Sanovnik
Buduća legenda
- Poruka
- 37.530
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Interesujeme samo kakvu ce sada presudu da donesu u Shesheljevom slucaju... Posle svega ovoga i tamnicenja od deceniju , suditi mu za verbalni delikt je u krajnju ruku idijotski... Pritom zanemarujem moja licna osecanja prema ovom pojedincu. Ja licno smatram Vojislava Seselja za istinskog genija i odlicnog retoricara ali generalno neuravnotezenog ludaka koji bez obzira na sav svoj geniji nije kadar da vodi jednu ozbiljnu drzavnu funkciju. On za mene pak predsavlja savrsenu opoziciju ko god vlast bila jer, po meni, opozicija je bitna koliko i sama vlast samo u drugom pravcu i na drugojacije nacine. Elem zanemarivsi sve to, ne mogu se oteti utisku da se ovde radi o nasem zemljaku i coveku koji u Haskom tribunalu predstavlja sebe ali i nas narod jer, kao sto vidimo ovde, svet poistovecuje Gotovinu i Mrkaca sa Hrvatskom borbom i time im daje legitimitet za sve sto su oni kao pojedinci i Hrvatska kao drzava uradili... Ovo i naredne presude definitivno ce izazvati duboku destabilizaciju regiona i potpalice stare rane i otvoriti nove u narastajima koji svakako imaju uvid u nepravdu koja se ovim cinom i slicnim stvara u drustvu.... Kada na sve to dodamo i trenutnu tesku situaciju unutar zemlje.... Bure baruta je ponovo puno i spremno da explodira ... Medjunarodno pravo.... pravo.... Kakva sprdnja. Svetom odavno vlada zakon jaceg ali ovakvi javni samari koji traju godinama i ovakvo teranje sile definitivno nam oduzimaju svaku nadu u bilo koji vid institucija... Celokupnih institucija i celokupnog sistema koji danas kao takav postoji, jer ovo je srz, ovo je bit koja daje smer svemu ostalom... Posle svega ovoga pusto ostrvo deluje tako idilicno. Govoriti o bilo cemu drugom gubi svaki smisao jer ocigledno nema nacina da pravda pobedi u svetu u kom danas zivimo...
Interesujeme samo kakvu ce sada presudu da donesu u Shesheljevom slucaju... Posle svega ovoga i tamnicenja od deceniju , suditi mu za verbalni delikt je u krajnju ruku idijotski... Pritom zanemarujem moja licna osecanja prema ovom pojedincu. Ja licno smatram Vojislava Seselja za istinskog genija i odlicnog retoricara ali generalno neuravnotezenog ludaka koji bez obzira na sav svoj geniji nije kadar da vodi jednu ozbiljnu drzavnu funkciju. On za mene pak predsavlja savrsenu opoziciju ko god vlast bila jer, po meni, opozicija je bitna koliko i sama vlast samo u drugom pravcu i na drugojacije nacine. Elem zanemarivsi sve to, ne mogu se oteti utisku da se ovde radi o nasem zemljaku i coveku koji u Haskom tribunalu predstavlja sebe ali i nas narod jer, kao sto vidimo ovde, svet poistovecuje Gotovinu i Mrkaca sa Hrvatskom borbom i time im daje legitimitet za sve sto su oni kao pojedinci i Hrvatska kao drzava uradili... Ovo i naredne presude definitivno ce izazvati duboku destabilizaciju regiona i potpalice stare rane i otvoriti nove u narastajima koji svakako imaju uvid u nepravdu koja se ovim cinom i slicnim stvara u drustvu.... Kada na sve to dodamo i trenutnu tesku situaciju unutar zemlje.... Bure baruta je ponovo puno i spremno da explodira ... Medjunarodno pravo.... pravo.... Kakva sprdnja. Svetom odavno vlada zakon jaceg ali ovakvi javni samari koji traju godinama i ovakvo teranje sile definitivno nam oduzimaju svaku nadu u bilo koji vid institucija... Celokupnih institucija i celokupnog sistema koji danas kao takav postoji, jer ovo je srz, ovo je bit koja daje smer svemu ostalom... Posle svega ovoga pusto ostrvo deluje tako idilicno. Govoriti o bilo cemu drugom gubi svaki smisao jer ocigledno nema nacina da pravda pobedi u svetu u kom danas zivimo...
