere/satanizam.pdf

Da,slažem se sa tobom ovi Iluminati nemaju veze sa satanistima koji prave neki revolt i bunt time se dokazujući(pri tom mislim na klince koje si naveo i još mnoge druge sataniste,kojih danas ima koliko hoćeš i svaki propagiraju nešto drugo),nego na baš te vladare iz senke a to su Iluminati-intelektualna, ekonomska i politička elita čiji je plan uspostava potpune kontrole nad čitavim svetom.
Podmićivanja i ucene uticajnih političara i ostalih ljudi na visokim položajima, u svrhu postizanja potpune kontrole nad njima, jednom uhvaćena u mrežu Illuminata, osoba je primorana da postupa kako joj se naredi, jer u protivnom sledi kazna - finansijska ili politička propast, diskreditacija u javnosti, fizička pretnja (uključujući i članove porodice), i naravno smrt.

Satanizam o kojem ti govorišje krajnje zla religija, zamišljena najverojatnije od strane visokih autoriteta Katoličke Crkve u srednjem vijeku, u toku velikog progona paganskih religija zaostalih iz prethršćanskih vremena poznatog kao "Lov na veštice". U toku 15-tog veka, u Katoličkoj Crkvi nastala je velika histerija usmerena protiv svih postojećih religija i zajednica na području njene dominacije u kojima se vidjela velika opasnost za egzistenciju Crkve radi postojanja mogućnosti da pojedinci sami izabiru religiju kojoj će pripadati. Takva politika se stopila s fenomenom već stare hršćanske mržnje prema ženama, nastalom kao posledica politike čudoređa - potiskivanja seksualnosti, efikasnog oruđa u slamanju samopouzdanja i samosvojnosti pojedinca, a kojem je prirodna prepreka bila muška požudnost i ženska zavodljivost. Pošto je ženska zavodljivost radi provociranja muške požude bila največi neprijatelj hršćanskog ćudoređa, a ista je u svim paganskim i ostalim religijama bila mnogo prirodnije prihvaćana, stvoren je temelj za jedan od največih genocida u istoriji čovečanstva.
Dominikanski sveštenici pišu knjigu "Malleus Maleficarum" (Malj koji ubija veštice) koji postaje glavna optužnica za genocid. (knjigu možeš naći samo u pdf-u,ja sam je čitala i baš sam se zgrozila).Ukratko -Prema njihovim tvrdnjama satanisti su uglavnom žene zbog njihove intuitivnosti, perfidnosti, orijentiranosti na zemaljsko, osvetoljubivosti i intelektualne zaostalosti prema muškarcima. Bog, pošto je muškarac, mnogo je bolje zaštitio muškarce.

Pomoz Bog svima!:heart:
Da se priključim kratkom opaskom na temu, i ne znam da li je neko do sada i to spominjao, ali se na youtubu vrti čudan klipčić o tome kako je princ Vilijam("željeni" i "obožavani"), zapravo taj dugoočekivani Antihrist(naravno od onih dark side-ra) ? Ne mogu sada da pišem opširno o tome, ali sam sprovela skromno pretraživanje po biografiji ovog slavnog prestolonaslednika i došla do nekih zapanjujućih saznanja...Hm, nije s lošeg pogledati ovaj klip:
može se videti o knjizi dr Joyce koja je 10 godina radila na istraživanju ličnosti princa Vilijama i 30 godina istraživala masonska društva.
Have a nice watch!:bye:

Pomoz Bog svima!:heart:
Da se priključim kratkom opaskom na temu, i ne znam da li je neko do sada i to spominjao, ali se na youtubu vrti čudan klipčić o tome kako je princ Vilijam("željeni" i "obožavani"), zapravo taj dugoočekivani Antihrist(naravno od onih dark side-ra) ? Ne mogu sada da pišem opširno o tome, ali sam sprovela skromno pretraživanje po biografiji ovog slavnog prestolonaslednika i došla do nekih zapanjujućih saznanja...Hm, nije s lošeg pogledati ovaj klip:
može se videti o knjizi dr Joyce koja je 10 godina radila na istraživanju ličnosti princa Vilijama i 30 godina istraživala masonska društva.
Have a nice watch!:bye:

Kakav Wiliam, kakvi bakarači, to se neko pametan setio da otvori Wilijamov sajt, čudi me da nije niko u ime Wilijama uputio bračnu ponudu preko interneta. . .:mrgreen:

Kakav Wiliam, kakvi bakarači, to se neko pametan setio da otvori Wilijamov sajt, čudi me da nije niko u ime Wilijama uputio bračnu ponudu preko interneta. . .:mrgreen:

