Dmxmacano
Obećava
- Poruka
- 92
Izlazim na terasu i pita me žena šta radiš jbt reko gledam gdje je mjesec hahahahhaahahahh joj bože moj,a promjena vremena utiče na mene jako
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto?Ili sam ja opet nešto novo umislio ili ovaj pun mjesec ima smisla kad malo vratim vreme u nazad![]()
Ahahahaha......Ti si orginalan!
Zurka mi u glavi vec dva dana. Posebno sam luda veceras. Gori mi glava. Boli me glava. E, jesam ja vama rekla da ja ne pijem alkoholMa dobro , blage veze ja nemam .Ja samo cekam tvoju punomsecnu zurku i Lupasove koktele.
E pa moras nesto da popijes!Zurka mi u glavi vec dva dana. Posebno sam luda veceras. Gori mi glava. Boli me glava. E, jesam ja vama rekla da ja ne pijem alkohol![]()
Ti si kralj!
Prva je ADPrve dve paklice su AD ?
Prva je AD
druga je NEBILES jer sam i kao i ti mislio da imam problem sa srcem
sada ga ne pijem samo mi sluzi za koktele
A sta imamo za pice?Ja sam rekao da volim da spremam italijanskum klopuAhahahaha......Ti si orginalan!
A ovo pored su italijanski dodaci...Ja sam rekao da volim da spremam italijanskum klopu

Sam,o ti klopaj , mi cemo da se sediramo....Ja cu, bogami, klopu!

To su F dodaciA ovo pored su italijanski dodaci...![]()
Ja BROM uzimam , vi podelite ostalo.
FFFFrancuski?To su F dodaci
Daj svega kao za božić ujutru

Tekila je providna kao voda,a stomaklija ima jos maloSto su ti ove boce prazne?![]()
Ma , da , providna.....Ne vrdaj!Tekila je providna kao voda,a stomaklija ima jos malo![]()