kolegice nisam ja rekao za sud da je selektivan vec za politiku
to sto su vam ucinili na kosovu nema veze sa sudom..
a za vjerodostojnost suda treba te se odluciti
da izvuces postove od prije dve godine vidla bi da nahveca vecina srba je sud smatrala kompetentnim..cak i do jucer ili prekucer je bio ..reklo bi se da kompetencija suda se menja kako zapuse koji vjetar
ja sam i onda i sada isto mislio i o sudu i o presudama ...
prva vam je bila ispravna ova nije valjala a od istog suda
ja sam isto napisao onda i sada ..pa sada svatko moze to protumaciti kako zeli
da li cete vi kao moderacija smatrati da su markac u gotovina zlocinci ili ne bilo bi korektno da seizjasnite kroz pravilnik da se forumasi znaju postaviti prema tome ..
nema anti srpski ni anti hrvatski ni anti muslimanski ..on je medjunarodni i trebao bi biti anti zlocinacki ..no uvek ce biti da ce ona strana koja se osjeca povredjena smatrati ga anti..ili vecuna njebih gradjana..
no ja se iskreno nadam da uvjek u svakom narodu postoji dovoljna masa koja se moze izdignuti iznad tog ..ANTI...
ja se na svoju srecu ubrajam u tu masu kolika da je
Ocigledno je, da sud donosi selektivno presude. U zavisnosti sa koje strane "duva vetar", tako i izrice presude.
Ne treba bezati od te cinjenice, jer potezi suda govore mojoj tvrdnji u prilog. Zasto bi se na ime politike, svetskih vodecih sila, krsile sve norme etike i pravda?
Znaci li to, da su Srbi niza rasa, koju treba unistiti i u svakom pogledu poniziti?
Naravno da ima veze Kosmet sa sudom i politika koja je vodjena i koja se vodi. Da li je bilo ko od albanskih zlocinaca osudjen za pogrom i masakr nad Srbima? Ne.
Da li je neko osudjen za rusenje i paljenje Manastira i pogrom 2004.god? Ne!
Da li je bilo ko osudjen za zutu kucu? Ne!
I sada mi komsija kazes, da ovaj sud nema veze sa politikom, koja se vodila i koju vode danas u vezi Kosmeta i da sud nije anti srpski...
Srbija je sve svoje sunarodnike, koje je taj sud trazio, isporucila. A, koliko je zlocinaca, za koje je Srbija predala tuzbu, osudjeno i danas osudjeno?
Zasto se oslobadjaju oni zlocinci, za koje je nesumnjivo da su cinili zlocine? Zasto se slucaj zute kuce temeljno ne istrazi?
O cemu mi pricamo uopste onda, komsija? O pravdi? O prvednosti haskog suda mozda, ili o siru i vojonoj muzici?
Bas neozbiljno.