Antihrist je pred vratima

Hrastovnik

Poznat
Poruka
9.375
Sotona kroz institucija lazne Crkve priprema tron Antihristu. Antihristov tron davno je proglasen tronom onoga koji zamjenjuje Hrista i daje mu se, kazu, vlast u vasioni, na zemlji i u paklu. Ko ne vjeruje u one koji vladaju sa trona Antihrista (do njegovog dolaska) njemu kazu nema spasenja.

Granica vlasti antihrista je granica pocetka Zapada i predstavnik je i gospodar Zapada. Osvojili su i satrli sve narode krajnjeg zapada Zapada, a svih ovih vijekova iza nas oni osvajaju istok Istoka i to osvajanje skoro da je zavrseno.I kad osvoje istok Istoka, tada ce se na Sotonin prijesto ustiliciti covjek bezakonja, Antihrist.

Prethodnici Antihrista i sami su antihristi, a ognjem i macem sirili su svoju vjeru pljackajuci i istrebljujuci sve one koji im se ne pokore. Imaju vlast nad skoro ljudima sirom svijeta, a zlo koje su cinili od pocetka uvecavalo je njihovu moc i silu i danas su gospodari hriscanstva.

Od svih Crkvenih starjesina niko nije protiv njih, vec od Hrista odstupivsi priklonise se k njima otvoreno i javno i njihovu silu zla i razvrata oglasise spasonosnom Bozijom Crkvom, a njihove crne monahe zla proglasise nasljednicima apostola i s njima se po pravoslavnim hramovima skupa bratime i mole.I tako postadose dio njih i tako postadose njihovi.

I samo cekaju da se ukloni onaj koji je do sad zadrzavao pa da ustolice Antihrista, samo cekaju da djavolji lazni duh "mira i ljubavi" osvoji i one malobrojne sto im se jos protive.

I reci ce ljudi zavedeni silom prevare: "Dosta je bilo rata, vrijeme je da pocnemo da zivimo u miru, jedinstvu i ljubavi novog pocetka."

Svi prethodnici antihrista imaju ostar i hladan pogled kao vuci.Takav ce biti i Antihrist i ustolicice se u sljedecih nekoliko godina koje su pred nama.
 
A oni koji nisu zavedeni silom prevare reci ce "Dosta je bilo mira, vrjeme je da pocnemo da zivimo u nemastini i ratovima , raskolu i mrznji novog pocetka i kraja " ???

:dontunderstand:

Apsurd! Njih skoro nece ni biti, pa kako da ratuju? Sklanjace se i bjezace u pustare, jer ce biti prezreni i odbaceni na margine drustva.


"A kad reknu: mir je i nema se sta bojati, doci ce na njih iznenada pogibao kao bol na trudnu zenu."
 
Poslednja izmena:
Mislim da je to Obama! z:shock:

Obamina zena je na naslovnoj strani modnog casopisa pokazala satanisticki pozdrav:

2009-02-10-vogue_cover_michelle_obama.jpg
 
velikipecat1zg.png


Moram priznati da ovo oko zaista ne lici na ljudsko oko . Kako pricase neki forumasi to je oko reptila , odnosno svemoguce oko svemogucih lizardmena iliti reptilnih vanzemaljaca ... Pa lici , priznajem .simbologia_dolar.jpg


Star-of-David-3.jpg


Jesam li blizu tog djavola ?
 
Poslednja izmena:

Back
Top