- Poruka
- 62.443
neki srbi su se mnogo potresli zbog obih presuda nikako da se opamete
E ako su se potresli zbog obih presuda, onda sam se i ja potresao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neki srbi su se mnogo potresli zbog obih presuda nikako da se opamete
Ti si za zaljenje jer zivis u oblacima i visis na politici a totalno si neinformisana, neobrazovana, cak ni ne znas sta te tera da piskaras jer to sto ti pises veze nema sa temom.zavidis im i mislis da su bolji od srba ti si za zaljenje
Pred nacističkim sudom nacističkim zlikovcima kakva može biti presuda ?
Kod nas postoji ona izreka :
Kadija te tuži, kadija ti sudi.
Dok se Srbi i prosrbi raspravljaju da li je Kosmet tj. 20% drzavne teritorije potrebno Srbiji ili joj je samo "teret", Hrvati su opet "svi za jednog - jedan za sve" (bukvalno).
Ko je tu lud i zasto se kod jednih prima korov (izdaja), a kod drugih ne ?![]()
Mislim da nece popustiti Hag iz razloga da ne bi umanjili svoju vaznost a i zbog stotine Srba sto su vec tamo , jednostavno ako im je do kredibiliteta ne bi trebalo da popuste.
Pazi ovu bezubu nakazu idi umri skote.![]()
Molio bi bez starih slika, trenutno je cela Hrvatska na nogama, molitvama i bdijenju, ima li sta novo sa HTV-a![]()
Kolika god bila,kazna će biti mala za ove ustaške slepčine.
пустиће усташе на слободу јер они раде у интересу фашиста који владају тим судовима
Чим су у "молитве" усташа и злочинаца УМЕШАНИ ФРАТРИ - ЗНАЧИ ДА ЈЕ УМЕШАН ВАТИКАН... а они су своје наручене крвнике одувек штитили... значи - биће ослобођени, тј. осуђени на онолико колико су већ провели у ћорци.
Довољна је и чињеница да су ЕКСПРЕСНО ОДРАДИЛИ ЖАЛБЕНИ ПОСТУПАК па да се схвати да ће по стоти пут БИТИ НАМЕШТЕНО ХАШКО СУЂЕЊЕ......Хашки суд је оформљен ДА СУДИ СРБИМА А НЕ ЗЛОЧИНЦИМА !!!
Није толико битно колико ће година да добију, колико је битно да буду осуђени због удруженог злочиначког подухвата.
Bog će da pošalje Gotovini žilet da se spase iz zatvora.
Aaaaa evo direktno sa Trga Bana Jelacica.
Nekih 300-400 ljudi.
Znaci ipak vecina normalnih na poslu ili spavaju kuci, kao sto sam i rek'o, ovi bolesnici sa HRT i mediji posle 15g od rata i dalje loze raju i prave spektakl.
Yebote pazi ti ovih ludaka na TV-u pozivaju masu da dodju sa ratnim barjacima - WOOOOW![]()
na kojem programu gledaš ???
HRT1 ...
A oni nemaju neku natasu kandic ?!
Covek stvarno mora biti mentalno bolestan da opravda ovakav zlocin.![]()
Ne lozim se, nisam nikad ni cuo za organizaciju, preneo sam samo vest sa B92.
Koje ti brojke imas.
Sta ti mislis koliko civila se moze ubiti da bi neko dobio oslobadjajucu presudu?
A i ti si našao s kim da raspravljaš o pravu,pravdi i ljudskosti.Što se tiče ove dvojice,važi ona priča da ako našminkaš i naparfemišeš gofno od njega nikako ne može da postane mis sveta.
Verovatno su napravili dogovor i ustupak RH, skinuli optuznicu za UZP, a zauzvrat ce zrtvovati njih dvojicu i ostaviti im ove kazne.
Rušitelji Vukovara su dobili daleko manje kazne, a pobili su daleko više civila i počinili puno više rušenja.
Ako ti vjeruješ snimcima sa youtuba koji se vrte na Krstarici, onda drugačiji zaključak ne možeš donijeti,
To je istrgnuto iz konteksta i plasirano kao ratna i politička propaganda.
Brijunski transkripti ni u jednom svom detalju ne govore o protjerivanju civilnog stanovništva, nego se bave isključivo naoružanim licima, da ne kažem vojskom.
Nije da Tuđmanu nije bilo drago na kraju priče što su Srbi otišli, ali to ne znači da je takav rezultat bio cilj Domovinskog rata.
Ove će još osloboditi kako su krenuli .
EUropa nema alternativu.
To su NATO generali.
Al' su se lepo prijatelji i partneri zvanicnom Beogradu ispisali u usta![]()
Kakve su vesti, pricajte; upiskio sam se od iscekivanja sta ce sada da bude?![]()
Ustaše su ustaše.
Zar je neko očekivao drugačiji ishod?
Kažem vam ja, ustaška su to posla.