Od decembra imam problem sa zapusenim nosem,poceo sam da koristim kapi tad,cim sam vido da ne prolazi,odem marta kod doktorke,ona mi da antibiotike neke,snimao sam sinuse,imao upalu paranazalnih sinusa,i tad dok sam pio antibiotike bilo ok kad prestanem ponovo,nikakav bol,slajm samo zapusen nos,nastavim ja sa kapima,pa odem kod nekolko orl u DZ,koji su mi davali neke kapi koje sam malo koristio jer nista mi nisu pomagale,zadnja doktorka tu mi je rekla vazomotorni rinitis,i to samo na osnobu simptoma kad spavam na jednu stranu ru mi bude zapuseno,to se ne leci,i dala mi rinofluimocil,koji nisam tolko koristio,pa ja nastavim sa kapima Snuo,sve do avgusta kad mi je bio najtezi period kas sam ih stavljao na 3 sata,nisam uopste spavao i resim da odem kod privatnika.Privatnik mi leci alergijski rinitis,i dao mi dymistu i clarinase,i dok to uzimam bude mi ok,ne idealno ali podnosljivo,kad legnem na jednu stranu zapusena(on kaze da je to normalno)iako nije toga bilo,al aj dok je jedna otpisena i mogu da spavam al to je dok uzimam dymistu.posle mesec dana koriscenja odem ja kod njega i kazem mu da dok to koristim ok,kad prestanem dan,dva zapusi se.Pa mi on kaze da uzimam 6 meseci,i na svoj zahtev odem uradim alergo test,gde mi pokaze alergiji na grinje(koju sam znao jer je imam od malena i nikad mi nije pravila problem) i jos dodatno malo na ambroziju i neku travu macji repak. Tako da ne znam sta mi pravi problem,dali vazomozorni sto se nadam da nije,dali alergijski,mada nit izlazim nesto napolje,uzeo sam nov krevet,okrecio.Plasim se da kad prodju ta 6 meseca,moram ponovo da se vratim da dekongestante sto je sranje.Bas sam psihicki i fizicki lose i nekako kako prolazo vreme sve se losije osecam i gubim nadu jer sam dosta iscitao i upucen sam, i imam suicidne misli.Znam da sam mnogo napisao al voleo bih da cujem tvoje iskustvo,sta i kako.