Pa može biti, može biti, mada, nikad ne reci nikad...:per:
On jeste mason najvišeg reda. princ je i prestolonaslednik Engleske, najmoćnije kraljevske porodice u svetu, na tronu Engleske nalazi se crvena aždaja opisana u Otkrivenju, ima Jevrejsko poreklo(ako je verovati izvorima sa neta, pri tom da je baš iz Danovog kolena?!), dr Joyse je napisala svoju verziju "naučno-fantastičnog" trilera da je kloniran od krvnih ćelija uzetih sa Plaštanice u Torinu, pri tom zvanični naučni kružoci koji su proučavali plaštanicu iznose potpuno suprotne tvrdnje za mogućnost životnosti ovih ćelija, ( među kojima je neki američki naučnik španskog porekla kome sam trenutno zaboravila ime, ali naći ću ga već, ne mogu sada, sorry), jer je očigledno reč o Bogu a ne o čoveku gde jedni tvrde da su skoro celokupan genom uspeli da eksrahuju i da je potpuno očuvan,pa je samim tim moguće i klonirati ga, čak je čovek i knjigu o tome napisao.Sa druge strane to je potpuno druga tema je li to etički, moralno, eshatološki moguće, a svi se slažemo, pretpostavljam da nije moguće klonirati Boga.Ali, opet postoje proročanstva sv.Serafima da će se antihrist začeti ne prirodnim putem?
Opet u samom rođenju princa Vilijama bilo je mnogo "čudnih" stvari.Rođen je na totalno pomračenje Sunca, 21.6. baš onda kada je najveći okultistički praznik veštica i crnomagijaških kultova, i po njegovoj natalnoj karti koju su radili neki od vodećih astrologa radi se o čoveku koji će promeniti svet, doći će na presto između 2011. i 2012., vladaće kratko od nekih 3,5godine i imaće tragičnu smrt u mlađim godinama.Takođe, vrlo je čudno da će se u svetu predstavljati na jedan način dok ne uziđe na tron, a onda će pokazati potpuno drugi karakter?Hm, meni bi ovo bilo vrlo sumnjivo, s obzirom da ti ljudi koji su radili tumačenje karte princa Vilijama nimalo ne interesuje proročanstvo Otkrivenja.
Ima tu još mnogo toga, ali sve su to ionako pretpostavke, ostaje nam da čekamo i vidimo...Ako nam Bog otvori oči da vidimo..
Naravno, mnogi kažu da je taj antihrist tzv.lord Maitreja, koji se još nije pojavio, ali ko god da je Bože pomozi nam u tim vremenima da ne primimo pečat njegov pogani, već da ostanemo dosledni i verni Bogu Jedinome Isusu Hristu i sačuvamo Pečat Duha Svetoga!

Ne mogu sada da pišem opširno o tome, ali sam sprovela skromno pretraživanje po biografiji ovog slavnog prestolonaslednika i došla do nekih zapanjujućih saznanja...Hm, nije s lošeg pogledati ovaj klip:

Dakle princ Vilijam je Antihrist, jer navodno liči na lik koji se nalazi na Torinskom pokrovu, falsfikovanom pokrovu iz XII veka i zato što se određeni stih pojavljuje u crtanom filmu "Kralj lavova"? :hahaha:
Ko smišlja ove stvari i koje budaletine veruju u to?! :eek:

Inače, Torinski pokrov jeste falsifikat.
Metoda radiokarbonskog datiranja je pokazala da je pokrov nastao između 1260. i 1390. godine, a požar u kome je pretrpeo oštećenja je bio 1532. godine, tako da priča o tome da su uzorci uzeti sa mesta na pokrovu koja predstavljaju zakrpe nisu tačne. :bye:
Uzgred, prva tvrdnja da je pokrov falsifikat je izneta 1389. godine. ;)

Pa može biti, može biti, mada, nikad ne reci nikad...:per:
On jeste mason najvišeg reda. princ je i prestolonaslednik Engleske, najmoćnije kraljevske porodice u svetu, na tronu Engleske nalazi se crvena aždaja opisana u Otkrivenju, ima Jevrejsko poreklo(ako je verovati izvorima sa neta, pri tom da je baš iz Danovog kolena?!), dr Joyse je napisala svoju verziju "naučno-fantastičnog" trilera da je kloniran od krvnih ćelija uzetih sa Plaštanice u Torinu, pri tom zvanični naučni kružoci koji su proučavali plaštanicu iznose potpuno suprotne tvrdnje za mogućnost životnosti ovih ćelija, ( među kojima je neki američki naučnik španskog porekla kome sam trenutno zaboravila ime, ali naći ću ga već, ne mogu sada, sorry), jer je očigledno reč o Bogu a ne o čoveku gde jedni tvrde da su skoro celokupan genom uspeli da eksrahuju i da je potpuno očuvan,pa je samim tim moguće i klonirati ga, čak je čovek i knjigu o tome napisao.Sa druge strane to je potpuno druga tema je li to etički, moralno, eshatološki moguće, a svi se slažemo, pretpostavljam da nije moguće klonirati Boga.Ali, opet postoje proročanstva sv.Serafima da će se antihrist začeti ne prirodnim putem?
Opet u samom rođenju princa Vilijama bilo je mnogo "čudnih" stvari.Rođen je na totalno pomračenje Sunca, 21.6. baš onda kada je najveći okultistički praznik veštica i crnomagijaških kultova, i po njegovoj natalnoj karti koju su radili neki od vodećih astrologa radi se o čoveku koji će promeniti svet, doći će na presto između 2011. i 2012., vladaće kratko od nekih 3,5godine i imaće tragičnu smrt u mlađim godinama.Takođe, vrlo je čudno da će se u svetu predstavljati na jedan način dok ne uziđe na tron, a onda će pokazati potpuno drugi karakter?Hm, meni bi ovo bilo vrlo sumnjivo, s obzirom da ti ljudi koji su radili tumačenje karte princa Vilijama nimalo ne interesuje proročanstvo Otkrivenja.
Ima tu još mnogo toga, ali sve su to ionako pretpostavke, ostaje nam da čekamo i vidimo...Ako nam Bog otvori oči da vidimo..
Naravno, mnogi kažu da je taj antihrist tzv.lord Maitreja, koji se još nije pojavio, ali ko god da je Bože pomozi nam u tim vremenima da ne primimo pečat njegov pogani, već da ostanemo dosledni i verni Bogu Jedinome Isusu Hristu i sačuvamo Pečat Duha Svetoga!

Ajme meni :pop:

Back