Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 33.871
Sarajevo srce Europe?
@dragon x, da li si ti kršten?
@dragon x, da li si ti kršten?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prso si.@mario80 i @Mstislav znate da sam vas ja uvek neobično voleo, ali vi nas mećete u apsurdnu situaciju.
Očekujete da usvojimo komunistički, muslimanski i hrvatski stav o četnicima. Komunisti izjednačeni sa nacifašistima od strane EU. Od onih muslimana i Hrvata koji su uzeli učešče u 2.s.r. većina ih je stala uz Hitlera.
Isto tako očekujete da odbacimo pozitivan stav demokratskog antihitlerovskog sveta o JVO.
Kakvog to ima smisla?
Replika iz "Maratonaca",ne budi ljakse...Prso si.
Види се и идејна повезница са блиским истоком, специјалци у "шлапама".Ponovo se pokazalo fašističko lice FBiH.
Specijalci iz kantona Sarajevo, tokom takmičenja u SAD razvili su zastavu sa elementima iz zastave 13 SS Handžar divizije.
Pogledajte prilog 1814501
Među njih 10 nema nijednog Srbina. Ne samo da nije multietničko Sarajevo.ba već je i profašističko.

Čudno bi bilo i da ima srba, 5 godina ste ih držađi u opsadi i ubijali ko životinje.Ponovo se pokazalo fašističko lice FBiH.
Specijalci iz kantona Sarajevo, tokom takmičenja u SAD razvili su zastavu sa elementima iz zastave 13 SS Handžar divizije.
Pogledajte prilog 1814501
Među njih 10 nema nijednog Srbina. Ne samo da nije multietničko Sarajevo.ba već je i profašističko.
DebilMILOSLAV SAMARDžIĆ
ZAŠTO SAM PROTIV TERMINA ANTIFAŠIZAM
https://standard.rs/2015/05/11/zasto-sam-protiv-termina-antifasizam/
Pogledajte prilog 1814531

ko o cemu sarajevo o fasistima...Pogledajte prilog 1726312
Dok su sve društvene mreže u FBiH preplavljene komentarima kako "fašisti u Moskvi obilježavaju Dan pobjede nad fašizmom" pri čemu se ne precizira da li misle na Srbe ili Ruse (vjerovatnije je na Srbe) u tom entitetu u srcu Evrope osnovne škole i ulice se nazivaju po osuđenim i dokazanim fašistima.
Tako recimo škola u Sarajevu nosi ime po "Mustafi Busuladžiču" kojeg su komunisti osudili na smrt i strijeljali posle rata, škola u Goraždu prema glavnom imamu SS Handžar divizije koji je veličao Hitlera Husein efendiji Đozi, trg u Sarajevu koji nosi ime po Aliji Izetbegoviću koji je osuđen na tri godine zatvora zbog podrške fašističkoj SS diviziji itd.
Da li nam se fašizam vraća na mala vrata, upakovan u celofan dok veliki dio te iste Evrope ćuti i toleriše to, istovremeno vrišteći na Ruse koji su bili glavna sila u porazu Vermahta?
Gdje nas to vodi i kako da se borimo protiv takvog revozionizma?
Pogledajte prilog 1726318
Autorska tema.
Lažeš, to nije istina.Čudno bi bilo i da ima srba, 5 godina ste ih držađi u opsadi i ubijali ko životinje.
Isto kao što lažete da je ubijeno 1601 dijete.Čudno bi bilo i da ima srba, 5 godina ste ih držađi u opsadi i ubijali ko životinje.
kada hrvati nekom pocnu o zlocinima...Isto kao što lažete da je ubijeno 1601 dijete.
Vaša se propaganda može nazvati gebelštinom, svakako baštinite fašizam kao saradnici okupatora.
Šta zna granata/ snajper ko je dete ili ženaIsto kao što lažete da je ubijeno 1601 dijete.
Vaša se propaganda može nazvati gebelštinom, svakako baštinite fašizam kao saradnici okupatora.

mozda kcecrka direktora ima neku fotografiju svog dedeke u partizanskoj uniformi ?
ili je ta mogucnost ravna naucnoj fantastiki ?
Nađi mi spisak tih ubijeni 1601 dijeteta i evo javno ti obećavam 2000 evra ti šaljem gdje god hoćeš.Šta zna granata/ snajper ko je dete ili žena![]()