Razumem ja sta ti govoris, i to jesi lepo rekoi u opisu Annunakija, oni su kad su se spustili na zemlju poceli da se ponasaju bas kao sto se sada ponasamo mi.
U toj prici se pominju i neki drugi sem Annunkija, mada oni nisu toliko bitni tj, nemaju nekoga uticaja.Ili mozda su i imali ali to tek treba otkriti
Jel ako si primetio u celoj ovoj prici nedostaje Djavo, Sotona,Zli Duh itd, a po Bibliji mora postojati i Sotona
Dodao bih jos da osim Sinaja ima i drugih tragova atomske aktivnosti tj radijacije.To je Indija.
http://www.ajithkumar.cc/history/nuclear-warfare-in-ancient-india-the-proofs-beyond-doubt/
Nego slabo ovde ljudi zainteresovani da ucestvuju u ovoj temi i iskreno glupo mi da pisem dalje sam, dodje mu ko da pricam sam sa sobom
Odustajem
ne pricas sam sa sobom,daleko od toga,ljudi vole da citaju ovakve stvari,a ti pisi,ostaje uvek pisani trag,koji je interesantan za citanje bilo kada,i uvek postoji sansa za nadogradnju
cinjenica jeste,da je ovde ova tema prezvakana...no,cuti nesto novo,mozda,nikada nije na odmet a neki se po prvi put i susrecu sa ovom temom
cuj...kad rece biblija,mi uglavnom uzimamo bibliju kao reper,narocito stari zavet.....no,jednu stvar sam zakljucio u razgovoru sa ljudima...pricao sam sa nekim arapima o religiji,i pomenem im te neke teorije iz starog zaveta,koje mozda upucuju da je neki vanzemaljski uticaj postojao u stvaranju ljudi a i same te knjige
dobio sam jedan vrlo smislen odgovor.....koji je ujedno i vrlo prost i sazima celu ideju verovanja u boga....rekli su mi....to,da je bog silazio na zemlju,licno ubijao ljude,davao naredjenja te se mesao u neke dogadjaje ima samo kod jevreja..i nigde vise...oni,arapi-muslimani, uce,da bog jeste imao proroke,ali,da se nije licno mesao u dogadjanja medj ljudima...i nikako licno nikome oduzeo zivot
takvo verovanje,o postojanju boga kao vise sile a ne neke osobe,postoji i kod slovena i kod naroda dalekohg istoka te juzne amerike i afrike...svi su oni otprilike istovremeno nastali,te bili vrlo aktivni u vreme mojsija,ali niko ne pominje takve dogadjaje,kakvi se opisuju u starom zavetu...konkretno potop,sodomu i gomoru i sl
Elem...otkud ta teorija...ta je prica o potopu i uopste cela inspiracija za stari zavet,nastala u drevnom Sumeru...koji je geografski vrlo blizu Izraelu,Egiptu,Palestini,Jordanu zapravo,tom delu sveta,gde se svi ti dogadjaji i odigravaju...sumer je prva civilizacija,te je stoga definitivno imala veliki uticaj na jos uvek primitivne okolne narode,koji su usvajali njihove price,njihove mitove i slicno
gigames i noje...su najverovatnije isti covek,a i mnogo slicnih prica je gotovo istovetno...to,uzimamo kao neki najstariji zapis iz koga tumacimo razne predpostavke za buduce razmatranje istorijskih dogadjaja,koje ovde obradjujemo
Adam i eva....te kloniranje od rebra.....ponovo prica sa bliskog istoka...ostali narodi je nemaju u tom obliku....
zapravo...ako bismo iskljucili stari zavet i gilgamesa kao relevantno stivo...ne bismo na zalost mnogo nasli podataka,od tada,ipak pismenih naroda Kine,Juzne Amerike te mozda i Evrope
no...ono sto je bitno...to je posmatranje logicko,geografskih cinjenica,geoloskih cinjenica i uopste,strukture zemlje,gde se jasno moze videti,da je nekada u nekim delovima bilo vode gde je sada nema..i obratno
po meni...jedna velika misterija je i....gde je panonsko more??? tj,kako se prebacilo na lokaciju danasnjeg crnog
elem...jedno pitanje...jesu li Anunaki reptili? mnogi ljudi ih poitovecuju sa njima,a biblija kaze,da je bog napravio coveka po svom obliku...takodje...postavljac je dao opis plavokosih visokih belih ljudi (nije za dzabe hitler plavokose smatrao vissom rasom)...(no to se uklapa samo u teoriju koja pase belcima)