"Antifašizam" u srcu Evrope

pa sto su cackali mecku ?

jesu li oni po pofalicima i sarajevu na pcoektu rata srbima delili med i mleko ?

ili su ih tamanili kao prretci vam 1941 do 1945 po genocidnoj ndhaziji ...
U opštem napadu muslimanskih jedinica na sarajevsko naselje Pofalići u rano jutro 16. maja 1992. godine, prema srpskim izvorima, ubijeno je oko 200 civila srpske nacionalnosti, a uporedo sa likvidacijom i protjerivanjem srpskog stanovništva njihova imovina je opljačkana i spaljena.
https://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=555422

Jedan od komentara sa fejsbuka:

"Genocidasi i fasisti,sve do jednog juce u Moskvi,mamu im njihovu."

:dontunderstand:

U FBiH je 9. maj bio radni dan, možda su zato ljuti.
Svakog okupatora su dočekali raširenih ruku.
Handžar divizija bila sastavljena od njih,40% ustaša bili muslimani,a u partizanima ih bilo 2,5%.
Ovde sam u jednoj američkoj knjizi (o saradnji muslimana sa Nacistima) pročitao članak o muftiji Handžar divizije koji je posle rata odležao par godina pa ga posle Tito primio u partiju da pomogne u pravljenju nacije Muslimana i čovek posle mirno umro kao funkcioner BejHa…

@mario80 i @Mstislav znate da sam vas ja uvek neobično voleo, ali vi nas mećete u apsurdnu situaciju.

Očekujete da usvojimo komunistički, muslimanski i hrvatski stav
o četnicima. Komunisti izjednačeni sa nacifašistima od strane EU. Od onih muslimana i Hrvata koji su uzeli učešče u 2.s.r. većina ih je stala uz Hitlera.
Isto tako očekujete da odbacimo pozitivan stav demokratskog antihitlerovskog sveta o JVO.

Kakvog to ima smisla?
:tick:
To je sam temelj dugovečnosti režima AV…

0DFDBAD5-2888-4D42-8D00-CBD8FD6C2906.jpeg

dobro je to, nije reko 7000

srebrenicu su krenuli sa nepunih 1000 pa 1500 , 3000, 8000...
e sad sto su neki po dva put sahrnajivani a neki i dalje zivi u svedskoj , manje vise...
Pa slično kao i vi sa Jasenovcem 🤣
Daleko su oni još od milijuna s kojima vi baratate ali dobro, njima je i 8k prošlo da bi se to proglasilo genocidom, a vama neće ni za 20 godina kad budete baratali s brojkama od 10 milijuna.

Back