- Poruka
- 9.317
a to su? koja mesta? Nemoj mi samo reci neki internet sajt. Socijalni slucaj, pa ja kad sam ostao bez svega, jer sam ulazio u biznis ogromne pare i propao, ko je bio uz mene? tadasnja devojka. I raskinuli smo, i ostali dobri eto dosta godina prodje.Ја сам нон-стоп по местима за упознавање и увек гледам какве су ми шансе код жена, нон-стоп сам изложен љубавном тржишту, за 15 година прочитао сам мишљења једно 15 000 жена па знам шта причам. Да ли би нека девојка била са мушкарцем који је социјални случај, не да не би била него би га малтене каменовала.
Netacno, bas naprotiv, secam se kad smo bili klinci, drug koji ima bas bas puno para, i kupi sebi golfa2 za izlaske, a inace imao Mercedes za ovako, i tad smo i mi bili klinci a i isli na ta mesta gde izlaze nase vrsnjakinje uhlavnom plitke i povrsne, i onda je on govorio idemo golfom, necu sponzoruse. I sad se salimo kad se setimo kako se najbolje j...lo u GolfuМушкарци се осећају моћно баш зато тако имају много више шанси кпд жена јер жене то траже.

mani se citanja, vati se prakse.Значи читам то на све стране, буквално сам идиот који не треба да се размножава и да шири неспособњаковићке гене само зато што не радим за изнатпросечну плату и што немам сигуран посао, то је мишљење других на интернету, кад ти то кажу на хиљаде људи то је меродавније него бити у пар веза где си случајно налетео на пар неких које су те прихватиле сиромашног, поготову што су оно мишљења на интернету где људи имају слабије маске, замисли неко те назове јазавцем због тога. Ја знам шта жене мисле и какве су оне. А зашто ме уопште занима мишљење хиљада жена, зато што немам ниједну поред себе па гледам какве су ми шансе.
Nije bitno njihovo misljenje vec tvoj stav.
Sto ne radis za iznad prosecnu platu, sta onda vecina koja radi za prosecnu?
Imas dve opcije, da ovde glumis dezurnog energetskog vampira, kukas, patetises, samosazaljevas se, sto su ustvari sve izgovori..i tako ides linijom manjeg opora, kukavicki
Ili da se uhvatis u kostac, i suocis se sa svojim strahovima, nisu tvoj problem ni zle zene, ni malo novca, problem su tvoji strahovi
I ovo ti je sve 10000 puta receno od strane forumasa.
Ti ne znas sta zene misle, ko sto ja ne znam sta polarni medvedi misle.
Pricas van koloseka, kao o paralelnom univerzumu da slusam.
Cim zines, vidi se da nemas kontakt sa zenama, one su predivna bica, tako nezne, mile, drage, slatke, simpaticne....samo moras znati kakvu ženu želiš, 100 ljudi 100 cudi, svako je drugaciji.
U vezi tvog poznavanja zena, ja be nogu ja da pričam kako se vozi avion kad nisam nikad vozio. Tako i ti meni se, teoretianja..dok ti pricas , drugi j...u.
Ja ne znam sta zene misle, a bio sam sa mnogo, i to je lepota, ta misterioznost.
Al ono sto znam je da znam sta hocu, sta necu ,sta moze i sta ne moze. Zene imaju tu sposobnost da se prilagode muskarcu.
I zene znaju da vole, video sam tako da si naoisao korist, zena je majka, niko ne voli kao majka, one su mnogo briznije, saosecajnije itd, mi smo mnogo hladniji i grublji od njih.
Al ako si musko budi muško. Ne ocekuj da padaju na tebe, ako si ti veca zena od njih.
To sto vole snaznog muskarca je priroda, ne mozes ih kriviti zbog toga, vec raditi na sebi.
Ok, nije bitno sto nemas para, al sta nudis? Harizmu, lincnost, stav, humor? Pare se stvore, lakse je u dvoje, posebno kad ste najveca podrska jedno drugom
Al eto opet samp ocekujes, a ne nudis nista.