Ja polako ulazim u trecu nedelju sa AD,cini mi se da polako deluje,malo sam opusteniji..vise setam,samo malo losiji apetit posebno ujutru.Kako ste vi drugari?☺
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Promenljivo, par dana ok, par dana i ne baš, sve u svemu borba breJa polako ulazim u trecu nedelju sa AD,cini mi se da polako deluje,malo sam opusteniji..vise setam,samo malo losiji apetit posebno ujutru.Kako ste vi drugari?☺
Nema predaje,niko nije jaci od tebePromenljivo, par dana ok, par dana i ne baš, sve u svemu borba bre
Sta te brigaKako je narode?
Kako ide ovih dana?Čekam da dodje septembar da se može malo više boraviti napolju, onda će sve biti bolje.
Onako. Nesto me pritisak zeza, malo sam nervozna sto ne mogu napolje po vrućini, a kad zađe sunce onda komarci polude, i sve to skupa me baš nervira.Kako ide ovih dana?
Pritisak?Onako. Nesto me pritisak zeza, malo sam nervozna sto ne mogu napolje po vrućini, a kad zađe sunce onda komarci polude, i sve to skupa me baš nervira.
Moj. Uglavnom je niži, ali je tad iz nekog razloga skocio.Pritisak?
Tvoj ili vazdusni?
Ja sam ok ovih dana. AD rekla bih da deluje. Vise se krecem. U kucu ne ulazimBorba ljuta.deseti dan AD,ujutru mi najgore posle bude ok?Kod tebe?
Jesi razmisljao o terapiji?Promenljivo, par dana ok, par dana i ne baš, sve u svemu borba bre
Ja imam nizi pritisak ceo zivot. Da ti nije skocio od AD?Moj. Uglavnom je niži, ali je tad iz nekog razloga skocio.
Sta te brigaKako ide ovih dana?
Razmisljam svakog dana, imam razloge za ali i razloge protiv nje, medjutim nemam podrsku svojih i onda odlazem ali mislim da cu na kraju ipak morati da pocnem sa njom, pre ili kasnijeJesi razmisljao o terapiji?
Imas nasu podrskuRazmisljam svakog dana, imam razloge za ali i razloge protiv nje, medjutim nemam podrsku svojih i onda odlazem ali mislim da cu na kraju ipak morati da pocnem sa njom, pre ili kasnije
Ne znam. Počela sam da pijem celu tabl.,pa sam nekako zadnjih dana malo uspavana, pa ne mogu da dođem sebi po ceo dan. Vratila sam se na polovinu, a ne znam ni da li je to dobro.Ja imam nizi pritisak ceo zivot. Da ti nije skocio od AD?
Lose nije svakako, samo sto bi trebao lekar da ti kaze koja bi ti doza zapravo trebala. Pa i ako si malo osasavljena, preguras to par dana.Ne znam. Počela sam da pijem celu tabl.,pa sam nekako zadnjih dana malo uspavana, pa ne mogu da dođem sebi po ceo dan. Vratila sam se na polovinu, a ne znam ni da li je to dobro.
Pa rekla mi je, još odavno sam trebala da pijem celu, ali ja onda niti sta mogu po kući da radim niti da funkcuonišem kako treba. Moram i u prodavnicu i svud, a ja ko zombi. Užas.Lose nije svakako, samo sto bi trebao lekar da ti kaze koja bi ti doza zapravo trebala. Pa i ako si malo osasavljena, preguras to par dana.
Izgubio sam toplomerNevaspitani, jesi izmerio temperaturu? ❤☺
Ko su ti svoji?Razmisljam svakog dana, imam razloge za ali i razloge protiv nje, medjutim nemam podrsku svojih i onda odlazem ali mislim da cu na kraju ipak morati da pocnem sa njom, pre ili kasnije
Cudno te to radi,mozda je pocetak takavPa rekla mi je, još odavno sam trebala da pijem celu, ali ja onda niti sta mogu po kući da radim niti da funkcuonišem kako treba. Moram i u prodavnicu i svud, a ja ko zombi. Užas.
Jedno 4-5 dana, valjda, nisam sigurna.Pa sta znam... koliko dugo si pila celu pa se vratila na pola?
Pa nije početak, popila sam skoro celu kutiju tako po pola (5mg), cela je 10.Cudno te to radi,mozda je pocetak takav