antene na krovovima vrtića

foliranat1

Domaćin
Poruka
3.680
Moja su deca nekada boravila u vrtićima, bilo je problema sa vaspitačica kao i svuda ništa posebno, ali danas je problem malo ozbiljniji, tiče se onih majki i očeva čija deca borave po u vrtićim u Kraljevu Poletarac, Ratarske kapije, Valjevo vrtić Zvončica, Novi Sad vrtići Veseli vrtić, Novosađanče i Suncokret, Niš vrtii Bambi i Cvrčak. Na krovovima tih vrtića montirane su su antene koje su povezane sa baznom stanicom u Beogradu i vrše se merenja i 5G mreže. U Beograđani te antene nisu u vrtićima veća po nekim školama i domovima studenata.
Roditelji koji misle da je korisno za decu u vrtićima da budu u krugu od nekoliko metara od prijemnika, slobodno mogu da me argumentima ubede u ispravnost .

novi sad.JPG

g5 idioti.JPG

Roditelji????
DI STE?
ili niza diste niste?
Da MOJE dete ide u ovaj vrtić, JA znam šta bih JA činio!
....
VALJDA VAM JE SVIMA JASNO DA JE OVO OTVORENO PODPRCAVANJE SOTONJAŠA!
Nije baš imalo gde nego moralo na vrtić?
NEGO DA VIDE KOLIKO SMO JADNI!
Srbi, nestanite sa šara zemaljskog da ne dišite ovaj lepi vazduh pošteni!
msm da nema prodanijeg i podlijeg naroda od ovih što se danas drznuše srbljima ne nazvati!

Temu sam otvorio da bi saznao nešto više o 5G mreži zašto su korisne pa se nalaze na krovovima vrtića. Veoma su korisne čim se nalaze i na nekim školama ( na slici su dve škole u Novom Pazaru), ili domovima studenata širom Srbije. Možda utiče na poboljšanje apetita do predškolske dece ?
I meni nisu jasni ljudi koji pričaju o nekim zaverama.

novi pazar škola 01.JPG
NOVI PAZAR ŠKOLA.JPG

Poslednja izmena:
To sve drze Svetski Monopoli i tu ne moze nista da se uradi kao sto je bio slucaj i sa HAARP Antenama pa se nista nije postiglo.

Svako ko se bude pobunio dobice odgovor kako oni imaju sve dozvole od Drzave za rad a kome ne odgovara moze uvek da ispise svoje dete iz vrtica.

Hoćete mobilne telefone i ostale slične spravice? One nekako moraju da rade. Dokaza da bazne stanice štete bilo kome nema. Ako ih ne želite hajde da se lepo vratimo jedno 30 godina unazad kad nije bilo svih tih elektronskih igračaka koje uzgred budi rečeno masovno koriste i deca uz naš pristanak i naše pare potrošene za to.

Back