- Poruka
- 95.553
Recimo , neurolog , kod kardiologa si bio , kazes i psiholog ili psihijatar..Šta predlaže gdje da ja za svaki slučaj odem na ispitivanje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Recimo , neurolog , kod kardiologa si bio , kazes i psiholog ili psihijatar..Šta predlaže gdje da ja za svaki slučaj odem na ispitivanje
Zasto si onda dobio propranolol da pijes?100
100x sam išao u hitnu baš zbog ovih simptoma i uvjek je puls ok ali pritisak mi je bio malo povišen
Joj i ja tako govorim drugima kad ih uhvati luda,a sam sebi sam više dosadio... volio bi sutra da se pregledam kod nekog privatnika da sam siguran za putMa nista ti ne fali covece,anksiozan si
bolje ti je da popricas sa nekim
ne vuci se po doktorima brz potrebe
A sta te muci? Sta bi ti da pregledas da bi bio siguran da si ok? Kod kardiologa si bio.Joj i ja tako govorim drugima kad ih uhvati luda,a sam sebi sam više dosadio... volio bi sutra da se pregledam kod nekog privatnika da sam siguran za put
To je kao za smirenje tako sam ga razumno što više vitamina i propisao mi je selenium 50mgZasto si onda dobio propranolol da pijes?
On se doduse moze koristitii kod osecaja knedle u grlu , ali prvenstveno je za tahikardiju.
Sto kaze Djura, idi kod neurologa, ako ti je bas zapelo da odes negde i bacis pare, da bi bio miran. Uradi krvnu sliku. Izmeri pritisak. Temperaturu. I spreman si za putPozdrav.... prije sat vremena vraćam se sa posla i toliko mi je bilo loše ne mogu da opišem.... pritisak iznad glave i u očima stezanje u grlu,znojenje ruku kao da ću da se onesvjestim.. popustilo me je nakon pola sata,ali šta da radim užasno sam se uspanicio,a sutra moram na dalek put 200km od kuće 4 sata vožnje? POMOĆ

Veruj mi bio sam u istom sranjuJoj i ja tako govorim drugima kad ih uhvati luda,a sam sebi sam više dosadio... volio bi sutra da se pregledam kod nekog privatnika da sam siguran za put
Selen i Mg OK, to se moze piti .To je kao za smirenje tako sam ga razumno što više vitamina i propisao mi je selenium 50mg
Onda nemoj ti voziti .Neka vozi neko drugi .Ili nemoj ni ici .Muci me sta ako me uhvati panika na pola puta,gušenje, pritisak u glavi zamagljen vid itd
Ko ?Ja?Jel ti citas nas ili samo njega?
Koga njegaJel ti citas nas ili samo njega?
Nazalost moram ici kazem ti prodajem tamo neke svoje nekretnine u sarajevu arapima,a sve je na meni ne moze bez mog potpisa ako prodaje sve kao treba ne znam na koji nacin da vam se oduzimOnda nemoj ti voziti .Neka vozi neko drugi .Ili nemoj ni ici .
Jel ti vozi sestra?Muci me sta ako me uhvati panika na pola puta,gušenje, pritisak u glavi zamagljen vid itd
Tako sto ces da odes kod psihologa i sa njim da popricas,on ti jedino moze pomociNazalost moram ici kazem ti prodajem tamo neke svoje nekretnine u sarajevu arapima,a sve je na meni ne moze bez mog potpisa ako prodaje sve kao treba ne znam na koji nacin da vam se oduzim
Za svaki slučaj sam ja sebi dopunio 10€ dopune kupim net pa vas obaveštavam svakih 10km predjenih... vozi sestra samo što sam ja najsigurniji kad ja vozim.. ludilo mozgaJel ti vozi sestra?
Ako ne stani,popi vodu,osvezi se
Lagano... tu smo mi ako zapne negdeZa svaki slučaj sam ja sebi dopunio 10€ dopune kupim net pa vas obaveštavam svakih 10km predjenih... vozi sestra samo što sam ja najsigurniji kad ja vozim.. ludilo mozga
Vrtelo mi se malopre u glavi, htedoh da se srusim. Unakazi me ovo vreme danas.Djuro , vidim da se smejes tamo gore ....
 Vi Djuro kako te danas?
 Vi Djuro kako te danas?A vozi sestra , dakle?Za svaki slučaj sam ja sebi dopunio 10€ dopune kupim net pa vas obaveštavam svakih 10km predjenih... vozi sestra samo što sam ja najsigurniji kad ja vozim.. ludilo mozga
Slobodno,u koliko kreces?Za svaki slučaj sam ja sebi dopunio 10€ dopune kupim net pa vas obaveštavam svakih 10km predjenih... vozi sestra samo što sam ja najsigurniji kad ja vozim.. ludilo mozga
Uzas jedan .Ovo vreme nije normalno...Vrtelo mi se malopre u glavi, htedoh da se srusim. Unakazi me ovo vreme danas.Vi Djuro kako te danas?
Ja ti kazem covek nas ne cita uopste. Samo doktora Lupas citaA vozi sestra , dakle?