Guru 42
Veoma poznat
- Poruka
- 13.322
Bruka !
.. јоште, само, једна од мноштва тековина еUрUпске цивилизације...
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bruka !
ma istoriju pise zapad onako kako on zeli .
Ono sto mene boli u celoj prici, nije sto oni to rade, nego sto im djubrad iz NASEG NARODA - u svemu tome asistira i priznaje da je ta njihova verzija prava.
A to su djubrad koja su dosla na vlast u Srbiji 2000te godine - i koja je ubedjivala nas narod da je Hag mesto gde se dokazuje krivica i nevinost .
Ako je ista dobro od svega ovoga to je cinjenica , da je sada i NAJTUPAVIJEM I NAJGLUPLJEM EU-ROPEJCU SADA JASNO DA JE ZAPAD NEPRIJATELJ SRBIJE I DA JE HAG ANTISRPSKI "SUD" NAPRAVLJEN SAMO DA BI SE OSUDILI I KAZNILI SRBI KOJI SU SE USUDILI BORITI ZA SVOJ NAROD I BRANITI NJEGOVE INTERESE
9:25 - "Odlazak civila, koji se događao istovremeno sa zakonitim topničkim napadima, ne može se okarakterizirati kao deportacija", kaže sudac Meron.
bombardovanje Knina i ubijanje civila je - ZAKONITO
A kad Martic bombarduje Zagreb - to je ratni zlocin za 20 godina robije....
Dupli arsini kao i uvek i svuda.
SMRT HAGU! SMRT EVROPSKOJ UNIJI! MRZIM ZAPAD I NJIHOVE SLUGE U SRBIJI!
Opa, idemo!
Kao odgovor na ovo treba da pošaljemo bar još šest Srba u Hag, kako bismo popunili upražnjen prostor
.. a када наци- пакт бомбардује Косово и Метохију и када шифтари беже у Македонију и албанију, како се то зове????
Pa mozes to i tako da nazoves. Arcibald Rajs je vama davno napisao sta i kako treba. Ali evidentno da nije imao ko da procita. U ovakvoj situaciji u kojoj ste vi, treba se razgraniciti sa siptarima na Kosmetu, lobirati i placati za nezavisnu ili prisajedinjenju Republiku Srpsku. Truditi se svim silama da ojacate ekonomiju zemlje, sto kroz strane investicije, sto kroz domace podsticaje. Kupiti snaznu PVO i cekati. Na Balkanu mogu postojati samo etnicke granice. Sve drugo je glupost
Ma kako te bre ne smori da citiras svaku poruku?
pa vama se izgleda čitava vojska sa sve generalima i državnim vrhomodmetnula!
kome zakon lezhi u topuzu,
tragovi mu smrde nechovijeshtvom!
Amerika ubija po celom svetu nekaznjeno a vi se cudite ovom sranju od presude? Ajte molim vas...
Pochinjem da zavidim Rvatima .
I to prilichno , skoro da pozelim da sam Rvat [ zezam se za takve zelje ] .
Loshiji su o d nas po mnogim pitanjima , a prolaze bolje .
Mogu d a naprave bilo shta i svi im gledaju kroz prste .
Prolaze bolje kao shto rekoh , a mnog o su gora dela uradili .
I eto na tome im zavidim , shto su gori to im bolje ide .
Ma kako te bre ne smori da citiras svaku poruku?
To samo onom ko u boga veruje, a ovi u Hagu sto donose presude imaju drugog boga koji se kupuje lovom.
I samo Srbi to nisu uklavirili, svaki Siptar i Hrvat i Bosanac ume da lobira samo je Srbin skrt.
On jedini veruje u pravdu i svaki put se razocara sto nema pravde za dz.
Mi smo sa Hagom zavrsili jer smo sve isporucili, mi nemamo koga da spasavamo a one koje bi i mogli, necemo.
Imaju Mladićevi jataci da se pohapse, i to mora biti urađeno što hitnije. Mladić se najduže krio i izvrgavao ruglu međunarodnu pravdu, zbog toga jatake mora stići zaslužena kazna.
Hapšenje jataka daće dobar impuls Evropskom putu i verovatno će pozitivno uticati na dobijanje Uslovnog Datuma Za Početak Pregovora.
Narod zaražen bolešću ludih krava.Sve u svemu, sada su Hrvati dobili opet legitimno pravo da optuzuju za sve svoje probleme - iskljucivo Srbe koji zive u Hrvatskoj.
Maltretiranja, prebijanja, ponizavanja, otkazi na poslu, hapsenja zbog najmanjih sitnica... Sve to traje i dan danas.
Zasto to rade? Hrvatska televizija svaki dan spomene nekog ko je poginuo bas taj dan, od cetnika. Stalno, non stop! Njima rat besni u glavi i dan danas verovali ili ne!
mogu oni da kidnapuju koga god nemamo mi para da nas hag reketira...treba tu stoku i one koji sa njima trguju prezreti
Upalih, stavih na 2 i kusur minuta, čisto bzv da premotam i odmah me dočeka ustaška zastava. Izvadili je, spremnu za ovaj veličanstveni ustaški praznik.
Hrvat je ustaša. To je jednostavno tako.
Mada imamo mi dosta ovih što to nikada neće shvatiti.
Gledaj ove djeve, nesuđeni branitelju kad već nemaš bolje zabave.
A primetio sam da ovi pravi branitelji na slavlju piju rakiju iz plastičnih flaša što će reći da je teška brlja i da mora da noćas centar Zagreba bazdi na džibru i da štipa za oči.
UDRUŽENI ZLOČINAČKI PODUHVAT!!
Bio i ostaće!!
He.beš Hag![]()