Ma šta vam je,
šta se svađate ?
Jugosloveni su stradali,
ali uglavnom svojom zaslugom.
Dok su Srbi i Hrvati ratovali
oni sedeli kući i čekali da se ovi potamane.
Pa da njima svane !
Zaebali su se.
Nas Srbe je jedino interesovalo da Crnogorci ( šiptarskihrvati iz Crne Gore ) odu.
Nikako sa njima nismo mogli.
I ja sam razmisljao na tu temu i gotovo sam siguran da ce se sada zbog gusenja nezadovoljstva Srba doneti neka odluka tipa oslobadjanja Seselja posle 10 godina bez presude ili mozda smanjenja kazne nekom Srbinu kome ne preostaje vise od par meseci zivota.
Zivi bili pa videli!!!
Ustace neko, ne more narod da igra ko mecka po Briselskom ritmu.Sad će Tito da ustane i če im ebe sve po spisku!![]()
Ma Milošević je za sve kriv!Ma šta vam je,
šta se svađate ?
Jugosloveni su stradali,
ali uglavnom svojom zaslugom.
Dok su Srbi i Hrvati ratovali
oni sedeli kući i čekali da se ovi potamane.
Pa da njima svane !
Zaebali su se.
Nas Srbe je jedino interesovalo da Crnogorci ( šiptarskihrvati iz Crne Gore ) odu.
Nikako sa njima nismo mogli.
znam da bi tebi bilo i bit će ti suludo ako kažem da znam dosta srba koji ni u ludilu nebi otišli odavde. al tako je. je znam da ti je teško vjerovat
Aham, usta jedan, ustaše svi....Ustace neko, ne more narod da igra ko mecka po Briselskom ritmu.
Браћо Срби игноришите усташе! Сваки пут кад конверзујете са њима пристајете на фашизам! Хебао им пас матер фашистичку свима!
Tako to bivaAham, usta jedan, ustaše svi....
Ne pitaju se Hrvati ni za šta, niti smeju da donose bilo kakve odluke bez odobrenja TUTORA...Brate Srbine i sa neprijateljima se mora razgovarati i ja mislim da je jedino resenje sukoba sa ustasama , humana razmena stanovnistva, uz nezavisnost Republike Srpske .
E sad tu je problem sto licemerna hrvatska vlast se protivi tome, i da ne bi se srbi ujedinili , oni za to zrtvuju 500.000 hrvata u FBIH
No dobro,
Ako ne budu Hrvati hteli da se dogovore sa nama o podeli BIH mi cemo se na kraju dogovori sa Bosnjacima
Video sam da bi vecina Bosnjaka pristala na dogovor sa nama Srbima o podeli BIH po principu 50-50%
Na kraju ce i tako biti jer se Hrvati iz FBIH vecinom iseljavaju u Hrvatsku i sve ih je manje.
Tačno, ima tu i pozitivne pokretačke energije, situacije....Tako to biva
Sreca pa imamo vojsku i dobre vodje, inace sta bi?Nije ovo samar. Ovo je otvorena pretnja Srbiji da ako ne bude pristala na nezavisnost Kosova nahuskace njihove podanike na vrsenje novog genocida i oluje. Ovo je budjenje sa konjskom glavom u krevetu!
Ne, to je direktna opomena crvenoj sekti u Srbiji....Nije ovo samar. Ovo je otvorena pretnja Srbiji da ako ne bude pristala na nezavisnost Kosova nahuskace njihove podanike na vrsenje novog genocida i oluje. Ovo je budjenje sa konjskom glavom u krevetu!
Ne, to je direktna opomena crvenoj sekti u Srbiji....
Srbi su na zalost mnogo naivan narod da ne kazem glup.
Idiotizam je ocekivati da ti pravdu donese neko ko ti je neprijatelj, i ko je u sustini i organizovao Hrvate da cine to sto su cinili Srbima - Nemce i Amerikance.